Sid Meier's Pirates

Игри за PC

Заслужава ли си да си купя играта като коледен подарък?

Да
5
45%
Не
6
55%

Общо гласове: 11

Аватар
Романс

Мнение от Романс »

^

9.2= Gamespot

Какво повече искаш ?
.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Романс написа:^

9.2= Gamespot

Какво повече искаш ?
Ревютата съм ги гледал,интересува ме вашето мнение,мнение на едни истински геймъри.Пък и там не е изразено мнението им. :o
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

See All Player Reviews (208)

Мнението на 208 човека. Ще научиш доста повече за играта от тях, а не от 5-6 съфорумници (:
.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Романс написа:See All Player Reviews (208)

Мнението на 208 човека. Ще научиш доста повече за играта от тях, а не от 5-6 съфорумници (:
E,да,вярно е,но все пак реших да попитам и родните геймъри.Мнението на играчите от Геймспот като цяло е доста позитивно,но никой не ми отговаря в прав текст дали си струва да си я купиш,или да си я свалиш само.Тъй или иначе я свалям,ама гледам,че някои хора се оплакват от купища бъгове и крашове на релийза,та ще видя дали ще върви добре. :) Но продължавам с питането към съфорумците. :wink:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Романс написа:See All Player Reviews (208)

По тая логика, коментарите и оценките от imdb.com трябва да бъдат взети под внимание...
А да ти кажа честно, едва ли те интересува мнението на някакъв американски суджук, защото интересите, бита и т.н. са съвсем различни.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

А,и забравих да вметна-тия Пулсар бая солено продават играта.Тя е на 3 години почти,пък те я продават на цената на чисто нова-69.95 лева! :shock: А в Америка е 19.99 долара-в най-лошия случай 40 лева.Е,кажете ми сега,да се смея или да плача?!?! :shock:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Вече изядох един бан заради игрите Пулсар и Грамис. Макар да ми се иска да го напиша, но ще бъда лаконичен и ще си спестя коментара: не струват. А и се възползвай от благата на Интернет.... докато все още можеш :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

^

Кратко и ясно.
Не си струва да дадеш 70 лева, като просто можеш да я свалиш (:
.
Аватар
boskobosia
Обратна връзка:

Мнение от boskobosia »

sagara-kun написа: Игричката е доста интересна, но писва при по-продължително играене( поне при мен беше така). Според мен е по-подходяща да запълниш половин-един час свободно време, отколкото ад се играе като сериозна геймка (4-5 часа на ден). Така че, по-добре я изтегли, а
за подарък си избери някоя друга). :wink:
Изображение
Изображение
Аватар
Ba4e_Kiko

Re: Sid Meier's Pirates

Мнение от Ba4e_Kiko »

Играта е добра, за съжаление - започва да се повтаря в един момент, и то ПРЕКАЛЕНО, и ще ти писне. Поне при мен беше такъв случая, макар че обожавам игри с пирати, но тази нямах сили да я довърша. Високите оценки по сайтовете се дължат до голяма степен, че играта е римейк на класиката от 80-те, и името Сид Майер ;)
"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"