Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават
Публикувано на: 09 Мар 2008 23:29

AlShu написа:
Ти пък си голям специалист...само не ми стана ясно, КАК си станал такъв... :lol: :lol: :lol:

Дори няма да си правя труда да коментирам.

...

Иначе по темата. Гледайте Бригада и Бандитския Петербург. Определено не са шедьоври, но радват. Пък и книги има написани доколкото знам. Само един съвет: Не се препоръчват на хора с непоносимост към руска реч.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2008 23:59

Гледам сега Battlstar Galactica по BTV и дублажът е... Покъртителен. Като роботи са. Никаква интонация. Скапват един от много добрите sci-fi сериали :/

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Публикувано на: 10 Мар 2008 02:43

Mорт написа:
Гледам сега Battlstar Galactica по BTV и дублажът е... Покъртителен. Като роботи са. Никаква интонация. Скапват един от много добрите sci-fi сериали :/

Мда определено. Аз останах "очарован" още след филма. Слава богу го имам на диск :) Естествено за много хора е от полза но честно казано дублажа на доста от филмите/сериалите е меко казано калпав. Естествено за анимации разбирам, там си е кеф :) може и за някои комедии или стари филми, но все пак. Друго си е оригиналната реч (в повечето случаи)

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2008 22:47

"Герои" е първият сериал, който ме грабва с първия епизод. Вторият го изгледах с отворена уста. Абе, голям купон за душата ми е това. Ше има хора, на които няма да им се вярва, но "Призън Брейк" и "Изгубени" не съм им гледал повече от 15 епизода общо и на двата. Виж, "Герои" обаче разцепи тъмното със супена лъжица. :roll:

Много ме е яд, че спряха "Блейд" след едва първи сезон, Стики просто къртеше дограми... :evil:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Публикувано на: 12 Мар 2008 23:50

Californication anyone :? :D

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2008 23:52

"Не знам, дали едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти "

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 13 Мар 2008 19:03

Аз от край време завелязах, че с бг дублажите през последните години само съсипват сериалите.
Хаус не е и на половина забававен с бг дублажа.

Иначе ето едно сериалче, дето ме зарибява напоследък:

"След края на Втората световна война Айнщайн убеждава президента Хари Труман, че бъдещето е в ръцете на учените, а не на войниците и в резултат е създаден свръх-секретен град, наречен Еврика, където да живеят и творят най-големите мислители на нацията. Създадена е идилична атмосфера за работа и отмора на гениалните учени и техните семейства. Създаден е град, наречен Еврика, който не присъства на никоя карта или поне не на тези без гриф "Строго секретно". Град, чиито жители са "отговорни" за всяко по-сериозно откритие в света за последните 50 години.
Но никое общество не може да бъде идеално. След половин век в изолация чисто човешките чувства като несподелена любов, професионална завист, пристрастяване и депресия, изправят живеещите в Еврика всекидневно пред най-различни предизвикателства. Обичайните за всеки друг град проблеми обаче, в комбинация с гениални жители и неограничени ресурси, често водят до катастрофални последствия. Именно тук, където се сблъскват човешките слабости и най-съвременните достижения на науката, започва Еврика."
Must see.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 13:08

Стачката свърши и най-накрая почнаха да излизат позакъснялите серии на Lost и House MD.
Battlestar Galactica 4-ти сезон, също тръгна преди няколко седмици.

Аз съм в делириум от кеф, а вие?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com