Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? )
-
h3artstone
- Обратна връзка:
Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? )
Невероятно е това, как след едно съботно посещение на кръчмата, днес, ми сервират че си имам гадже. И то без да знам. И то без да съм пил. Въпреки всичко - ... ИМАМ СИ ГАДЖЕ, НА-НА-НА!
Така де, изумен съм. 2 месеца без плейбойски прояви и хоп. 
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Колко пиян си бил, че чак днес разбираш бе:ДHindsight написа:Невероятно е това, как след едно съботно посещение на кръчмата, днес, ми сервират че си имам гадже. И то без да знам. И то без да съм пил. Въпреки всичко - ... ИМАМ СИ ГАДЖЕ, НА-НА-НА!Така де, изумен съм. 2 месеца без плейбойски прояви и хоп.
и, мамка му, що те няма в скайп?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Мамка му, Деник, и да се насереш, пак няма да ме стигнеш! ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
И си на 13... 0.оSinistra написа:Как съм я пропуснала тая тема, да се таковам... Пички не забивам, ахаха. :Д По много разбираеми причини. Напоследък почнах все повече да се разбирам с момичета (което ми е сложно попринцип), та се забиваме чат-пат... ^^ Но съм си твърдо 'за' пичовете. Бройката е все тая, не мога да се похваля с много гаджета, но пък много съм ги обичала всичките. :> Напоследък... напоследък ми върви на кретении, дето могат да минат за "забивки", но не ги имам за важни. Meh iz романтично говедо. ;Д
you slut!!!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Поне има интрига, а и цялото това съравнвование ще доведе до по-бързо стигане на доста по-големи числа :Д Пък и аз като цяло засега само гледам да поддържам една разлика от определен брой постове ^_^Varggoth написа:Мамка му, Деник, и да се насереш, пак няма да ме стигнеш! ;р
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Чак сега схванах защо Вальо щеше да те скършува всеки път като спамишPzy написа:Поне има интрига, а и цялото това съравнвование ще доведе до по-бързо стигане на доста по-големи числа :Д Пък и аз като цяло засега само гледам да поддържам една разлика от определен брой постове ^_^
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Аз лично не забивам пички. Седя си, а те се бият за мен. На края аз просто си избирам някоя(няколко) от победителките за през нощта. Всичко е толкова просто, защо да се занимавам да забивам.
EDIT: а колко точно съм забил - еми не знам, още преди 7 години(като бях на 16) спрях да ги броя, тъй като числото стана толкова голямо, че имах главоболие заради опитите ми да го запомня.

EDIT: а колко точно съм забил - еми не знам, още преди 7 години(като бях на 16) спрях да ги броя, тъй като числото стана толкова голямо, че имах главоболие заради опитите ми да го запомня.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
You евнух...Fenrir написа: И си на 13... 0.о
you slut!!!![]()
![]()
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
2-броя за героя.(едната дългогодишно гадже, другата случайна ебавка)
Като се има в предвид, че съм над 30-така това е ТРАГИЧЕН резултат...не се хвлаля с него изплаквам си мъката

Като се има в предвид, че съм над 30-така това е ТРАГИЧЕН резултат...не се хвлаля с него изплаквам си мъката
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ти си над 30?
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
AlShu - за трагичния резултат не съм съвсем съвсем съгласен. Да задоволиш момичето, с което си заедно от години много често е по-трудно от задоволяването на някоя кифла, която си забърсал снощи. Факт е, че ще знаеш какво и харесва и тн, но също така е и факт, че ако тръпката се е поизпарила не е никак лесно да и причиниш нещо наистина хубаво.
Много пъти съм стигал до извода, че да задържиш приятелката си заинтригувана е много по-трудно, отколкото да свалиш ново гадже. За това и истинските герои не са тези, които всяка вечер си лягат с различна, а тези, които всяка вечер си лягат със същата
.
Много пъти съм стигал до извода, че да задържиш приятелката си заинтригувана е много по-трудно, отколкото да свалиш ново гадже. За това и истинските герои не са тези, които всяка вечер си лягат с различна, а тези, които всяка вечер си лягат със същата
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Досега и аз само две съм "забил". И да, и аз съм над 30 години. Какво странно има в това. Това тук да не е детска градина? 
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Просто не очаквах Ал Шу да е над 30Tsim написа:Досега и аз само две съм "забил". И да, и аз съм над 30 години. Какво странно има в това. Това тук да не е детска градина?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Като в моя случай. С една и съща си лягам от 2 години и се надявам да си лягам още доста, доста дълги години с нея. ;рGipo написа:За това и истинските герои не са тези, които всяка вечер си лягат с различна, а тези, които всяка вечер си лягат със същата :).
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Аз лично имам силно развит "риъл лайф", който не ми вярва да погледне творческия форум, последните няколко теми направени от мен. Има и видеоматериали
Иначе може да се каже че използвам интернет предимно за да се свързвам с познатите си. В реалния живот се срещаме, а когато не сме заедно си чатим. Не чатя с непознати. Разбира се има и изключения. Форумът на PC Mania е може би единственото интернет общество в което членувам и не познавам никого лично. До някъде това е важно защото разширява спектъра ми на усещания. Освен това и джиткам на игри. В умерени дози. Не съм от най-зарибените, но ме кефят. Игрите като цяло за мен са новото искуство и многократно правъзхождат киното като изживяване.
Иначе за мацките, сменям ги. Преди човек да избере жената на живота си (понеже имаше изказвания че една жена е достатъчна и че не въпрос на бройка) трябва през ръцете ти да са минали стотици жени. Иначе няма да си щастлив, не си правете илюзии.
Иначе може да се каже че използвам интернет предимно за да се свързвам с познатите си. В реалния живот се срещаме, а когато не сме заедно си чатим. Не чатя с непознати. Разбира се има и изключения. Форумът на PC Mania е може би единственото интернет общество в което членувам и не познавам никого лично. До някъде това е важно защото разширява спектъра ми на усещания. Освен това и джиткам на игри. В умерени дози. Не съм от най-зарибените, но ме кефят. Игрите като цяло за мен са новото искуство и многократно правъзхождат киното като изживяване.
Иначе за мацките, сменям ги. Преди човек да избере жената на живота си (понеже имаше изказвания че една жена е достатъчна и че не въпрос на бройка) трябва през ръцете ти да са минали стотици жени. Иначе няма да си щастлив, не си правете илюзии.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Darker Than Black
Мазохист ;)и се надявам да си лягам още доста, доста дълги години с нея
To be the power - not to be a slave...
Sandly,no!Sinistra написа:You евнух...
Вече не.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve