Last Warrior написа:DMX vs. 2Pac
who is the winner
DMX
sagara-kun написа:![]()
Аз досега незнам някой чалгар да има собствен бронзов паметник, фондация на негово име, център за изкуства и какво ли още не. И орпеделено ти си този, който не знае нищо за музиката му.
Bartelby написа:Точно за това казвам че сте необразовани тъпаци от бедните квартали. И такива ще си останете.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
slim_k написа:Най-интересно е че тук не започнаха да пишат, изявените и интелигентни представители на тази субкултура във форума, а 12 годишните пикльовци дето ще празнуват Нова Година у баба ( а не сори - той щеше да ходи да слуша метАл дискове с двама други приятели, омг ) и трошат черупките на дъждовните охлюви по волята на Черния Господар ..
slim_k написа:Бартелбай, ти па кво лайненце си ... Мамооо, само си представям пъпчивия ти 11-годишен гъз на стола. а 12 годишните пикльовци дето ще празнуват Нова Година у баба..
Bartelby написа:
Почти си прав, ще празнувам нова година с нашите. Отивам при тях със SkyEurope (NE3203, NE3350), излита на 29.12.2007 11:40 часа от София, каца 12:50 Venice-Treviso.
И не съм на 12 години, нито изглеждам като беден боклук, нито се държа като такъв. Нито слушам музиката на тъпите деца, чиято единствена надежда за израстване е да станат престъпници. Наздраве.
slim_k написа:Мамооо, само си представям пъпчивия ти 11-годишен гъз на стола.
омг ... значи си 13 годишен сноб
Rensing написа:Негрите може да не са американските цигани, но определено са американската измет. "Тупак Шахуй" не го знам какво точно толкова е правил и не ме интересува особено.
Негри на такива постове има защото закона така казва. Имаше един сериал по ГТВ "Спасителят на плажа" и като търсиха нов спасител много добре го бяха направили един дебел негър дето каза че не може да плува, на въпроса "Защо да те назначим?" отговори: "Защото иначе ще ви същя расистките задници".
Добре че беличките американци и те не са много в час и буквално ги е страх да кажат нещо на негър за да не ги осъдят.
Или ще ми кажеш че 99.9-те процента от негрите в училище, които говорят неща от рода на:
-She don't want this.
-He not goin'
-She crazy
-They is going
-Could of did this
и още такива боклуци, имат някакво бъдеще? А повечето нереалници дори не могат да четат. Сериозно, в първи клас се смяхме на един че сричаше, а тука в 9 клас на никой не му прави впечтление.
Или пък един негър стигна до невероятното заключение че аз не съм бял защото не съм американец...
Имало е работливи, образовани и т.н. негри. Да, ама едно време!
Bartelby написа:Някои хора тук имат въобръжение. Това е хубаво, въобразяват си че си яки пичове, а не лайнарчета. Спасява ги от нерадостната реалност. Проблема става като започнат да си вярват твърде много, да преценяват хората по фантазиите си за тях. Като започнат да губят връзка с реалността. Като започнат да си вярват, че са в един прекрасен свят, в който да си рапърче е прекрасно и дори приемливо.
slim_k написа:Пределно ясно също мисля че стана, каква мишка си в реалния живот ...