Форумът беше ъпгрейднат с версия 3
Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3
Кефи ме бутона "Нарушение". Някой път, някой път ще взема да го цъкна на админски или модераторски пост 
Хех, сега и да искам не мога да си редактирам разказа.admin написа:Ледник: можеш да редактираш постовете си, но само час-два след като са написани.
Нищо, това не помрачава факта, че форумът е гъзарски.
Държа да отбележа, че phpBB3 е все още в доста "бета" състояние (твърде нова) и трябва редовно да се преглежда за нови fixes, за security bugs.. за да няма неприятни изненади като с онзи дечко. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
The new age: Awakening!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Като цъкна "влизай автоматично" и не влиза автоматично...Само в този форум е така още от преднията версия.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Squiz, мисля, че проблема е в теб, защото аз примерно нямам такива проблеми.
Искам отново да докладвам, кажете и вие също дали имате същия проблем, че при положение че съм влязал с акаунта си и браузвам напред-назад из подфорумите и после се върна на индекса ми показва само 4-те подфорума без инфото отдолу за рожденни дни, потребители онлайн и т.н.
Другото нещо е

Когато в някоя от тези важни теми бъде отговорено, но аз не съм го видял излиза иконка на Locked тема, но като разгледам самата тема, после иконката става една червеничка папка.
Това е
Искам отново да докладвам, кажете и вие също дали имате същия проблем, че при положение че съм влязал с акаунта си и браузвам напред-назад из подфорумите и после се върна на индекса ми показва само 4-те подфорума без инфото отдолу за рожденни дни, потребители онлайн и т.н.
Другото нещо е

Когато в някоя от тези важни теми бъде отговорено, но аз не съм го видял излиза иконка на Locked тема, но като разгледам самата тема, после иконката става една червеничка папка.
Това е
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Браво за ъпрейда.
ПС. Има ли мацки в Австрия?
ПС. Има ли мацки в Австрия?
- admin
- В момента играе: Dreamweaver CS5
- Обратна връзка:
Просто иконите са грешни. Ще бъдат оправени.Pzy написа:Когато в някоя от тези важни теми бъде отговорено, но аз не съм го видял излиза иконка на Locked тема, но като разгледам самата тема, после иконката става една червеничка папка.
Това е
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Нова година - нов късмет!,
както се казва.
Влезнах да отправя благопожелания, но и да си изпробвам профила.
Всичко е точно, така като гледам, секо зло за добро.
Поздрави!
както се казва.
Влезнах да отправя благопожелания, но и да си изпробвам профила.
Всичко е точно, така като гледам, секо зло за добро.
Поздрави!
Нема таа, нема онаа.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Дам, сега влизам, и гледам форума върви към добро
Само едно леко проблемче - не мога да си сменя ника на Altair - "Името е заето" 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- ivanatora
- Обратна връзка:
Всъщност при мен става веднага?admin написа: Ледник: можеш да редактираш постовете си, но само час-два след като са написани.
- ---
- Обратна връзка:
админа май имаше предвид, че когато изтекат тези час-два след написване, едита става невъзможен .. поне аз така го разбрах .. и сега като погледнах стари мнения, наистина не мога да ги едитвамivanatora написа:Всъщност при мен става веднага?admin написа: Ледник: можеш да редактираш постовете си, но само час-два след като са написани.
Мисля, че разбрах на какво се дължи това:Pzy написа: Искам отново да докладвам, кажете и вие също дали имате същия проблем, че при положение че съм влязал с акаунта си и браузвам напред-назад из подфорумите и после се върна на индекса ми показва само 4-те подфорума без инфото отдолу за рожденни дни, потребители онлайн и т.н.
Значи горе вляво, където има следния линк >> Pc Mania >> Форум за препоръки , то линкът PC Mania не води към http://www.pcmania.bg/phpbb3/index.php , a към http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewforum.php?f=7 , който дори не знам дали съществува О.о
едит: оо, има скрипт, който не показва целите адреси, само частта след последната наклонена черта? gj:)
- ?педерасче
phpbb3=free
vBulletin=$160

vBulletin=$160
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
То и аз така,ама май ще се наложи да свикнем.Shady написа:Бутонът <Иди на> и после форума, който си разглеждал последно или да избереш нов... абе не беше ли досега от ляво? Защото няколко пъти щракам върху търсенето, мислейки си че така ще се върна в раздела, който съм разглеждал... Ако съм прав нека се появи пак на обичайното си място, над сърча, не би трябвало да е много труд
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Скина радва въпреки че бавно свиквам.Радвам се още повече обаче че оправихте форума 
Use Google Sucker

-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
gss написа:phpbb3=free
vBulletin=$160
Админе, ограничение на банери - 2 ; 3 ? :/
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
vBulletin=$160gss написа:phpbb3=free
vBulletin=$160
IPB=$150
Да спамиш до полуда в безплатния phpbb форум на пцмания и да го хакваш на нова година= БЕЗЦЕННО
Може ли да обясниш какво налага тази промяна?admin написа:можеш да редактираш постовете си, но само час-два след като са написани.
Аз лично поддържам някои теми, в първият си пост да са up-to-date и сега вече няма да мога, респективно ще трябва информацията да бъде разпръсната и да се пускат допълнителни мнения
The new age: Awakening!
искам си стария акаунт 
несподелената любов е като да делиш мекица-не ти се иска ама е така
Julian написа:Може ли да обясниш какво налага тази промяна?admin написа:можеш да редактираш постовете си, но само час-два след като са написани.
Аз лично поддържам някои теми, в първият си пост да са up-to-date и сега вече няма да мога, респективно ще трябва информацията да бъде разпръсната и да се пускат допълнителни мнения
Съгласен съм, няма смисъл. А и редактирането на мнения едва ли предизвиква спам / флудене / безмислени изказвания / сие. A quick fix, yes?