Колко струва Xbox 360?
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Re:
Kamelot написа:Само че след тва ше е на парчета
пффЗа пиратки май не
Вече xbox360 със абсолютно всеки dvd drive може да се хаква софтуерно и си играеш пиратките без никакъв проблем. Не слушай тук професорите, понеже 99% са ламюги и си плямпат само:mrgreen:
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Re: Колко струва Xbox 360?
Единствения проблем е , че като влезеш да играеш онлайн ще те баннат ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
napster написа:Единствения проблем е , че като влезеш да играеш онлайн ще те баннат
Не и ако редовно проверяваш преди да си записал даденото заглавие дали с е Stealth пачнато, ако е проблеми нямаш :mrgreen:
@Gt
А начина на хакване още ли е толкова сложен ? Смисъл с откачена на cd-rom-и, закачане на този на бокса и т.н ?
А начина на хакване още ли е толкова сложен ? Смисъл с откачена на cd-rom-и, закачане на този на бокса и т.н ?
Кво ше си даваш парите по игри бе,иди си намери някоя свястна курва,дай й толкова,колкото ти иска и си играй игратаDantе написа:Извинявам се искам да попитам за колко лева мога да се сдобия с тази играчка. И още нещо важно мога ли да играя пиратки на него "?
nomera e 4e kurva i za bez pari moje da si namerish ama x box 360 za bez pari nqma ti padne
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аз реших да не рискувам и го дадох на мой много добър приятел, който е доста по-навътре с нещатаGrand® написа:А начина на хакване още ли е толкова сложен ? Смисъл откачена на cd-rom-и, закачане на този на бокса и т.н ?
Хубавото е, че нали попринцип dvd-тата на 360-ките са доста шумни, та при хакването имаш възможност да избираш измежду няколко скорости и да си го направиш почти безшумно
Сегашните партиди са много добри, вече проблеми с прегряване няма
ахахахах много точно казаноnomera e 4e kurva i za bez pari moje da si namerish ama x box 360 za bez pari nqma ti padne
Re:
Конзолата може да я намериш за около + - 200 а чипването ако не се лъжа е около 150.Dantе написа:А за колко кинта мога си взема ПС2 а чип и там всичко?
Е то хубаво ще си взема бокс, ама не знам как ще изглеждат игрите на SDTV телевизор .... Някой знае ли как се вижда и т.н ?
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Бе аз ако бях на твое място не бих бързал с покупката на Х360. Ако си чел в интернет пък и ако си чел в старото форумово беше обяснено, че на абсолютно всички след 3-тия месец получаваха някакъв фабричен дефект (Red circle of death май му викаха)
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Е нали за това си говориме, че вече боксовете са с нови процесори и не прегряват ... както и други части там, които спомагат за това нещо : )
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Дори и за старите имаше един номер да се оправя този този дефект 
На SDTV, графиката на 360 игрите няма да изглежда много по-различно от на нормален телевизор по простата причина, че резолюцията на SDTV е доста по-ниска и бокса няма как да запали в "HD" режим.Grand® написа:Е то хубаво ще си взема бокс, ама не знам как ще изглеждат игрите на SDTV телевизор .... Някой знае ли как се вижда и т.н ?
And don't forget to bring a towelnapster написа:Дори и за старите имаше един номер да се оправя този този дефект
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Use Google Sucker