Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: "Опасни Времена"
Публикувано на: 02 Фев 2008 19:14

Първо трябва да се извиня към вас че още с първия си по-сериозен пост трябва да помоля за такава услуга...но ще пробвам все пак :)
Не знам колко от вас са играли първата масова българска онлайна игра (в интернет ЧРЕЗ браузър) ОпасниВремена.Играта беше уникална,със собствена система,умения и тн (за повече инфо за играта тук >>> http://hammer.websolbg.com/blog/?p=9 - това е блога на един от админите в играта).Както казах играта беше уникална,даже и с факта,че е първата масова българска онлайн РПГ игра.За съжаление игра си остана в сянката на булфлийт а след това и на бгмафия и не постигна голяма посещасваемост.Нещо,което естесвено щеше да се промени в идните 2-3 месеци,но за съжаление спонсорите отказаха финансирането.И така играта (която имаше доста голям потенциал) потъна в забвение.Доскоро де.Поне форума на играта беше възроден (за съжаление не на собствен хост,а на самата фирма,което говори че играта я няма) и така няколко месеца вече той набира потребители.В тези дни главният админ на играта (чийто бблог може би сте видели по-горе) постави анкета:Искате ли ОВ?.Даде 45 дена за да види общото мнение като този път се надява много хора да се включат в гласуването,за да избегне проблема на стария ОВ-посещастваемостта.Вероятно се досещате за молбата ми-моля гласувайте.Моля регистрирайте се и пуснете гласа (който не е задължително да е "ДА" но се надявам да е така) за най-добрата българска онлайна игра бъде възродена.Моля ви!Гласуването е оттук: http://ov.websolbg.com/viewtopic.php?t=153 а регистрирането за сайта оттук: http://ov.websolbg.com/profile.php?mode=register
Благодаря че сте прочели дотук-даже и да не гласувате поне и ОВ да си остане недовършена поне ще знаете какво е било това Животно наречено ОпасниВремена :=\
п.п сайта е само форум а не некъв сайт пълен с вируси!Ще следя темата за евентуални въпроси и ако някой мисли ще мястото на темата не е тук моля бъде преместена в коша.
п.п не мисля че това е реклама,тъй като оВ все още не съществува.
Това е благодаря още веднъж ако сте изчели дотук,
Kozmu

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Опасни Времена
Публикувано на: 02 Фев 2008 19:20

Един глас от мен. ^^ По-късно ще прочета инфото, ако играта се възроди, току-виж и съм се включила...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2008 20:07

Благогодаря за подрекепата :) Поначало е много важно какво е мнението в първия пост към една тема :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2008 20:11

да е и аз ще вотна, щом казваш, че е добра

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 02 Фев 2008 22:07

Aз преди се бях зарибил по булфлиит, но сега смятам че подобен род игри са си чиста загуба на време, но както си решите, сигурно ще има достатъчно хора които да я играят. Успех!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2008 22:56

Опасни Времена ми беше любимата даже бях на 1-во място.ДА естествено

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2008 23:51

ае и бгмафия не беше лоша...в началото поне

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по