Чалгаджийска помия в учебник за трети клас

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Ледник фир Болг

Чалгаджийска помия в учебник за трети клас

Мнение от Ледник фир Болг »

Как се разпространява покварата?
Чалгаджийска помия се излива върху децата ни не само от улицата, но и от официално одобрен учебник по музика за трети клас!

(Новината излезе вчера по телевизията.)

Отдолу иде джип "Митсубиши"
със яка броня, с прозорци скришни.
Всички по пътя той изпреваря.
- Но на кого е? Кой ли го кара?
- Вълчо го кара. Свири и гази!
- А във колата коя е тази?
- Лиска е вътре. И много иска
на мис-конкурса да стане миска.
- Давай, Вълчо, и наддавай
златна пара звънка -
мис да стане твойта Лиска,
гиздава и тънка!

* От учебник по музика за трети клас на издателство "Булвест", одобрен със заповед на Министъра на образованието и науката Нр. РД 09-1318/31.08.2004 г.
Наистина не знам какво да напиша тук.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: Чалгаджийска помия в учебник за трети клас

Мнение от shub niggurat »

СМЪРТ.
джумерки
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

0.o
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Ледник фир Болг написа: - Вълчо го кара. Свири и гази!
:D :D
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Duke

Мнение от Duke »

Въпрос на време беше след "Хитър Манго" да обхванат това "важно" в световен мащаб направление в музиката. Наистина, скоро очаквам да променят и другите учебници, например в час по история може да се изучават циганските миграции!
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Кво бе, битиино-историческата поезия на никого не е навредила ^^.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Най-после и в 3ти клас да учат нещо хубаво.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Чалга за 3 клас=>загуба на детсвеноста в 3 клас ;р Кууул яко лоли секс ще пада :Д

От тъпо на по-тъпо.
Който си мисли че в България би успял или просперирал се залъгва яко.Няма бъдеще в страна в която гледат как да ти вземат и последната стотинка.Няма бъдеще в страна в която ЗАМЕНЯТ МУЗИКАТА С ЛАЙНА!!!Сещам се в трети клас учехме за класическата музика(може да не е било кой знае колко интересно но е било полезно!)Учехме за Бетовен за Моцарт и тей подобни а сега за какво учат поколенията за МАЛИНА КАПИНА РАЙНА ЛАЙНА и тн..Супер!Аз си мисля че България с това темпо настига идеала за живот на циганите.Във вторник по Бтв казаха че баничките ще станат 1 лев :С !?!?Тогава сме умрели от глад.Дигнаха данаците за всичко.Дигнаха цената на водата.Сложиха чалга в учебник(?!).

Поемете този съвет докато не е станало късно:Имате ли шанс да отидете да работите/учите/живеете в чужбина.НЕ ГО ПРОПИЛЯВАЙТЕ!България от давна е мъртва!

Ако Левски чуе какво става сега би се обърнал от гроба!С действията си много хора доказват че все още сме под Турско иго.Язък за Ботев язък за Левски язък за Петко Войвода.Язък за всички който си дадоха живота за свобода която се потъпква в днешно време.

Няма да ни спаси Волен нито Атака.Само едно Септемвриско възтание това сте ни спаси!
Само комунизмът ще ни спаси.Трябва твърда ръка която да удря и да командва без възражения и корупция.Тъпи бедни и крадливи!Това са Българите.Слушайте чалга и гледайте как бившите ви се целуват с мангали!
Няма ли дойде времето когато ще чуем пушки как гърмят и ще видим как власта пада!
Защото един ден и вашите деца ще станат 3 клас тогава си мислете кого ще съдите държавата за потикване към секс или някой който я е изчукал.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Ледник фир Болг

Мнение от Ледник фир Болг »

Не с пушки ще свалим властта, а с нокторезачки! С клечки за зъби дори! Или не, с wishful thinking!...

Да не обръщаме и тая тема на политика, моля те.
Наистина не знам какво да напиша тук.
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Мнение от Gastly »

Vermic написа:Чалга за 3 клас=>загуба на детсвеноста в 3 клас ;р Кууул яко лоли секс ще пада :Д

От тъпо на по-тъпо.
Който си мисли че в България би успял или просперирал се залъгва яко.Няма бъдеще в страна в която гледат как да ти вземат и последната стотинка.Няма бъдеще в страна в която ЗАМЕНЯТ МУЗИКАТА С ЛАЙНА!!!Сещам се в трети клас учехме за класическата музика(може да не е било кой знае колко интересно но е било полезно!)Учехме за Бетовен за Моцарт и тей подобни а сега за какво учат поколенията за МАЛИНА КАПИНА РАЙНА ЛАЙНА и тн..Супер!Аз си мисля че България с това темпо настига идеала за живот на циганите.Във вторник по Бтв казаха че баничките ще станат 1 лев :С !?!?Тогава сме умрели от глад.Дигнаха данаците за всичко.Дигнаха цената на водата.Сложиха чалга в учебник(?!).

Поемете този съвет докато не е станало късно:Имате ли шанс да отидете да работите/учите/живеете в чужбина.НЕ ГО ПРОПИЛЯВАЙТЕ!България от давна е мъртва!

Ако Левски чуе какво става сега би се обърнал от гроба!С действията си много хора доказват че все още сме под Турско иго.Язък за Ботев язък за Левски язък за Петко Войвода.Язък за всички който си дадоха живота за свобода която се потъпква в днешно време.

Няма да ни спаси Волен нито Атака.Само едно Септемвриско възтание това сте ни спаси!
Само комунизмът ще ни спаси.Трябва твърда ръка която да удря и да командва без възражения и корупция.Тъпи бедни и крадливи!Това са Българите.Слушайте чалга и гледайте как бившите ви се целуват с мангали!
Няма ли дойде времето когато ще чуем пушки как гърмят и ще видим как власта пада!
Защото един ден и вашите деца ще станат 3 клас тогава си мислете кого ще съдите държавата за потикване към секс или някой който я е изчукал.
Ти си нереално зле бе. Нема да ти отговарям по-подробно, защото в тоя форум тва си е загуба на време, най-добре ходи и изеби некоя ше ти мине.
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

На 12 така стават нещата - ае да прайм сеХ! :mrgreen:

Слушайте чалга и се кефете! А като мине некой и ви наплюе през джама на циганското ферари - не съм аз... със сигурност...
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Vermic написа:...
Първо, това което ти наричаш "комунизъм" е изкривената представа за тази идея. Създали са я хора като Сталин. Не е комунизъм,нарича се Диктаторство. А ще ме извиниш, мисля че всички искаме да живеем в свободна държава...

Второ, твърдението "Имате ли шанс да отидете да работите/учите/живеете в чужбина.НЕ ГО ПРОПИЛЯВАЙТЕ!България от давна е мъртва!" е присъщо за пълен олигофрен, нямащ дори капка любов към родината си.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Blue написа:
Второ, твърдението "Имате ли шанс да отидете да работите/учите/живеете в чужбина.НЕ ГО ПРОПИЛЯВАЙТЕ!България от давна е мъртва!" е присъщо за пълен олигофрен, нямащ дори капка любов към родината си.

И аз не я обичам, ма все още уча тук(но не за дълго). Вермик е прав някаква степен, но трябва различна аргументация. А ако трябва да правим анализ на песничката ще видим, че наистина не е много далеч от миналото. Пък и учи децата на нещо: "Не ходете пред джипове Мицубиши" :D
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Мнение от Necro Terrorizer »

Pervertor_ov_TK3C написа:СМЪРТ.
Kuutamo hasta vittu perkele.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Vermic трай мама за хубост, не си напрягай главицата че ще ти излезат белите коси ... Трайкай си.

По темата - тотално неподходящо за учебник, но вече нищо не може да ме учуди ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Смейте се вие, ама аз много добре помна как в един час по музика учихме едновременно Спасение на БТР и ... Пеперуда на Кати :shock: Няма ебавка, пял съм и аз.....
Darker Than Black

Мнение от Darker Than Black »

За жалост има известна доза истина в поста на Vermic. На българина наистина му е нужно някой да го командва.За жалост това е истината.Не знам дали комунизма е начина,но определено свободата не значи свободия,както доста хора си я разбират.
А!За малко да забравя- Блу, любовта към родината и любовта към държавата са две различни неща!

ПС: По темата///

Мисля,че този който е одобрил (не който е предложил!) това съдържание на учебника,заслужава да му се отрежат ръцете от лактите и после в кофата с оцет...
To be the power - not to be a slave...
Аватар
Stalker-sama

Мнение от Stalker-sama »

Миналата зима бях в Норвегия и мисля при първа възможност натам да се изнеса - тук бъдеще НЯМА.
Chikushou, ore gozen sobou!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

ПРОЛЕТАРИИ ИЗ ВСЕХ СТРАН - ОБЕДИНЯЙТЕСЬ!!!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Публикувай отговор