От тва по-лесно майката си е ибало

Да, нали? А и аз трябва да наваксвам ^_^Rensing написа:Давай.
(обожавам теми в които трябва да правиш безсмислени постове)
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Админа е надул постовете на Вальо и сега трябва да наваксвам собственоръчно!The Chameleon написа:Тцтц.. не стига, че си с 6к, ами и флуудиш!![]()
Щяхме да ходим в петък на Джаз клуб, ей ...
Ти хубаво имаш да наваксваш, ама нали не мислиш, че аз ще спя? ;рPzy написа:Админа е надул постовете на Вальо и сега трябва да наваксвам собственоръчно! :)
Ти си буустнат прекалено, имба такава. ;рAnomandaris Irake написа: Ти хубаво имаш да наваксваш, ама нали не мислиш, че аз ще спя? ;р
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Адски добра идея е,но някои не могат да си размърдат мозъка да прочетат правилата...Necro Terrorizer написа:Green Day. Но не си ти.
Деба, кво съм тръгнал да правя и аз...
Я си пишете глупости.

UlverNocturno написа:Whitesnake.
Аре малко да постесним кръга на познаващи, за да не се разводнява темата с досадници.