crazysasho - marin_007 5-4
Еми тука поведох рано и бях някав скован нещо нз много гадни извеждащи определено срещу сашо ми е доста неудобно направих всичко възможно , ама ....
Като цяло си вкарах един нелеп автогол , а сашо направи жест и си вкара и той и това му изигра лоша шега стана 5-2 след това вкарах 2 гола и се амбицирах ако не го беше вкарал щеше да ме довърши , като в 90 мин нацепих гредата . Доста зрелищен мач стана.
marin_007 - crazysasho 1-2
Туак уж почнах нахъсано само първите 5 мин владеех инициативата и после бях натиснат в моето поле под постоянен обстрел като на няколко пъти правх хубави контри и за малко да поведа но пропуснах на 2 пъти . След това ме поведе в края на първото мисля беше . И не знам като ми вкарат гол и тогава някак си се отпускам и почвам да играя по добре направих някое друго положение и вкарах , мача вървеше към Х , но в 90 мин ме наказа лошо с гол ( днеска втори гол в 90 мин ми вкарват
) И като цяло добър мач стана с преимущество на сашо. Успех напред.
П.П Е крис как бе има си начин без преинстал аз и феликс и другите как играем тука , просто малко файлове в наличност трябва да имаш. Сега като излезне пача за януарските трансфери тогава не знам как ще е би трябвало да няма проблем ама ще видим