Форумен FIFA турнир XXV [Шампион Vicen7e]
Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза]
да що пускаш на дъжд и готовоraichev_stz написа: ами по вода ли да бием като се забранят по земя корнерите
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

иване не се заяждаи с пича бил те е толкова по ? проумеи го че не ти си наи добър !!!!!
-
Red DevilS|RooNeY
raicho_89 1-3 rooney_raim добър мач с тоя отбор толкова е мн за мен
успех му в групите

-
Red DevilS|RooNeY
имам бати смотания вратар 2рия гол беше бати тапия 
- Букмейкара
1.Думата Ебахти знам ,че се съкращава на ебати ,но не съм чувал за "бати"!Red DevilS|RooNeY написа:имам бати смотания вратар 2рия гол беше бати тапия
2.Пиши се тЪпия ,а не тАпия!
Не искам да злорадствам или да се подигравам ама много се натрапват фрапантните грешки. :mrgreen:

Grupa C
Atletiko Madrid - Bayer Levrkuzen - 2:0
Atletiko Madrid - Bayer Levrkuzen - 2:0
Vicente 2:0 Rensing
Е бива бива лаг ама това беше прекалено, аз като дам да подаде той си я повежда още два пъти напред докато подаде
Той каза че никакъв лаг е нямал
Извинявам се ама тука просто не трябваше да падам и не заслужавах!
И при двата му гола имах защитник с който да го пресрещна ама докаго сменя на него вече ми беше вкарал!
Е бива бива лаг ама това беше прекалено, аз като дам да подаде той си я повежда още два пъти напред докато подаде
Той каза че никакъв лаг е нямал
Извинявам се ама тука просто не трябваше да падам и не заслужавах!
И при двата му гола имах защитник с който да го пресрещна ама докаго сменя на него вече ми беше вкарал!
Kriss-Totenham-2
FELIX-Stuttgart-2
ми Крис си беше доста по-силен, просто отново и тука му казвам че тая игра просто колкото и велик да си и могъщ и незнам си кво просто не може да се задържиш на супер ниво цял мач, просто 1 атака-1 гол
иначе аз 1 гол вкарах след нелепа грешка на вратаря Робинсън, просто незнам тоя играч са го направили много реален такъв и на фифата, се като фане топката или се бави много и ми позволява да се натъманя или незнам, много смешна гледка е
иначе какво да кажа, то още от първите ми пасове разбрах че това просто не е Щутгарт... тия от ЕА просто се шегуват-шампиона на Германия, а играчите му нямат над 85 ебаси
сев гъз, мачкам нататъка каквото ми се изпречи, мисля че с пада играя много много по интересно, интригуващо, нападателно, дори мога да кажа концентрирано някак, много добре
FELIX-Stuttgart-2
ми Крис си беше доста по-силен, просто отново и тука му казвам че тая игра просто колкото и велик да си и могъщ и незнам си кво просто не може да се задържиш на супер ниво цял мач, просто 1 атака-1 гол
иначе аз 1 гол вкарах след нелепа грешка на вратаря Робинсън, просто незнам тоя играч са го направили много реален такъв и на фифата, се като фане топката или се бави много и ми позволява да се натъманя или незнам, много смешна гледка е
иначе какво да кажа, то още от първите ми пасове разбрах че това просто не е Щутгарт... тия от ЕА просто се шегуват-шампиона на Германия, а играчите му нямат над 85 ебаси
сев гъз, мачкам нататъка каквото ми се изпречи, мисля че с пада играя много много по интересно, интригуващо, нападателно, дори мога да кажа концентрирано някак, много добре
Не се подлъгвай по това че са шампиони. Остават си жалки мангалета и само Гомес им е по-добър, останалите са жалки.
На мен ми е интересно още обаче как Диего от Вердер има 88, а Рибери има 87
Тия прости ли са или какво?!
На мен ми е интересно още обаче как Диего от Вердер има 88, а Рибери има 87
бе незнам ма имам чувството че ЕА имат леки симпатии ли незнам как да го кажа към някой отбори простоRensing написа:Не се подлъгвай по това че са шампиони. Остават си жалки мангалета и само Гомес им е по-добър, останалите са жалки.
На мен ми е интересно още обаче как Диего от Вердер има 88, а Рибери има 87Тия прости ли са или какво?!
са аз верно съм си фен на Байерн и милея за отбора, ама това така да са направили настоящия шампион на Германия Щутгарт е направо срам
- Букмейкара
Диего е с една идея по полезен от РибериRensing написа:Не се подлъгвай по това че са шампиони. Остават си жалки мангалета и само Гомес им е по-добър, останалите са жалки.
На мен ми е интересно още обаче как Диего от Вердер има 88, а Рибери има 87Тия прости ли са или какво?!

Естествено че е по-полезен след като е единствения приличен играч на Вердер заедно с Мертезакер и така изпъква и им върши всичката работа. + това тук говорим за чисто технически данни. Т.е. Диего е по-техничен, бърз и стреля по-лошо от Рибери? Не мисля.
- Букмейкара
Със сигурност е по-бърз и техничен ,а за удара не мога да говоря понеже не съм запознат ,но Диего вкарва по 15 гола на сезон средно и прави 20 асистенции ,което си е страхотен атестат.

-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
WAN | Georgi
Създадоха се ангажименти и няма да мога да играя между петък по обяд и понеделник по обяд
Значи още сега пиша на всички та да си играем мачовете възможно най-скоро
Значи още сега пиша на всички та да си играем мачовете възможно най-скоро
Вече 3 път пиша на тези от мойта група .... и само Марин ми каза ,че по-късно тази вечер ще играем
Танаси каза че нямало да може тая седмица играе
ко праим ся аз неделя ако мога ще го потърся пак де но да ви осведомя
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php

мачовете ми до момента от група D
Collector 1:1 If4y
Collector 2:2 bukmeikara