Автор |
Съобщение |
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 13 Фев 2008 21:02
Играхме с Altair две игри и се получи адски яко! Кофтито е, че стана един конфликт на версии - на Vermic и още един пич, се оказа, че са с различни версии от нашите с Altair и не могат да влезат, а ъпдейта го правехме по един и същи начин Също така, моят бъг с мишката е все още на лице и винаги играя Random, а не ме пуска с любимите ми китайци Общо взето, за да направим по-мащабна мрежа FFA, понеже в хамачито се събрахме 5-6 човека, вероятно ще трябва да преинсталриаме играта и да си качим ето тази версия, която е безотказна според един приятел. Става дума за Gold Edition-а, който не знам какъв експанжън се води и какви са му подробностите, но за да играем, трябва да го изтеглим. Ето линк към това, за което говоря: http://zamunda.net/details.php?id=92376&hit=1Аз ще съм на линия към понеделник вечер, така че тия дни няма да мога да се включа.
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 13 Фев 2008 21:53
Та не разбрах приемате ли новобранци, които преди не са играли играта?
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 13 Фев 2008 22:23
Е нали мен ме приеха Не, не се имам за пълен новобранец, просто за ненаучил гъзарийките нууб Актив, аз вмомента съм с Gold Edition и съм адски доволен от него. На мулти върви много по-гладко, а и са издоокусърени някакви дребни проблеми по ресурсите Впрочем, изненадан съм, че не си с него. Защото понеже не си би трябвало да те изхвърля като Вермик Иначе и аз щях да се изкефя на макс на игрите ако бях победил поне във втората
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 13 Фев 2008 22:28
ми добре търсете ме след петък на скайпа ми hell_fire_90 ако не ви омръзнало до тогава.
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 14 Фев 2008 15:47
Някой навит за тая вечер едно меле? Скайпа ми е "Neuravnovesen".
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 14 Фев 2008 19:30
Петък привечер, събота и неделя (мога и днес, ако някой ми напише домашното по геометрия >.<) мога да се включа, въпреки че не съм много опитен на ron. Ако ще се играе тогава ме вкарайте в чата, повечето ми имате скайпа.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 16 Фев 2008 12:11
kvo stana shte igraete li ili vi umrazna?
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 17 Фев 2008 17:44
Ами не, на мен не ми е омръзнало, но бях зает с рождения си ден Свещи, торта, пияни мацки...бе мани мани.Впрочем, няма да съм на разположение чааак до петък. Не питайте защо
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 17 Фев 2008 18:26
ми ЧРД в такъв случай. Аз адднах Disturbed в скайпа ми да го питам дали му се играе ма няам отговор още и викам че ви е омръзнало. иначе в момента свалям играта и по късно тая вечер с едно приятелче ще я цъкаме някой ако иска да играе да свирка,
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 17 Фев 2008 21:33
Бе аз тъкмо се прибирам, ама не ми се играе... Ше ям, ше подрапам ташака, и май ше лягам. Утре/други ден, може би. Ше видим.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 18 Фев 2008 09:48
Аз съм на линия за тази вечер!
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 18 Фев 2008 14:46
След някой и друг ден може да изтегля играта и да я поразуча, барем взема се включа в мелето. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 18 Фев 2008 15:31
За тая вечер след 22.00 може и да съм на линия, включете ме там в некви общи чатове, ала бала.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 18 Фев 2008 20:40
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 18 Фев 2008 20:57
само ми кажете името на мрежата и влизам.
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 18 Фев 2008 21:24
По щастливо стечение на обстоятелствата, утре съм на линия. На мелето, товариши
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 18 Фев 2008 21:27
darky` написа: само ми кажете името на мрежата и влизам. Ако си направиш труда да видиш първият пост, ще разбереш коя е мрежата
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 19 Фев 2008 14:58
Току-що играхме с Altair и се получи много яка игра, в която аз надделях, след една контраатака, която му направих, но ми даде зор в началото Тази вечер кои сме със сигурност? Ще се радвам да се съберем повечко да направим едно готино FFA ако сме нечетен брой или един team deathmatch, ако сме четен
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 19 Фев 2008 20:59
Ахахах мерси, че спестяваш подробностите Btw, какво направихте с Вермик на компа след като излезнах. Аз едвам го удържах да праща подкрепления нагоре Та що стана после?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи Публикувано на: 20 Фев 2008 10:01
Стана това че аз млатех компа атакувайки го от лявата страна и завзех 2 града и се бих за столицата му 2 пъти я вземах и два пъти я губих накрая дойде Актив и го смаза аз нямах много време защото трябваше да излизам тогава и беше кофти че не можяхме да се смажем В крайна сметка тои би Аз през цялата игра бях забравен никой не ме закачаше и успях да се развия макар и бавно иначе после сигурно можеше да има една дълга и трудна битка защото моите казарми постоянно бълваха армия а ресурсите само се покачваха Дясната ми граница беше цялата осеяна със кули и замъци като за цел да спират прийждастия враг но никои не доиде от там.Мисля че накрая на компа му останаха 2 града на тебе Алтайр маи ти остана 1 Да уточня на хората които сте прочетат това и сте се чудят от каде на къде 3-ма срещу един комп.Компа от начало не показа признак на агресивност но после тои се оказа с най-голямата армия(компа беше Турция нормално те и сега имат най голямата армия) и почна да напада Актив който не успя да ударжи можеби защото не е очаквал толкова изненадваща,мащабна и агресивна атака от страна на компа и актив се принуди да построй последната си надежда един град горе в ъгъла аз потикнах Алтар към мир за унищозяване на компа които беше като тиранин и нападе Алтаир после компа направи отчайващ опит да ме нападне но точно там кадето нападна беше армията ми и беше изненадващо разбит.Следкоето от моя страна почнаха едни мащабни контра атаки и Алтаир и Актив помагаха като атакуваха от техните фаланги.Компа беше смазан защото да водиш война на три фронта си е смазващо.После Алтаир трябваше да излиза и излезе актив се възползва и взе градовете му(нямах нищо против въпреки че ако беше някои друг щеше да има много против все пак градове и територия)И накрая в центъра на картата бяха 2 града на компа и 1 на алтаир(които го нямаше)Тогава беше кофти и аз трябваше да излизам но нищо следващия път ще е по сериозна и хубава игра само каже кога А и ако може да почваме игрите към 4 часа защото аз към 6 и 30 излизам
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|