А вътре съм по дом. пантофи.
Иначе,
на лов маам с 3 кг военни обуща кубинки, нещо мн. близко до показаното от
Себастиан.

Penny написа:ave isus e pokemon ve
Not me. I'm way too imba.Fenrir написа:
PWND 'ya all n00bs!!! :D

Това е мястото, където трябва да обсъждаме смешните ти обувки.RoyalFlush написа:Tsim Не мисля, че тази тема е мястото, в което трябва да обсъждаме живота ми, къде ходя, как и колко харча, какво съм постигнал и т.н.
Точно, негрите дори не ходят с кецовеWAN|Georgi написа:Аве RoyalFlush къв си ти ве? Кво си дошъл тук да се фукаш... говорел ми как ходят в Щатите, аве ти бил ли си там? А? За колко време ако да?

Даже не облеклото а обувкитеWAN|Стифлър написа:RoyalFlush братле ти си някво комплексарче![]()
Пич ако си мисли че в един човек е най-важно облеклото ...Много си зле , ама мнооогоо
Аве аз си бях купил едни високи маратонки (за зимата) преди 2 години и още карам с тях. Те взеха че се оказаха баскетболни ама кво ми пука капчица сняг не попада в тях и си джапам като тарикатТочно, негрите дори не ходят с кецове , а с ей такива лайна (баскетболистите да не се обиждат, ама WTF?!?!?!)
Комплекси аз нямам.WAN|Стифлър написа:RoyalFlush братле ти си някво комплексарче![]()
Пич ако си мисли че в един човек е най-важно облеклото ...Много си зле , ама мнооогоо
Хахаха...