С този пост все едно, че нищо не казваш. Много ясно, че когато го снимат ще излезе. Въпроса е кога - 2009, 2010... 2012, 23 декемвричовeк написа:Когато го снимаме...
[uau!]Сталоун снима ”Рамбо 5” в България
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: [uau!]Сталоун снима ”Рамбо 5” в България
Филмът ще се снима бавно, но в същото време не чак толкова!
Бавно, защото сърцето на Сталоун може да не издържи. Но и не чак толкова, защото има опасност да умре от старост.
Бавно, защото сърцето на Сталоун може да не издържи. Но и не чак толкова, защото има опасност да умре от старост.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Психотрилър - друг път. Филмът си е чист екшън, това, че не умират хора, е съвсем друга страна на нещата. Не е истина колко хора бяха ранени и колко експлозии и глупости имаше.Sеbastian написа:Някой да е гледал "Първа Кръв" ? Първата част на Рамбо. Не? Така си и мислех, вижте горе статистиката - 1 убит. Филмчето е сносен трилър с психо елементи, а режисьорът имаше българска нишка по семейното дърво. 5тата част може да е нещо такова
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Гипо ти го прати в гроба Бай Силвестър бе
Не му даде дори шанс да се бори за живота си. That's not the Rambo way

http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Нищо ново под слънцето.Все едно Уве Бол ще прави филм ;р
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Колкото и да е странно, новият Рамбо ми подейства доста добре за разликата от повечето филми напоследък. Приема се лесно, неангажиращ е, ако не броим касапниците. Просто гледаш и не се замисляш. За новото начинание на Сталоун се въздържам от коментар, докато не го видя. Иначе съм резервиран леко.
И на мен новият Рамбо ми допадна доста, надмина очакванията ми.
Мисля, че леко бъркате тяхната представа за България...по-скоро Рамбо ще спасява добър циганин кандидат президент (той ще бъде и мюсулманин) от бели брадясали типове носещи мръсни раирани фанелки и нахлупили ушанки посред лято. Те ще са въоражени с "калашници" (а някои с "Шпагин") и коктейли "Молотов".
Освен това ще спаси два автобуса "Чавдар" с деца от дом "майка и дете" (ама красиви и чистички - като за снимка) и ще им помогне да емигрират...
Накрая ще хвърли ядрена бомба над София, за да спрат строителството на АЕЦ Беляне и да предотврати неминуемото радиоактивно замърсяване...
Добре де, не звучи, като Рамбо...а като стандартен екшън по Диема...
Всъщност пъва серия наистина ми хареса. Не бих казал, че е трилър или екшън, макарче имаше и такива моменти...по-скоро си беше типична американска социална драма, но без сексплоатейшън и блекпоатейшън...нещо, като екс-нам-плоатейшън...
Освен това ще спаси два автобуса "Чавдар" с деца от дом "майка и дете" (ама красиви и чистички - като за снимка) и ще им помогне да емигрират...
Накрая ще хвърли ядрена бомба над София, за да спрат строителството на АЕЦ Беляне и да предотврати неминуемото радиоактивно замърсяване...
Добре де, не звучи, като Рамбо...а като стандартен екшън по Диема...
Всъщност пъва серия наистина ми хареса. Не бих казал, че е трилър или екшън, макарче имаше и такива моменти...по-скоро си беше типична американска социална драма, но без сексплоатейшън и блекпоатейшън...нещо, като екс-нам-плоатейшън...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
... за главната роля на екшъна на AlShu предлагам Долф Лундгрен или Майкъл Дудикоф... Ако пък решат да използват долнопробен негър, вместо бял - Ice Cube!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гипо, без лоши думи за Ice Cube защото ще се бием...моля.
Не бе, ще си е чичо Слай...ама няма да се съблича до кръста, а ще е с потник...и ще се движи с проходилка за възрастни...може да мъкне и една стойка на колела със система...всъщност на купона в средата на филма, няма да изпие предложеното уиски "Цар Киро", а ще си го инжектира в централния източник...в това време циганка с избити от бой зъби (мъжът и я бие, защото я обича, не защото е деградат) ще му играе кючек...
Ъъъ...всъщност има много по-прост начин да се измисли "подходящ" сюжет - просто се взима реклания текст към играта с Кире в главната роля и се обръща на 180 градуса.
Примерно там където пишеше (цитирам по памет) "избива мазни чифути", се слага "претребва нагли антисемити"...и т.н.
Ъъъ...всъщност има много по-прост начин да се измисли "подходящ" сюжет - просто се взима реклания текст към играта с Кире в главната роля и се обръща на 180 градуса.
Примерно там където пишеше (цитирам по памет) "избива мазни чифути", се слага "претребва нагли антисемити"...и т.н.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
Ама Бъди, аз и да кажа, че Ice Cube не е долнопробен актьор, това няма да промени фактът, че е 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Na_MaDa7a_BrAdA7a
абе каф рамбо бее аз като зема на баба гергифа циал Терминатор ставам! 
пи6а сжиастно само ж специализрания!
За актьор вярно, че няма кой знае какви феноменални качества, но за рап културата е направил страшно много.Gipo написа:Ама Бъди, аз и да кажа, че Ice Cube не е долнопробен актьор, това няма да промени фактът, че е
Вuddy написа:рап културата
Ебасье, и такова нещо ли измислиха?
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Рамбо рови в wikipedia,намира bulgaria,открива и думата "мангал" в текста,вижда,че е сложена в раздел "проблеми" и като добър самарянин нарамва многоцевката и идва да помага в решаването на проблема.По пътя среща сексапилна Българка,която работи за ДС,убиват политиците и циганите,евреите падат да се молят за милост и Рамбо осъзнава,че е действал по диаболичния ми план,идва да ме утепе,а аз го изпепелявам с mind powers.
Teh end!!!
Teh end!!!
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Имам едно предложение, що дебилите групово не си купите по една туба бензин и не се запалите?Bobakin написа:...
Ледник - не се ебавай с Бъди!
хах заека ми най-много ще се изкефи
...кръстих го рамбо в такъв смисал 
А пък не знам дали бъркам,или знам стара информация,но по Zrock казаха че действието във филмя няма да е в България.Режисьора казал че тук приличало на родния щат на рамбо(забравих кой бил) пък и било евтино.
Само да не с окаже боза кат hitman,кадето българия е русия,а турция си е турция.
А пък не знам дали бъркам,или знам стара информация,но по Zrock казаха че действието във филмя няма да е в България.Режисьора казал че тук приличало на родния щат на рамбо(забравих кой бил) пък и било евтино.
Само да не с окаже боза кат hitman,кадето българия е русия,а турция си е турция.
ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
По заглавието на темата не мога да коментирам много, освен ако не навляза в сферата на фантазиите ;Д И все пак не ми се вярва, че ще снима наистина в България или пък дори, че нашата страна ще има роля в сценария
Но ще поживеем, ще видим (да чукна на дърво).
Относно анкетата обаче се очудвам как може да има повече гласове за Рамбо, отколкото за Роки
Очевидно съм бил в заблудата, че след като на мен поредицата ми хареса адски много, то и на другите ще им харесва. Само последния не гледах, защото не чух добри отзиви за него и не искам да си развалям кефа 
Относно анкетата обаче се очудвам как може да има повече гласове за Рамбо, отколкото за Роки
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga