Времето и мястото на първата ерекция, която момченцето получава, е един месец преди раждането в утробата на майката. Тогава пенисът се втвърдява всеки ден в продължение на един час. На 20 години мъжът е в състояние на сексуална възбуда цели 3 часа от денонощието, като повечето ерекции на тази възраст са по време на сън.
Знаете ли че.....
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Знаете ли че.....
Знаете ли че ...
Времето и мястото на първата ерекция, която момченцето получава, е един месец преди раждането в утробата на майката. Тогава пенисът се втвърдява всеки ден в продължение на един час. На 20 години мъжът е в състояние на сексуална възбуда цели 3 часа от денонощието, като повечето ерекции на тази възраст са по време на сън.

"There is no path as wicked as that of the righteous"
Re: Знаете ли че.....
Уау! Мисля, че това, дето споделяш, ще осмисли съществуването ми в следващите месеци напред. 
Това на аватара не съм аз :/
Според мен на 20 години един мъж е способен на 24 часа сексуална възбуда в денонощието...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
С парафин/анаболи може би...
Максималната такава е ~8 часа или нещо от тоя род. Тамън гледам са качили една книжка в арената " Dick ", който не знае кво е тва м/у краката му, за кво служи и как се ползва да я прочете.
Максималната такава е ~8 часа или нещо от тоя род. Тамън гледам са качили една книжка в арената " Dick ", който не знае кво е тва м/у краката му, за кво служи и как се ползва да я прочете.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
E, така е, ама трябва да има някой, който да го дърви.Sentry написа:Според мен на 20 години един мъж е способен на 24 часа сексуална възбуда в денонощието...
-
The.Rampage.Rado
Що ти не можеш ли сам да го дървиш?! :mrgreen:Kazim написа:E, така е, ама трябва да има някой, който да го дърви.
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Познавам един приятел дето взел виагра и 3 (три) дни не могъл да си го спане. 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Само аз ли не мога да пикая като ми е надървен бе. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Не бре , оно тва си е така по природаThe Chameleon написа:Само аз ли не мога да пикая като ми е надървен бе.
джумерки
-
Dark-Dragon
Тоя е ебаси джедая !Andrey358 написа:Познавам един приятел дето взел виагра и 3 (три) дни не могъл да си го спане.
Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията.
"Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
"Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Неко госу екип от учени трябва да го хакнат това и за останалите 21 часа.На 20 години мъжът е в състояние на сексуална възбуда цели 3 часа от денонощието, като повечето ерекции на тази възраст са по време на сън.
Ноуп :mrgreen:The Chameleon написа:Само аз ли не мога да пикая като ми е надървен бе.
- Till.Lindemann
пф аз като съм надървен наводнявам кенефа
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Е , оставаше да не го познавашAndrey358 написа:Познавам един приятел..
остарехме
Хахаха! Разби ме!Random Idiot написа:Е , оставаше да не го познаваш
В този ред на мисли един познат е взел виагра да види какво е, обаче то не е за потентни хора, та блъснал веднъж, блъснал втори път, обаче 'уя не падал...Andrey358 написа:Познавам един приятел дето взел виагра и 3 (три) дни не могъл да си го спане.
Та викнал някаква негова приятелка да му помогне
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Звучи ми кат' някаква басня.Existence написа:[В този ред на мисли един познат е взел виагра да види какво е, обаче то не е за потентни хора, та блъснал веднъж, блъснал втори път, обаче 'уя не падал...
Та викнал някаква негова приятелка да му помогнеТа имало жик-так и след много зор и изпитания се справили
Та тъй героичната история на твърдия пенис (накратко)
Поуката всички я виждат.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
АХах, викай приятелки за жиг-так. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Сговорна дружина планина повдигаThe Chameleon написа:АХах, викай приятелки за жиг-так.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.