НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи

Игри за PC
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Re: НА ВОЙНА! Rise of nations форумни мрежи

Мнение от AcTivE »

Играхме с Altair две игри и се получи адски яко! :)
Кофтито е, че стана един конфликт на версии - на Vermic и още един пич, се оказа, че са с различни версии от нашите с Altair и не могат да влезат, а ъпдейта го правехме по един и същи начин :shock: Също така, моят бъг с мишката е все още на лице и винаги играя Random, а не ме пуска с любимите ми китайци :evil: Общо взето, за да направим по-мащабна мрежа FFA, понеже в хамачито се събрахме 5-6 човека, вероятно ще трябва да преинсталриаме играта и да си качим ето тази версия, която е безотказна според един приятел. Става дума за Gold Edition-а, който не знам какъв експанжън се води и какви са му подробностите, но за да играем, трябва да го изтеглим.
Ето линк към това, за което говоря:
http://zamunda.net/details.php?id=92376&hit=1

Аз ще съм на линия към понеделник вечер, така че тия дни няма да мога да се включа.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Dark-Dragon

Мнение от Dark-Dragon »

Та не разбрах приемате ли новобранци, които преди не са играли играта?
Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията.
"Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante

aka Arcatraz
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Е нали мен ме приеха :lol: Не, не се имам за пълен новобранец, просто за ненаучил гъзарийките нууб :oops:
Актив, аз вмомента съм с Gold Edition и съм адски доволен от него. На мулти върви много по-гладко, а и са издоокусърени някакви дребни проблеми по ресурсите :) Впрочем, изненадан съм, че не си с него. Защото понеже не си би трябвало да те изхвърля като Вермик :roll: Иначе и аз щях да се изкефя на макс на игрите ако бях победил поне във втората :lol:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Dark-Dragon

Мнение от Dark-Dragon »

ми добре търсете ме след петък на скайпа ми hell_fire_90 ако не ви омръзнало до тогава. :)
"Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante

aka Arcatraz
Disturbed

Мнение от Disturbed »

Някой навит за тая вечер едно меле? Скайпа ми е "Neuravnovesen".
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Петък привечер, събота и неделя (мога и днес, ако някой ми напише домашното по геометрия >.<) мога да се включа, въпреки че не съм много опитен на ron. Ако ще се играе тогава ме вкарайте в чата, повечето ми имате скайпа.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Dark-Dragon

Мнение от Dark-Dragon »

kvo stana shte igraete li ili vi umrazna?

aka Arcatraz
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Ами не, на мен не ми е омръзнало, но бях зает с рождения си ден :lol: Свещи, торта, пияни мацки...бе мани мани.Впрочем, няма да съм на разположение чааак до петък. Не питайте защо :D
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Dark-Dragon

Мнение от Dark-Dragon »

ми ЧРД в такъв случай. Аз адднах Disturbed в скайпа ми да го питам дали му се играе ма няам отговор още и викам че ви е омръзнало. иначе в момента свалям играта и по късно тая вечер с едно приятелче ще я цъкаме някой ако иска да играе да свирка,

aka Arcatraz
Disturbed

Мнение от Disturbed »

Бе аз тъкмо се прибирам, ама не ми се играе... Ше ям, ше подрапам ташака, и май ше лягам. Утре/други ден, може би. Ше видим.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
No CNN or media now ...
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Аз съм на линия за тази вечер! :mrgreen:
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

След някой и друг ден може да изтегля играта и да я поразуча, барем взема се включа в мелето. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Disturbed

Мнение от Disturbed »

За тая вечер след 22.00 може и да съм на линия, включете ме там в некви общи чатове, ала бала.
No CNN or media now ...
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

ВЛИЗАЙТЕ В ХАМАЧИ! :wsle: :gracho: :bg: :thumbup: :15: :flack: :mgun: :nuts:
Dark-Dragon

Мнение от Dark-Dragon »

само ми кажете името на мрежата и влизам.

aka Arcatraz
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

По щастливо стечение на обстоятелствата, утре съм на линия. На мелето, товариши :lol:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

darky` написа:само ми кажете името на мрежата и влизам.
Ако си направиш труда да видиш първият пост, ще разбереш коя е мрежата :roll:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Току-що играхме с Altair и се получи много яка игра, в която аз надделях, след една контраатака, която му направих, но ми даде зор в началото :) Тази вечер кои сме със сигурност? Ще се радвам да се съберем повечко да направим едно готино FFA ако сме нечетен брой или един team deathmatch, ако сме четен :mrgreen:
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Ахахах мерси, че спестяваш подробностите :) Btw, какво направихте с Вермик на компа след като излезнах. Аз едвам го удържах да праща подкрепления нагоре :roll: Та що стана после?
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Стана това че аз млатех компа атакувайки го от лявата страна и завзех 2 града и се бих за столицата му 2 пъти я вземах и два пъти я губих накрая дойде Актив и го смаза аз нямах много време защото трябваше да излизам тогава и беше кофти че не можяхме да се смажем :) В крайна сметка тои би :) Аз през цялата игра бях забравен никой не ме закачаше и успях да се развия макар и бавно иначе после сигурно можеше да има една дълга и трудна битка защото моите казарми постоянно бълваха армия а ресурсите само се покачваха :) Дясната ми граница беше цялата осеяна със кули и замъци като за цел да спират прийждастия враг но никои не доиде от там.Мисля че накрая на компа му останаха 2 града на тебе Алтайр маи ти остана 1 :)

Да уточня на хората които сте прочетат това и сте се чудят от каде на къде 3-ма срещу един комп.Компа от начало не показа признак на агресивност но после тои се оказа с най-голямата армия(компа беше Турция нормално те и сега имат най голямата армия) и почна да напада Актив който не успя да ударжи можеби защото не е очаквал толкова изненадваща,мащабна и агресивна атака от страна на компа и актив се принуди да построй последната си надежда един град горе в ъгъла аз потикнах Алтар към мир за унищозяване на компа които беше като тиранин и нападе Алтаир после компа направи отчайващ опит да ме нападне но точно там кадето нападна беше армията ми и беше изненадващо разбит.Следкоето от моя страна почнаха едни мащабни контра атаки и Алтаир и Актив помагаха като атакуваха от техните фаланги.Компа беше смазан защото да водиш война на три фронта си е смазващо.После Алтаир трябваше да излиза и излезе актив се възползва и взе градовете му(нямах нищо против въпреки че ако беше някои друг щеше да има много против ;) все пак градове и територия)И накрая в центъра на картата бяха 2 града на компа и 1 на алтаир(които го нямаше)Тогава беше кофти и аз трябваше да излизам но нищо следващия път ще е по сериозна и хубава игра само каже кога :)

А и ако може да почваме игрите към 4 часа защото аз към 6 и 30 излизам :(
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Публикувай отговор