Коя ви е любимата рок/метъл група и защо ви е любима?
- VincebusEruptum
Re: Коя ви е любимата рок/метъл група и защо ви е любима?
АХАХААХАХАХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХААХААХАХАХАХААХАХАХАХАХАХХАHova написа:Махнете ги тия металюги слушайте Jay-Z той е вашият спасител.
Инак
Лед Цепелин
- Stalker-sama
Ммм...
Не знам, трудно. Твърде много неща обожавам, но може би на челно място винаги ще са Burzum, Mayhem и Darkthrone ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Chikushou, ore gozen sobou!
Дано е така и в следващите еди-си-колко години until you die.PaganFears написа:Ммм...Не знам, трудно. Твърде много неща обожавам, но може би на челно място винаги ще са Burzum, Mayhem и Darkthrone
- Stalker-sama
То ако спра да ги слушам сигурно ще умра, тъй че ... 
Chikushou, ore gozen sobou!
Еми скромно, но оъ сърце-Ensiferum и Hammerfall
Reaching aural nirvana...
Maiden мноо ясно,а оня с Джей Зи да си го тури в гъза тва з
ебати помията е тоя честно (ае псувай като каруцар на хемус)
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Понятието рок/метъл е доста общо и трудно бих казал една група затова ще изброя най-любимите ми: Rammstein, Deep Purple, Uriah Heep, Nirvana, Bon Jovi, To Die For и др.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Не са точно рок, но на места ги водят така, за това се вписвам в темата
Queen
Още когато съм бил на две години и съм бил в болницата преди/след операцията майка ми ми е давала уокмен с касетка на Queen...И съм слушал.
Сега, 15-16 години по-късно...Грубата е точно там в сърцето ми, където са и колите.А от там не се излиза
Queen
Още когато съм бил на две години и съм бил в болницата преди/след операцията майка ми ми е давала уокмен с касетка на Queen...И съм слушал.
Сега, 15-16 години по-късно...Грубата е точно там в сърцето ми, където са и колите.А от там не се излиза
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Pantera и Iron Maiden. Просто за мен няма музика, която да е по-близко до същността ми.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Led Zeppelin, Queen, Deep Purple, Uriah Heep, Bathory, FinnTroll. Не мога да се спра само на една група, а пък вероятно изпускам някои сега...Oh, well 
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
И тях, определено. Заедно с тях се нареждат 65daysofstatic, Placebo и The Afghan Whigs, най-вече...Pzy написа:За мен това определено е The Kovenant.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
- VALEN7INVS
- Цар
Смешното е, че до преди малко си мислех, че не съм писал в темата и се канех да напиша Mayhem... при все, че вчера съм написал Darkthrone. Наистина не мога да определя коя от двете ми харесва повече, но във всеки случай знам, че никоя друга група не ме кефи колкото тях двете, така че за поне тея двете знам, че са ми любимите. ;р
Burzum определено вече не чак толкова. Той е повече от велик, но сега повече ми допада звук от типа на Mayhem и Darkthrone, за разлика от преди. Преди определено си падах най-много по звука на Burzum. Но явно нещата се променят. ;р
Burzum определено вече не чак толкова. Той е повече от велик, но сега повече ми допада звук от типа на Mayhem и Darkthrone, за разлика от преди. Преди определено си падах най-много по звука на Burzum. Но явно нещата се променят. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Нъл се пишеше голяма SOAD фенка?Sinistra написа: И тях, определено. Заедно с тях се нареждат 65daysofstatic, Placebo и The Afghan Whigs, най-вече...
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Така е, но ако добавя тях, трябва да добавя и Гуано Ейпс. Ако добавя Гуано, трябва да добавя Апокалиптика и не знам си още кой и така. ;Р А аз наистина обожавам СОАД и ги слушам вече цели четири години, представи си. ^^ Това, че не съм ги написала заедно с останалите, далеч не ме прави по-малко фенка. (;Blue написа:Нъл се пишеше голяма SOAD фенка?
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Не,не трябва. Човек обикновенно има 1 любима група,и тя е която го е запознала със съответния жанр. В моя случай е Rammstein,колкото и избирателно да ги слушам сега...Sinistra написа:Така е, но ако добавя тях, трябва да добавя и Гуано Ейпс. Ако добавя Гуано, трябва да добавя Апокалиптика и не знам си още кой и така. ;Р А аз наистина обожавам СОАД и ги слушам вече цели четири години, представи си. ^^ Това, че не съм ги написала заедно с останалите, далеч не ме прави по-малко фенка. (;
А и никак не ми се вярва от 9 годишна да слушаш SOAD.
- VALEN7INVS
- Цар
Какво толкова изненадващо има? Аз такива неща съм слушал на 9 години, 'дето направо да ти се отще. ;рBlue написа:Не,не трябва. Човек обикновенно има 1 любима група,и тя е която го е запознала със съответния жанр. В моя случай е Rammstein,колкото и избирателно да ги слушам сега...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Прости ми,всевишни. Само дето ти си ти, а тя е тя.Varggoth написа: Какво толкова изненадващо има? Аз такива неща съм слушал на 9 години, 'дето направо да ти се отще. ;р
Надявам се да си ме разбрал.
BULLOCKS.Blue написа:Не,не трябва. Човек обикновенно има 1 любима група,и тя е която го е запознала със съответния жанр. В моя случай е Rammstein,колкото и избирателно да ги слушам сега...
Човек няма една любима група, има много (няколко) любими групи, като обича всяка любима група точно толкова, колкото и останалите любими групи. Всяка любима група се отличава с нещо (за него) от останалите и това я прави точно толкова №1, колкото и "№2". В твоя случай е Рамщайн, защото въобще не си минал напълно през творчеството на друга група. Можеш да започнеш с The Beatles сега и аватарът ти може би няма да бъде напълно безсмислен, стоящ точно под ника на твоята личност. ;р
Аз пък от 8-годишен слушам Metallica. И то не избирателно, а съзнателно.
BULLOCKS,за теб. Аз така разсъждавам.
А тая твойта изцепка кой от къде бил почнах...ахах,нито знаеш какво съм слушал преди като дребен,нито сега.
Рап (комерс простотии)
Deep Purple
Щурците -на плочи,лол
Linkin Park - ааах отврат...
Rammstein
и така нататък до днес...
Слушам каквото ми харесва, не каквото трябва. Сеш се? И точно това ме издига над позьорите (не визирам никой от форума...),които слушат определена музика за да се харесат и/или няква друга цел...
А тая твойта изцепка кой от къде бил почнах...ахах,нито знаеш какво съм слушал преди като дребен,нито сега.
Рап (комерс простотии)
Deep Purple
Щурците -на плочи,лол
Linkin Park - ааах отврат...
Rammstein
и така нататък до днес...
Слушам каквото ми харесва, не каквото трябва. Сеш се? И точно това ме издига над позьорите (не визирам никой от форума...),които слушат определена музика за да се харесат и/или няква друга цел...