Вярно бре, въобще не бях обърнал вниманиеАltаir написа:Гледам годишнината на темата чука на вратата
Благодаря че ме подсети, благодаря и за похвалите
Вярно бре, въобще не бях обърнал вниманиеАltаir написа:Гледам годишнината на темата чука на вратата

И аз си я свалих и се мъча ама вече 5 часа нищо не става.Само главата му докарах.Надолу Не ставаFenrir написа: Ааааа,ако направи Master Chief равен няма да има!!!1!
P.S HALO rlzzzzz!!!

кратко и ясно ^.^jesus christ, this is good

Радвам сеSinistra написа:И ние така мислим. (:

Bryce 6NhazUl написа:Ксай...? 3DS Max?

ПoздравленияSephiroth написа:Научих се да боравя с тая Google Scetch Up сега си свалих и bryan 6.

БлагодаряKamelot написа:Наистина са мн. добри моделите
Ами не правя само терминатори. Това са просто различни пози и рендери на един и същи модел. Иначе съм правил какво ли не, от оръжия, до часовници, колелета, писалки, влакове, хеликоптери, мотори, мелници и т.н.Kamelot написа:
П.П.Въпрос що винаги правиш разни терминатори??

Xayzer написа:
Пoздравления
Покажи някой модел.

E от какво ще те е срам, като наскоро си започнал да моделираш? С времето ще ставаш по-добър ако не се откажеш.Sephiroth написа: Мани мани срам ме е

Първо да ти кажа, че като за първи опит за направа на оръжие, си се справил много добре. Моето първо оръжие също изглеждаше подобно.Куц Пръч написа:...
Тези сини петна са лица, които са наопаки. Трябва да клинкнеш с десния бутон на мишката на това синьо лице и да избереш от менюто "Reverse face". Преди да започнеш рендерирането на модела задължително трябва да оправиш лицата, които са наопаки, иначе текстурите в рендера нямат да се виждата добре на тези области.Куц Пръч написа: Поиграх малко в Пейнт да поизчистя фона и част от тия сините петна (не знам защо се получават).
Благодаря ти много за тез похвалиКуц Пръч написа: Xayzer, твоите оръжия и въобще модели са в пъти по-добри от повечето новоизлезли игри, напълно сериозно и отговорно го твърдя.
С тези си умения можеш да работиш на една достойна позиция в гейм-дивелъпмънт компания @_@