Свързване на ел.китара към компютър
Свързване на ел.китара към компютър
Някой ще ми обясни ли как става и какви кабели ми трябват.Благодаря предварително.
- Krasen
Значи стандартен кабел за китара, който влиза в китарата и отива в кубето(усилвателя)
той е 1/4 в двата края, аз свирих на компа като сложих един преходник 1/4" към 1/8"(стерео) , такъв преходиник се намира в магазините за електроника.
standard 1/4" (6.3mm) mono guitar plug at one end, and a mono 1/8" (3.5mm) mini-jack at the other. ( в случея с преходник
, не е скъп)
Ако си намериш такъв кабел е лесно
Дано съм помогнал, че не обясних съвсем като хората
той е 1/4 в двата края, аз свирих на компа като сложих един преходник 1/4" към 1/8"(стерео) , такъв преходиник се намира в магазините за електроника.
standard 1/4" (6.3mm) mono guitar plug at one end, and a mono 1/8" (3.5mm) mini-jack at the other. ( в случея с преходник
"At the end of your road mine begins."
Krasen написа:Значи стандартен кабел за китара, който влиза в китарата и отива в кубето(усилвателя)
standard 1/4" (6.3mm) mono guitar plug at one end, and a mono 1/8" (3.5mm) mini-jack at the other. ( в случея с преходник, не е скъп)
Image: http://www.musiconmypc.co.uk/images/product/cables/CAB819.jpg
А в Технополис дали продават такива кабели?Би трябвало,нали?
Dantе написа:Алми то нестава така само с кабел. Всмисъл става но:
1во Трябва да имаш наистина хубава звукова карта
2ро тонколоните са малки и неиздават качествен звук
3то ако ръгнеш китарата направо към компа ще бучи и пръщи яко
4то ако наистина искаш да чуеш хубав звук, ти трябват горните неща + адаптер за около 50- 90 лева да не пръщи и трябва да си изтеглиш няколко програми за ефекти качество и т.н
СЛЕДСТВИЕ:
Китара +Компютър = гадна работа
Мислиш ли,че нямам програми бе,про.
- Гиро мекицата
Dantе написа:Ти си пълен дебил, аз те съветвам нещо ти... ТРОЛ.
Та еба набас че и нотите незнаеш, камоли китара да имаш....
Аз ли съм трола бе тъпанар,или ти си тоя дето се прави на много остроумен и се заяжда от самото начало на темата?Къв ти е проблема,не мога да разбера,аз те питам за кабел не те питам колко ще ми пращи и колко зле ще се чува,защото видиш ли-ЗНАМ.
- Гиро мекицата
- Ледник фир Болг
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка: