Аниме Лист
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Re: Аниме Лист
Сега гледам Air Gear, сууууууууупер яко е, а и ме стимулира да си изровя ролерите и тия дни ще се юрна пак да карам 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дади написа:Сега гледам Air Gear, сууууууууупер яко е, а и ме стимулира да си изровя ролерите и тия дни ще се юрна пак да карам
баси колко е ретро да излезеш с ролери тези дни
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
А едно време какво бешеееее....The Chameleon написа:баси колко е ретро да излезеш с ролери тези дни
P.S Бе я дайте няк'во аниме с рицари и магия,че си правя списък.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Ами аз в момента съм наFenrir написа:
P.S Бе я дайте няк'во аниме с рицари и магия,че си правя списък.
това,
това,
а сега се опитвам да сваля и двете продължения 1 и 2 , но става адски бавно, а се оказва ,че в целия нет ги има само на едно единствено място, а трябва да си факир за да хванеш ред, НО ЩЕ ГИ ИМАМ !!!!!!!.
Вярно са малко старички и на моменти са доста плоски, но ако трябва да съм честна, мен лично доста ми харесаха.
Крещя, следователно съществувам!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Някой , ако намери "The Inugami Family" със сийд, да каже... ;_;
Филма е игрален хорър от 73-та!
Филма е игрален хорър от 73-та!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Бе Lodoss-а го четох на манга (то е някъква безкрайна поредица, правена от различни автори) и не успя да ме вдъхнови...характерното е, че има адски готини герои, но сюжетът не е нещо особено...
Fenrir, не знам какво разбираш под "с рицари и магии". Ето няколко фентазита, които съм гледал и горе-долу отговарят на това описание
Bastard !!, Berserk (естествено), El Hazard (без Wanderers), Gestalt, Scrapped Princess (технически погледнато не е фентази, но напрактика е), Slayers TV сериите + 5-тия филм (ако си падаш по комични анимета)
Fenrir, не знам какво разбираш под "с рицари и магии". Ето няколко фентазита, които съм гледал и горе-долу отговарят на това описание
Bastard !!, Berserk (естествено), El Hazard (без Wanderers), Gestalt, Scrapped Princess (технически погледнато не е фентази, но напрактика е), Slayers TV сериите + 5-тия филм (ако си падаш по комични анимета)
Knew him? He was delicious!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
http://youtube.com/watch?v=9ELRZ08hNaU
Нз.. винаги съм недоволен от количеството аниме и търся мангата му след това.. :Д
Ps. http://youtube.com/watch?v=akSLbpmg2aY <-![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
P.p.s. http://youtube.com/watch?v=Y5WB_WLS_KY&feature=related <-

Ps. Абе от кое аниме е това? http://store2.data.bg/ranmasan/Gif/1114771845885.gif тт
Нз.. винаги съм недоволен от количеството аниме и търся мангата му след това.. :Д
Ps. http://youtube.com/watch?v=akSLbpmg2aY <-
P.p.s. http://youtube.com/watch?v=Y5WB_WLS_KY&feature=related <-
Ps. Абе от кое аниме е това? http://store2.data.bg/ranmasan/Gif/1114771845885.gif тт
天皇陛下万歳。。!
- IceQueen
^^ Както казах и горе, старичко е и сюжета му е доста плосък, но за сметка на това магиите са направени супер добре, рядко се случва да ми хареса кастването на магия или призоваването на елементъл да ми хареса.AlShu написа:Бе Lodoss-а го четох на манга (то е някъква безкрайна поредица, правена от различни автори) и не успя да ме вдъхнови...характерното е, че има адски готини герои, но сюжетът не е нещо особено...
Първата част много ми напомняше на "Властелина на пръстена" в началото. Имаме си Маг, Елф, Джудже и рицари, които се бият с орки, тъмни елфи и какви ли още не. Бих казала, че в първата ова където е, битките с меч също са доста добре направени. Героите поне в началото не са чак толкова много и супер :Ь, но в мангата не знам как са, аз съм гледала анимето, не чета манги.
За останалите 2 части в момента се мъча да ги сваля, но е многооо тегаво за жалост :/
Колкото до Берсерк, мога да поспоря, че не покрива критерия "Магия", но за сметка на това горещо го препоръчвам на всеки, който не го е гледал ^^ И в добавка ще кажа да не правят грешката на Ъндед Дюд и да гледат последната серия до края + буквите иначе все едно не са гледали анимето
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Мда... берсерк беше добре. Но на мен Full Metal Panic ми остана в сърцето. Толкова готини рисунки, с класи са над повечето които съм гледал, в момента гледам Secon raid макар и на японски...
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
http://www.animes-bg.com/modules/mydown ... =1&lid=466
Аз си мисля тия дни да потърся да сваля това, 4 епизода е, но като гледам - сюжета е култ! xD
Аз си мисля тия дни да потърся да сваля това, 4 епизода е, но като гледам - сюжета е култ! xD
- VALEN7INVS
- Цар
О.О О.О Е НЕ БРАТ!!!Вuddy написа:http://www.animes-bg.com/modules/mydown ... =1&lid=466
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Загледах 3 серии от Bakuretsu Tenshi и нещо не съм доволен - уж има яки бекграудни, уж има готини mech-ове, уж има яко пата-кюта и динамично развиващ се сюжет...обаче ме налегна яка скука.
Мацките са някъкви прекалено стандартни и клиширани дори за моя странен вкус (аз си падам по клиширани герои и екшън сапунки). Дори сеютата дето ги озвучават звучат така все едно още малко ще заспят. (а говорим за доста скъп проект.)
А и графиката колкото и да е добра, май е прекалено...дори бих казал по цигански шарена...типична Gonzo-вщина...
Пък и керъктър дизайна нещо не ме кефи (има нещо гадно в очите им).
Изгледах Yomigaeru Sora Rescue Wings - 13 серии.
Не е лошо. В него става дума за спасителната хеликоптерна служба на военните. Жанрът се води драма. Графиката е красива, сюжетът доста реалистичен на места - създава се усещането, че гледаш игрален филм или сериал, а не анимация. Няма излишна героина патетика - всяка от мисиите е тежка и опасна, дори учебните.
Сценарият и режисурата са адски добре изпипани. Освен фотореалистичното представяне на спасителната служба и отношенията на хората от различните служби в него, другият фокус на заглавието е средностатистическото япноско семейство, отношенията между членовете му, разликите между различните поколения както и доста характерни детайли от съвременния японски бит (промерно в последната серия може да се види как изглежда едно съвременно японско свадбено тържество).
Както вече казах Yomigaeru Sora Rescue Wings си е пълнокръвна качествена драма, без никъкви фантастики и геройщини.
Какво не ми хареса - вече казах, че сценарият е написан много добре, но като обща картина след 13 серии нещата остават някък недовършени...и най-вече остана открит въпроса, ще излезе ли от н'ашият човек хеликоптерен пилот или ще продължи да се дъни в професионално и житейско отношение
.
Мацките са някъкви прекалено стандартни и клиширани дори за моя странен вкус (аз си падам по клиширани герои и екшън сапунки). Дори сеютата дето ги озвучават звучат така все едно още малко ще заспят. (а говорим за доста скъп проект.)
А и графиката колкото и да е добра, май е прекалено...дори бих казал по цигански шарена...типична Gonzo-вщина...
Пък и керъктър дизайна нещо не ме кефи (има нещо гадно в очите им).
Изгледах Yomigaeru Sora Rescue Wings - 13 серии.
Не е лошо. В него става дума за спасителната хеликоптерна служба на военните. Жанрът се води драма. Графиката е красива, сюжетът доста реалистичен на места - създава се усещането, че гледаш игрален филм или сериал, а не анимация. Няма излишна героина патетика - всяка от мисиите е тежка и опасна, дори учебните.
Сценарият и режисурата са адски добре изпипани. Освен фотореалистичното представяне на спасителната служба и отношенията на хората от различните служби в него, другият фокус на заглавието е средностатистическото япноско семейство, отношенията между членовете му, разликите между различните поколения както и доста характерни детайли от съвременния японски бит (промерно в последната серия може да се види как изглежда едно съвременно японско свадбено тържество).
Както вече казах Yomigaeru Sora Rescue Wings си е пълнокръвна качествена драма, без никъкви фантастики и геройщини.
Какво не ми хареса - вече казах, че сценарият е написан много добре, но като обща картина след 13 серии нещата остават някък недовършени...и най-вече остана открит въпроса, ще излезе ли от н'ашият човек хеликоптерен пилот или ще продължи да се дъни в професионално и житейско отношение
Knew him? He was delicious!
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Аааз се завърнах към гледането на анимета, след като за доста време (едно 6-7 месеца :Д) не бях гледала нищо... И съм почнала съвсем отначалото - Elfen Lied. Доста съм доволна. <3 Някой да предложи нещо за след това (и линкове към Shamanic Princess, по възможност с бг/английски субтитри)?
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
В датата го има, 6 епизода са. Не почвай да теглиш първия, в момента аз го дърпам, а няма скорост и за полвин човек.Sinistra написа:Shamanic Princess
- IceQueen
Аз мога да го пусна на Сиид в анимес-бг, а довечера и Дист да се включи. Като цяло нета ни е добър, та ще сваляте с колкото на вас ви е удобно, ако искате де.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Искаме, ами! ^^
P.S.: Колко довечера?
- IceQueen
Ако питаш за Дист - коло 9-10,ако питаш замен - само да ми тръгне тракера и активирам анимето. То си го има, но няма сидъриSinistra написа:Искаме, ами! ^^
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ерм, към 9-10 компа ми се изключва. :/ Освен това Хами вече ми праща първия епизод, тъй че дай с теб да пробваме с втори, м?...
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
[quote="Sinistra"]Аааз се завърнах към гледането на анимета.../quote]
Neon Genesis Evangelion
Paranoa Agent
Perfect Blue
Ghost in the Shell 1/2 +SAC+Second GIG
Serial Еxperiment Lain
Jin-Roh
FLCL
Гледаш това и ако не се метнеш отнякъде ще стане човек от тебе :>
Neon Genesis Evangelion
Paranoa Agent
Perfect Blue
Ghost in the Shell 1/2 +SAC+Second GIG
Serial Еxperiment Lain
Jin-Roh
FLCL
Гледаш това и ако не се метнеш отнякъде ще стане човек от тебе :>
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- IceQueen
До 10 мин макс ( 5) пускам торента да е активен в Анимес-а.
Колкото до ЕВА-та, ми мен лично не ми хареса....
Колкото до ЕВА-та, ми мен лично не ми хареса....