Така...админе малко нагло от моя страна да пускам темата, след като си направихте труда да оправитве форума, при това доста сполучливо но ето...
/мазнене off
Та аз следя форума от доста годинки.И не само този...Но съм свикнал винаги да ги разглеждам на любимият ми subsilver скин... Новата версия на форума е много добра, но него го няма
Знам, че сега целият форум ще ме убиете, но никога не съм харесвал този син скин
Ако може да сложите събсилвъра отнова ще сте перфектни
Pennуwise написа:Така...админе малко нагло от моя страна да пускам темата, след като си направихте труда да оправитве форума, при това доста сполучливо но ето...
/мазнене off
Та аз следя форума от доста годинки.И не само този...Но съм свикнал винаги да ги разглеждам на любимият ми subsilver скин... Новата версия на форума е много добра, но него го няма
Знам, че сега целият форум ще ме убиете, но никога не съм харесвал този син скин
Tonight you di(n)e in hell! You anti-PCM5 bastard!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Pennуwise написа:Така...админе малко нагло от моя страна да пускам темата, след като си направихте труда да оправитве форума, при това доста сполучливо но ето...
/мазнене off
Tonight you di(n)e in hell! You anti-PCM5 bastard!
Еми и аз съм свикнал със SubSilver ... тоя синия не го понасям... незнам защо но не ми харесва! ще има ли SubSilver изобщо бре Admin