Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2007 17:02
sagara-kun написа: Абе Хами и Вермик играят в Близард вече
:Д Виждал ли си Хами скоро във форума?
Няма и да го видиш :Д :Д :Д Както и мен :Д :Д :Д :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2007 17:51
Angerfist написа: А се повтаряше колко тъпа , безинтересна и грозна игра е УоУ ..
Че то половината , които го повтарят това или не са я играли въобще или са играли на пиратски сървар...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2007 17:56
MARiNZ0 написа: Че то половината , които го повтарят това или не са я играли въобще или са играли на пиратски сървар...
Не съм съгласен. Играл съм wow на близарт-ски сървар и пак не ми хареса. Боза е (не съм трол т'ва е лично мнение).
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2007 20:40
w1nd0w$m4n написа: Не съм съгласен. Играл съм wow на близарт-ски сървар и пак не ми хареса. Боза е (не съм трол т'ва е лично мнение).
OK, аз говоря по принцип. Не казах всички , а приблизително половината.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
vlad4i
|
|
|
|
Заглавие: wow Публикувано на: 19 Дек 2007 12:33
какво става ще играем ли в dragonfire-bg.net аз съм навит имам human 6 lv .А доколкото до сървара просто най якия бг сървар много хода оNline малко бъгове няма краш ,какво искате повече все пак е пиратски не очаквайте чудеса
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2007 12:53
Angerfist написа: А се повтаряше колко тъпа , безинтересна и грозна игра е УоУ ..
Тъпи червеи като теб да не се обаждат.
Намери ми пост където казвам точно , че УоУ е тъпа, безинтересна и грозна игра, иначе майка ти е мъж!
Шейди, не плюя играта приятелю, плюя играещите УоУ, има разлика.
Не знам колко ниско съм паднал, щото УоУ е абсолют ( голямата тайна е , че Май месец 2007 пак си бях взел УоУ дръг пакетче, а още преди 1-2 години съм го тупал в пиратки )
Ренс, стига си приказвал глупости, богаташите, УоУ струва 29 кинта Не съм тръгнал да плащам месечни такси и така нататък. ;р
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow Публикувано на: 19 Дек 2007 13:43
vlad4i написа: какво става ще играем ли в dragonfire-bg.net аз съм навит имам human 6 lv .А доколкото до сървара просто най якия бг сървар много хода оNline малко бъгове няма краш ,какво искате повече все пак е пиратски не очаквайте чудеса
Ти се ебаваш нали?Играх го този убит сървър и честно да ти кажя сега на Близ ми е много по приятно
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2007 14:12
Тая игра е за бавноразвиващи се.
|
|
|
|
|
vlad4i
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow Публикувано на: 19 Дек 2007 18:02
Vermic написа: Ти се ебаваш нали?Играх го този убит сървър и честно да ти кажя сега на Близми е много по приятно
Под близми blizzard Ли да разбирам ако е така просто нема спор в това много ясни че ще е по приятно [/b]
|
|
|
|
|
vlad4i
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2007 18:04
Erebus написа: Тая игра е за бавноразвиващи се.
Значи около 8 милиона човека(може и да греша) играят тази игра значи сички тези хора са бавноразвиващи ? НЕ мисля
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2007 00:03
The Chameleon написа: Тъпи червеи като теб да не се обаждат. Намери ми пост където казвам точно , че УоУ е тъпа, безинтересна и грозна игра, иначе майка ти е мъж! Шейди, не плюя играта приятелю, плюя играещите УоУ, има разлика. Не знам колко ниско съм паднал, щото УоУ е абсолют ( голямата тайна е , че Май месец 2007 пак си бях взел УоУ дръг пакетче, а още преди 1-2 години съм го тупал в пиратки ) Ренс, стига си приказвал глупости, богаташите, УоУ струва 29 кинта Не съм тръгнал да плащам месечни такси и така нататък. ;р
Баси дебила.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2007 11:55
PvP rulzz . Да живее Емерисс :П .
Маи има хора дето са играли само триал4ето на Близард.
От него не мое ви стане ясно всичко за УоУ.
И аз съм играл в доста фън сървъри и знам какво е там , и виждам разликата
Не карам никои да си купува оригинала но има неща които нема да разберете на тез сървърчета.
БТВ имам приятели които играят оригинала и фън сървъри.
Бе доста нерви се хвърлят и към двата ,на фъна нерви лага а на близард нервят алианса (хордата) .
Аре весела коледа.
П.П. На Емерисс гледайте да не сте алианс .
|
|
|
|
|
Tiesto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2007 12:20
Аз играя на Blizzard от година и нещо сам. В моя релм има много шведи, холандци и всякакъв друг паплач. Идейката за БГ гилдия не е лоша - има много такива в Nepluton, ама са Alliance ^^, сигурно е голям фън да джиткате с приятели, ама не можеш да накараш всичките си познати да плащат по 30 лева месечно. Аз си играя по 1-2 часа на ден за разпускане и това е :]. http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... Trancevibe
P.S. taz знам ви добре Emeriss в една battlegroup-a сме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2007 18:21
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 22 Яну 2008 13:42
Дека изчезнахте бре младежи? Никои не се появявал скоро тука . Голямо фармене праити начи.
___________________________________ Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound. http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 22 Яну 2008 14:10
Еми пичове аз играя в Shattered Halls сървъра е PvP.Аз играя Блъд елф приест
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 23 Яну 2008 02:39
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 23 Яну 2008 13:30
Еми, айде, видело се е че и аз ще се похваля . http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... e&n=SiedunП.П. Хммм, ако бях видял по-рано колко епични сте, Scar,Djtaz и Tiesto, нямаше въобще да си показвам героя със скромните 9 епика .Утре стават 10, де, взимам Season3 Arena Helmet.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 23 Яну 2008 14:08
Брех как се засрамих с моя 53 левел :Д
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 23 Яну 2008 18:19
Ето го и моя : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=ShatichПрогреса ни е фармене на всички боссове в SCC без лелката,но вчера стигнахме до 3-та фаза ,в The Eye пак фармиме всички без Каел,не сме правили опити на него още ,защото сме се концентрирали над Vashj
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|