Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 15:33
Ако има желаещи да играем, предимно нощна смяна, пишете тука да се разберем.
Die Todesf?rsten sind unbesiegbar!
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 15:34
Наистина как се бутат 40к ?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 15:43
В момента съм здраво в УоГ без командъри.. ?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 17:03
The Chameleon написа: В момента съм здраво в УоГ без командъри.. ? е що без командъри??? то понякога те изнасят половината битка
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 17:28
Точно заради това.
Някакси предпочитам си УоГ в по-ранните си версии, по възможност без много-много промени в него... ако толкова искам променен Хироус 3 , ще играя 5, баси..
Но, ако вие циклите на с командъри, какво да се прави ...
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 17:32
Не ве, циклим Complete, WoG не съм играл от древността. ;Д
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 17:38
Ооо.. още по-добре ) Ъм, тва от замундата?(голд едишън) Онова дето е само с мулти ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 18:16
Да, това е. Не е само за мулти, има си всичко.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 18:18
Абсолютно същото имам и аз. H3 в най-чист вид. Можем да врътнем някоя нощна, не че имам кой знае какви способности, но ще трябва да е след сряда.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 22:49
Аз съм винаги навит - бъдеще немам, че да учим за изпити и т.н...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 22:54
Само нощем ли играете? :\
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 13 Яну 2008 23:14
Аз съм супер навит, само че сега съм в сесия до към 10 февруари. След сесията който е навит може да направим една игра. Това че е през ноща в никакъв случай не ми пречи. Даже по-добре през нощта.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 14 Яну 2008 00:41
Навит съм, естествено Макар че не съм я играл от памтивека, ще е добре да си припомня нощите пред монитора, когато виках на бащата "Само още един ход и лягам!"
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 14 Яну 2008 00:46
И аз съм навит , само кажете кога
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 15 Яну 2008 23:38
Айде бре, кво стана с нощните ни извращения
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 09:59
И аз искам да знам какво става тука с хироуса Ще ми се да участвам, а-у
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 12:31
То и на мене... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 20:04
На 19.01.08, Събота вечерта, ще има игра.
Der Sturmf?hrer von Dragoman го пишем exclusively.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 21:02
Проблем ли ще ви е , ако е петък вечерта ? Щото неделя сутринта съм на урок и е бръдъ.. виж, петъка след джаз клубчето ще съм навит за цяла нощ игра..
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 21:48
В петък сте без мене - в събота заранта имам изпит.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|