Обявиха ли Диабло 3
Re: Обявиха ли Диабло 3
Не вярвай на думите на такива псевдо разбирачи. Мен един приятел през 2001 година ми разправяше как вече в америка била излязла StarCraft 2, а пък той самия бил играл демото. Същия твърдеше, че е бил играл Counter Strike преди 10 години, демек през 1991. И не става въпрос за конрата за Sega, ами за мода за Half Life. Така че какви ли не бисери съм чувал от такива дето си мислят че знаят много. Относно Diablo 3: Играта още не е официално обявена, макар че Blizzard вече са патентовали сайта на играта. Това обаче съвсем не означава, че е започнала каквато и да е било работа по играта, камо ли за анонс.Dantе написа:С един пич от друг форум спорим дали са обявили Диабло 3. Той ми вика че са го били обявили още 2006Та така ли е?
- OnePageLife
[quote="Dantе" Та така ли е?[/quote]
Да. Всъщност обявиха също така, че са записали и саунда към диабло 3. По-късно същата година Близард замръзява работата по играта, тъй като проекта е бил много по-назад от планираното и мести Близард Норт(екипа който прави Диабло серията) при щаба им в америка за по-добър контрол над разработката. От тогава ни вест ни кост.
Да. Всъщност обявиха също така, че са записали и саунда към диабло 3. По-късно същата година Близард замръзява работата по играта, тъй като проекта е бил много по-назад от планираното и мести Близард Норт(екипа който прави Диабло серията) при щаба им в америка за по-добър контрол над разработката. От тогава ни вест ни кост.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
- NeO_Zealot
- bgKommando
- Обратна връзка:
М не може да има проект, но не е официално казано че ще имаDantе написа:С един пич от друг форум спорим дали са обявили Диабло 3. Той ми вика че са го били обявили още 2006Та така ли е?
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка: