Днеска се прибирам вкъщи и се оказа.че брат ми е разлял нещо варху клавиатурата,и почти всички копчета не работят,затова си купих нова ама имам едно малко проблемче което и преди ми се е случвало.Като играя Most Wanted и не само на нея,когато натисна спейса и още 2 копчета клавиатурата все едно че блокира и компа пиука.Как да оправя проблема?
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Заглавие: Re: Малък проблем с клавиатурата
Публикувано на: 28 Фев 2008 17:56
Изключи си от Accessibility options разните му там екстри. Освен, ако не си кьорав или пишеш с краката си не са ти нужни
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Направих това което ми каза,но пак си пиука и пак немога да натискам спейс и 2 стрелки едновременно
Hangwire
Публикувано на: 29 Фев 2008 10:39
Тва е нормално... при всеки го има... Доколкото ми е известно има програми, и игри, които не поддържат повече от 2 копчета натиснати в 1 момент.
Sentry
Публикувано на: 29 Фев 2008 10:47
Предполагам, че space е спирачка, а двете стрелки са напред и някоя страна. Еми естествено, че ще пиука - даваш едновременно спирачка и гас, другия вариант е да натискаш едновременно наляво и надясно, което също си води до противоречи и т.н. НФСтата са направени така, че да се оплакват в такива ситуации.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Пич,това става с повечето клавиатури. Например в Матрицата мн се оплакваха, че натискат повече копчета нищо не става, но след това прави повече движение без натискане!!! Купи си BENQ най-обикновена клавиатура!!!
___________________________________ One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения