Водещи в моята антикласация са такива групи, които помоемо са лишени от оригиналност. Просто като чуя рок в стил 3 Doors Down ми се иска да ги няма.
Също така с нищо не са ми интересни такива като Evanescence и не защото съм заплюл готика, 69 eyes примерно са ми любимци.
Linkin Park може би не е редно да ги включвам в тази тема, но пък някои казват , че са рок ...
Супер са тъпи и тези американски тийн групички, примерно Fall Out Boy - гледах един техен клип тези дни и определено ги нарочих, всички подобни им съм ги нарочил и ще ги нарочвам
Но наред с него black и death жанра. На някого това или му харесва или не, аз съм от втората част. Тъпо е наистина, че доста младежи се насилват да слушат такава музика само за да изглеждат твърди.
Амм щях да забравя черешката - TOKYO HOTEL
Разбира се има още много групи, че даже и жанрове, които не съм опоменал, но аз не държа да правя някакъв задълбочен анализ, просто ми се стори, че около темата може да се завърти интересна дискусия.
И накрая искам да се извиня за това дето точно аз, който доста малко разбирам от музика пускам такава тема, но тук има доста разбирачи, които ще я развият както трябва предполагам.