Squiz написа:Само не разбрах, кой изобщо говореше за ебане преди вие да го почнете, и какво общо има с темата ...
Тоя начин на обличане има само една цел - да провокира ебане.
Squiz написа:Само не разбрах, кой изобщо говореше за ебане преди вие да го почнете, и какво общо има с темата ...
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Но пуснах темата не, за да покажа, че харесвам единствено момичета с външен вид като на denik,
Pennуwise написа:не сте истинска красавица без скромни,нежно подчертаващи циците ви очила
Squiz написа:Пени, ебаси хейтърския пост...Най-много ме издразни твоето "деба и богаташчетата" - извинявай, ама това, че на някой родителите могат да си позволят повече прави ли хората по-лоши?Стига да не парадират с това според мен няма нищо лошо, а и никой не е казал, че не оценяват парите от родителите. Кой е казал, че "мъжете в розово" знаят само "дай", без да го оценяват, е това не мога да разбера.
А иначе си прав, че тея които винаги гледат да са "според модата" и на края си въртят гъза пияни на маса под зучи на Азис са жалки...
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
д) синдромът "пилешки анус" v.2
при жените действа - опитайте и вие!
съвет на деня: правете го по-често,това е отлично упражнение за бъдещите ви сексуални практики
Стига да не парадират с това според мен няма нищо лошо
Squiz написа:Точно това, което каза ти.Всичко е до възпитание - човек трябва да може и с малко, но и с много.Явно си възпитан на скромност - нещо, за което правя евала на родителите ти ( и на теб, че ти е влязло в главата ) Аз си признавам, лично изпитвам нужда от повече от тея 3лв на ден, просто защото една кола+една пица са ми толкова, а на това не обичам да карам цял денОбичам като седна в кафене да си взема ирландско кафе или някое коктейлче, или пък биричка.Обичам и да се мотам цял ден навън, и нямам толкова време да се наям в нас.Но пък не давам пари за цигари
Всеки както е свикнал, и колкото му се простира чергата.Мен ме дразнят кифли с телефони за 600+ лв, които клипват "щото нямат ваучер" - ми ТЪПО е.Аз може да съм с телефон за 200лв, ама пък винаги мога да звънна, баси.
Та човешките нужди, които ти спомена, зависят от това как са те свикнали ваще.Примерно - на приятелката ми родителите са си заможни, но пък никога не е била с много пари в джоба или е пискала за "ауу как ще го облека това, куче марка е" За сравнение, един от моя клас също е заможен, и непрекъснато парадира с "новият ми пуловер Lacoste" или "Обувките Денил" - дразни, просто щот се мисли за по-велик от другите с нещо, което той не е постигнал...
Krieg написа:Май и ти си се надрал, а?:)