Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Temple of elemental evil
Публикувано на: 14 Фев 2008 01:14

Абе значи почнах да играя тази игра но неразбирам много неща. Играл съм балдурс геит и невер уинтер но тук е различно има ли хора тук които са светнати ?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Temple of elemental evil
Публикувано на: 14 Фев 2008 01:28

Бях я играл преди време и беше много объркана. Можеш да се озовеш на последните нива без да се усетиш и после се чудиш защо е толкова трудно.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2008 01:35

Битките в играта са просто умопомрачително трудни, но като цяло си е типично D&D и няма какво толкова да му се чудиш. Е, естествено ще ти трябва малко време докато се усетиш какво да правиш, ама си е добре. На последните нива трудно би се отзовал още в началото, аз лично стигнах до една кръчма, където паладинът ми преспа с жената на бармана и падна, което значи, че не може да качва левъли докато не стане отново "достоен", но за да направиш отново достоен тоя тъпанар ти трябва голям усет, който просто изглежда не притежавах и зарязах играта.
Ако почваш от начало почни или с пълен брой герои, или с клерик или паладин, които могат да прогонват злото и така правят бая демидж на ъндеди, после вдигни няколко нива и така продължавай нататък. Ако не си минал тотуриала - направи го, не че е кой знае какво, но може да се окаже доста полезен за битките.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2008 10:24

Аз съм я играл до някъде - беше интересна и сносна. Единствено щайгата ми не можа да я издържи и за това я зарязах.
Имам опит с D&D3 - ако имаш някакви трудности казвай.
Sentry, играта с паладин е много пиниз работа. Трябва много да внимаваш какво прави, защото можеш да го издъниш по всевъзможни начини.

Профил ICQ WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 14 Фев 2008 12:22

На тази игра просто нз как може да се играе лош.. след като претрепя 1 и цялото селище вече ЗНАЕ , че съм зъл и не мога нито да пазарувам нито да лафя, нищо, ужс.

А най-обичах групата ми от приключенци да загива от ръцете.. ъъ копитата на козлета и овчици.

Велико. Има сносна доза смисъл, не отричам!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2008 14:17

Не бе неми е проблем с героите добре ги развивам играл съм балдурс геит се пак и невер уинтер ама други са тук проблемиоте.
Примерно имам магиосник с много интелидженс ама незнам как да идентифицирам предметите с него без магия става дума нали като качва на интелижнс и се дига лор и би трябвало сам да може да идентифицира по лесните предмети как става този номер?
Как се вижда подробно инфо за предмета? то си пише демиджа нали ама искам още инфо като на балдурс геит
Как се вижда подробно инфо за героя? примерно колко лор има сички статистики демек
как се дигат предмети от земята? аз като убия гадове и немога да им взема предметите освен ако не натисха бутон H
които ми дава хелп стрелка с въпросителна и след това като натисна върху труп и взимам квото има ама според мен е малко тъпо за всеки труп да нтискам хелп ебах ли го

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2008 14:22

iddqd написа:
Не бе неми е проблем с героите добре ги развивам играл съм балдурс геит се пак и невер уинтер ама други са тук проблемиоте.
Примерно имам магиосник с много интелидженс ама незнам как да идентифицирам предметите с него без магия става дума нали като качва на интелижнс и се дига лор и би трябвало сам да може да идентифицира по лесните предмети как става този номер?
Как се вижда подробно инфо за предмета? то си пише демиджа нали ама искам още инфо като на балдурс геит
Как се вижда подробно инфо за героя? примерно колко лор има сички статистики демек
как се дигат предмети от земята? аз като убия гадове и немога да им взема предметите освен ако не натисха бутон H
които ми дава хелп стрелка с въпросителна и след това като натисна върху труп и взимам квото има ама според мен е малко тъпо за всеки труп да нтискам хелп ебах ли го

Абе iddqd, какво е това "?", 'дето си го слагал в тоя пост бе?

ПП
Иначе игричката е доста интересна, спор няма, но е и доста трудна. Още си я пазя. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2008 15:01

Aре са почнахме се с офтопиците :) човече имаш над 6000 поста от офтопици ли си ги направил?
мен лично като фен на балдурс геит хич неми е трудна просто нкои неща неги знам как стават затова питам

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2008 19:31

Кака се учат магии от скролове ? имам много скролове в магиосника си и незнам как да ги науча

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2008 23:34

Оле, не мога да ти помогна по интерфейса - забравил съм я.
В началото нямаше ли туториал - мисия, където се обясняват тези неща?

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Фев 2008 00:13

Да ама показват как се дига предмет цъкаш върху трупа нали ама нестава в играта незнам бъг ли е ама трябва да давам хелп и после да цъкам а магии нензам как се учат от скролове не е като на балдурса дясно копче е там и четеш скрола ама тука нензам как е и нензам как се идентифицира без магия само с интелиджнс на балдура е само дясно копче

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Фев 2008 03:02

Доколкото помня магии от скролове не можеш да учиш, а само да използваш. Самите магии се учат при дигане на лвл. Без магия можеш май само от магазините да индентифицираш, или може би и от там не можеше, може би се самоидентифицират като ти влязат в инвентара... беше доста отдавна, това специално не го помня. Предметите ти падат директно на земята, доколкото помня, не се ровеше из труповете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Фев 2008 13:31

Mного странно как променят правилата с магите и идентифицирането хъм
а иначе предметите в трупа си стоят понеже всеки труп има яко предмети

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 19:16

Подробни описания на предметите НЯМА
Помня че в статията в ПСМания бяха обърнали специално внимание на това
Без магия май не могат да се идентифицират предметите а ако си спомням правилно имаше бъг че дори да ги идентифицираш с магия пак ти взима пари все едно си ги занесъл на търговец
Т'ва с предметите също е бъгаво
Имам спомен как по няколко минути съм си играл с мишката да я наглася по някакъв начи че да успея да си събера айтъмите

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 22:31

Еби му маиката толкоз хубава игра а немога да си сабера предметите :angrycomp: как може да нея поправят бе тая игра е мега яка и такива малоумни бъгове ебаси

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com