Искам да попитам, след като phpbb3 е "яката ра'ута" и са изклонирали половината vBulletin, е ли възможно да се пуснат rss feeds? Иска ми с да мога да се абонирам за конкретни теми. С мейли е малко дърварско.
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
admin
20 Дек 2000 15:20 Мнения: 175 Местоположение: с. Княжево
В момента играе: Dreamweaver CS5
Заглавие: Re: RSS Feed
Публикувано на: 20 Фев 2008 23:02
Въпросът не е в нулевата ми позиция, а в нулевата наличност на такъв адд-он. : ( Имаше един много добър модул за RSS/Syndication за предишната версия. Мисля, че правят и за тази, но още няма нищо готово. Ще го инсталирам като се появи.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения