^.^Pervertor_ov_TK3C написа:А ти да не живееш в бъдещето ? Където всички сте епилирани негри![]()
бтв, тоз' Хайролър или е тъп, или е някой, дека си прави ебавка. И в двата случая - що му се връзвате?
^.^Pervertor_ov_TK3C написа:А ти да не живееш в бъдещето ? Където всички сте епилирани негри![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
E ти поне секи ден гледаш в огледалото, щото си ба'ф'та в провлачения клитор.Highroller написа:Недейте, много ме засягате с тия детски обиди хахах, чикидий, не виждали Цензура през живота си и едва ли ще видят.
Кой ти каза че си грозен бе!Ти си моя идол!Ти си повече от БОГ!Varggoth написа:Ето ме. Грозен или не - толкоз'. ;р
Абе, смешен, я хвани се спри. Кой си ти, че да казваш кой е нормален? И въобще, знаеш ли, ебе ме за твоите критерии за нормалност. Чета ти постовете от доста време и вече съм почти убеден, че имаш някое "светнато" приятелче и в момента избиваш комплекси, опитвайки се да се препоръчаш за готин пред някакви хора, на които си им през кура. Може би нямаше да стигна до тая мисъл, ако не видях, че си се върнал в тоя форум. Момче, и аз съм живял по начина, по който се опитваш да се препоръчаш - Буда бар, О'Азис, Дай Дай, вездесъщия Най клуб .. ходил съм там. Това бяха онези хубави времена, когато нямаше exit, плаза и всякакви там "елитни софийски клубове", които педерастчета като теб никога няма да усетят.Highroller написа: От това дето видях май само Squiz e нормален.
Леголасчо не си забавен момче, да не говорим как ако пуснеш снимка целият форум ще ти се смее с оглед на това какво приказваш в момента.Highroller написа:Недейте, много ме засягате с тия детски обиди хахах, чикидий, не виждали Цензура през живота си и едва ли ще видят.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
АхахахахаThe Chameleon написа:Туй май се води в " линковете на нощта " , ама карайте..![]()
18+ http://www.megarotic.com/video/?v=FKCTXRRQ
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Форумът на Personal Computer ManiaSquiz написа:Погледни в кой форум се намираш...

тури си го на режим "things worth looking at" ;PReadonly написа:^ човек, монитора е на режим Vivid Picture и пак от тая снимка видим само един нос с много коси край него.. стрижи си космите в носа.