Стифлър написа:
таа има ли несериозни искам да играя плсс ако има нека взема на някой мястото
Има възможност да ти предоставя моето място , зависи как ще се развият нещата.Не съм пипвал фифа от доста време насам и никак не ми се играе , ама от друга страна пък така провалям до някъде турнира , а и организаторите толкова са си играли да ми нанасят мачовете. Все пак ще се опитам да продължа с участието си де
ахах баси мишока е тоя хахах не стига че играе с Барса ми само отзад седи и като атакува прави едно и сащо нещо баси и бота на сичкото отгоре и лагваше тоя е ненужен според мен в тоя турнир
Piggsy ™ написа:
Има възможност да ти предоставя моето място , зависи как ще се развият нещата.Не съм пипвал фифа от доста време насам и никак не ми се играе , ама от друга страна пък така провалям до някъде турнира , а и организаторите толкова са си играли да ми нанасят мачовете. Все пак ще се опитам да продължа с участието си де
Момчета видях че никой не се е погрижил за класацията и за това реших аз да го сторя и ето я и нея не е кой знай колко яко напраена но тва можах се пак на пейнт но все е нещо
van написа:Момчета видях че никой не се е погрижил за класацията и за това реших аз да го сторя и ето я и нея не е кой знай колко яко напраена но тва можах се пак на пейнт но все е нещо Image:http://url138.imageshack.us/url138/5631 ... if9gi7.jpg