Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Коя е най-добрата метал група от 80те

Black Sabbath    2%  2%  [ 1 ]
 Motley Crow(двете точки над о-то малко липсват)    4%  4%  [ 2 ]
 Motorhead(пак двете точки)    7%  7%  [ 4 ]
 Twisted Sister    2%  2%  [ 1 ]
 Megadeth    4%  4%  [ 2 ]
 Metallica    35%  35%  [ 20 ]
 Diamond head    0%  0%  [ 0 ]
 Manowar    23%  23%  [ 13 ]
 Iron Maiden    23%  23%  [ 13 ]
 Van Halen    0%  0%  [ 0 ]
 Anthrax    2%  2%  [ 1 ]
 Over Kill    0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 57
Автор Съобщение

Заглавие: Най-добрия метал от 80те
Публикувано на: 09 Окт 2003 19:43

Да, знам че има и друга такава накета, ама тя е меко казоно смехотровна. И тъй като изключително ме кефи металът от 80те (почти всичко, което съм включил особено New Wave of British Heavy Metal и MetallicA) реших да направя анкета. Ако по погрешка съм изпуснал нещо, моля кажете ми.

Профил

Аватар
Местоположение: Пещера високо в норвежките планини, в клетка от човешки кости, затворен в пентаграм от кръв
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2003 19:59

Ами най-якия метАл според мен е чугунът. А метъл - 80те - Slayer
а пък Black Sabbath по-добре да ги беше включил в тема за 70те, тогаз са им най-бесните години :)

едит: ха-ха. тая тема и тя смехотворна май Motley Crew, ne Crow.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2003 20:05

Zaduljitelno triabva da se dobaviat Accept i Judas Priest.

Профил

Аватар
Местоположение: Пещера високо в норвежките планини, в клетка от човешки кости, затворен в пентаграм от кръв
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2003 21:20

еее, ама много се излагаш... не си включил Bathory, Venom, Kreator, Destruction, Sodom, Celtic Frost...ееее младеж...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2003 21:46

bloody_M написа:
еее, ама много се излагаш... не си включил Bathory, Venom, Kreator, Destruction, Sodom, Celtic Frost...ееее младеж...

Toi ne e vkluchil KISS

KISS sa mnogo iaki i prez 80-te ne samo prez 70-te i 90-te:)

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 10:42

samo Metalika :lol: :lol: :lol:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 13:58

Да ви кажа през осемдесетте надали съм слушал нещо друго освен детски песнички. Па най-малко метъл. Но тази част от тогавашния метъл, който слушам сега.. от цялата анкета - само Manowar! Инак и Blind Guardian са започнали горе-доле тогаз.. мисля че първият им албум още когато името на бандата е било Lucifer's Herittage е бил през 79'та. Тях що ги няма в класацията?

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 20:22

Аз съм един изключително спящ представител на хомо сапиенс. Не съм вхлючил КISS, Judas Priest, Bathory, Venom, Creator, Exodus по-голямата част от метал обществето. Сабат ги включих, да им отдам чест. Предлгам, хората да почнат да изброяват всякакъв метал от 80-те за който се сещат, за да се направи горе-долу свястна тема.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 20:59

phr34k написа:
Аз съм един изключително спящ представител на хомо сапиенс. Не съм вхлючил КISS, Judas Priest, Bathory, Venom, Creator, Exodus по-голямата част от метал обществето. Сабат ги включих, да им отдам чест. Предлгам, хората да почнат да изброяват всякакъв метал от 80-те за който се сещат, за да се направи горе-долу свястна тема.

S edna duma CRO

\/ PeaCe

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 21:20

ivanatora, в грешка си. Първия си албум под туй име пускат през 86-та. А първия албум под името Blind Guardian - през 88ма. (Battalions Of Fear)
phr34k, Kreator нe Creator. Нищо, не е фатално.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2003 03:45

Whitesnake, Europe

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2003 07:31

Абе дърво Whitesnake и Europe са хардрок. Manowar, Accept, Iron Maiden, Dio това са най-добрите групи от това време. както и тези, които дървото сп омена макар и в по-друг стил, а и Ахат също.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2003 16:53

Преди да пращате нещо помислете малко де. Значи на мен любимата ми група е Metallica, но гласувах за ManowaR. Защо ли? Ами защото си представям, че всичките им хитове не са били измислени тогава и не са били особено известни. Пита се за група на 80-те а не група, която след това е издала наистина хубавите и хитови песни. Ако си представиш. че сега сме 80-те и Metallica са издали само Kill Em' All (С който не са се прочули особено, и който имам) би ли гласувал отново за тях?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2003 18:31

High_Voltage... льолю... не ме познаваш и те разбирам като го казваш...простено ти е.
KUKU_BOI абе 80те са си славния период за Металицата бе. Райда, Мастъра, Джъстиса... а сега Металика вече нема. Има Нюметал-ика.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2003 20:26

Е да, но чак вече към края. Пък и сега какво ще рече "ню" метъл? "Нов" метъл или какво? За Нео метъл съм чувал ама това "ню" метъл малко...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2003 20:48

mdaaa, i az mu vikam "neo" a ne kat decata deto mtv gledat "nu" ama tova s NuMetallica go izmisli Seta, ne az.

Профил

Заглавие: Helloween
Публикувано на: 16 Окт 2003 17:48

Ami koi zabravi velikite albumi na Helloween '87 i '88 "Master of the seven keys" 1 i 2, samo 4e sega bez Michael Kiske ne sa tolkova dobri;
Ako ne znaete Helloween pristigat v Bulgariaprez Decemvri !!!

Аватар
Заглавие: Re: Най-добрия метал от 80те
Публикувано на: 08 Яну 2008 14:57

Хахах, ебаааси яката тема.
Много пъти съм мислил да пусна такава.

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Публикувано на: 08 Яну 2008 15:12

За мен метъла на 80-те се характеризира с Metallica, Slayer, Antrax, Megadeth... Класики и величия на метъла, още си спомням как съм се драл на Seek and Destroy & South of Heaven, а една песен на Antrax ме изведе от дебрите на рапа (тогава слушах само Public Enemy, 2 live crew, Ice T.) Bring tha Noise feat. Public Enemy и се заслушах в по-различни музикални образци :) Ееех спомени :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2008 15:30

E, ти вече като женен мъж наистина със сълза на око заслужаваш да си припомняш тези времена ! :D Как върви семейният живот, а ? :P
От 80-те имам много любими групи - Slayer, Iron Maiden, Motorhead, Judas Priest, Metallica, Venom, Sacrifice, Celtic Frost/Hellhammer... няма какво да ги изброявам. Най-първо от всичко започнах с Металица и слушах много един "бест", който баща ми беше взел, макар че той не ги харесва. Оттам Master of Puppets, Whiplash, Creeping Death, ...and justice for all, Enter Sandman - все песни, дека съм слушал до натравяне. След това един приятел ми показа Моторхед и ми даде отново един "бест", от който мисля нямаше песен, дето да не съм си записал. Слушах много здраво Overkill и Ace of Spades, а оттогава една от най-любимите ми песни въобще е Deaf Forever. След това по радиото чух Fear of the dark на Мейдън и първо мислих, че се казва Fear of the dog. :P Когато я изслушах, водещата на предаването (казваше се "Рок бокс" и всъщност беше по рок-радио "Тангра") каза "... и след това древно нещо...", с което определение и досега се сещам за тази песен. След това чух Джудас отново по радиото, после (доста по-късно де) ми пуснаха нет и всичко стана доста "лесно", за което, разбира се, съвсем не съжалявам. :D

Аре поздравъ !
METALLICA - WHIPLASH

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com