чакам мнение.... моето лично... въпреки че съм фен не съм много очарован очаквах повече....
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
Mad Hatter
07 Дек 2002 15:42 Мнения: 703 Местоположение: София
Заглавие: Re: WoW the movie????
Публикувано на: 02 Мар 2008 23:34
Това какво представлява. Добра филмова анимация на играта или как лицето Х играе в оригиналния сървър на Blizzard -> Wow ? п.п . Това тракерче как е като качество/скорост/ ??
PIECE OF BULLSHIT Правено е от фенове. Ако филма беше излязал щеше да се вдигне много шум.
Надценяваш сериозно заинтересоваността на хората относно тази помия.
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 03 Мар 2008 17:07
Според мен не я надценява. Определено би се вдигнало доста шум особено в геймърските среди. WarCraft е една от най-велиите игри излизали някоя. Blizzard са едно от най-преуспяващите game студиа, от където са излязли само мегахитове. Естествено били сме свидетели на много тъпи филми направени по игри, но да не оценяваме филма преди да е излязал и да му лепваме титлата помия. Нека излезе и ще видим. Аз лично го чакам с голямо нетърпение.
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 03 Мар 2008 17:08
bYbonЪъЪъ написа:
...
Абе, имаш момиче на аватара и тъп подпис с розови букви. Ти или си момиче или си гей.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 03 Мар 2008 17:12
Тцтцтц колко рязко се изказа Gipo, представи си че е някоя яка пичка. Ще съжеляваш за казаното
djtazbg
Публикувано на: 04 Мар 2008 12:17
Как му е името на това филмче?Да го потърся във Warcraftmovies. Че много регистрции и забравям къде с какво име съм се регнал.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения