Може да е било с мъже ти отде знаеш....slim_k написа:В Хаус май показваха че тая болест се предава сексуално, така че едва ли си болен ...
Мисля че имам сънна болест
- Wile E. C.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Браво Пени колко лайна навря в устата си за да го изпееш?Pennуwise написа:Алооо Мадонааааа дай микрофонаааааа
слушай как ще разцепим озонаааааааааа
тази нощ света ни е в кракатаааааааааа
ний сме сега хит на сезонаааааа
Форум=деградация и яко затлъстяване :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аз ти предлагам да идеш не в бърза помощ а в психиатрията,там ще те излекуват от всииииииички болести ще ти дадът една такава жълта книжка с картинки и като я гледаш ще се успокояваш.Едни хапченца ще пиеш, и като ги пиеш няма да ти пука дали ще се насереш или напикаеш в гащите и всичко ще се оправи.

Или тежка олигофрения...Jorix написа:Сънна болест едва ли имаш,но като те гледам можеш да имаш хипохондрия
П.С.
"Добре,представи си,че аз наистина умирах и болестта не беше плод на въображението ми.Оставаха ми,да речем 2 дни живот и просто решавам да споделя последните си чувства с напълно непознати и тогава някой се изкаже като теб." ААХАХАХАХХАХАХХААХХАХХА

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Едва ли щеше да споделяш последните си чувства във форум за игри, недорасляк такъв...Чукопад написа:Добре,представи си,че аз наистина умирах и болестта не беше плод на въображението ми.Оставаха ми,да речем 2 дни живот и просто решавам да споделя последните си чувства с напълно непознати и тогава някой се изкаже като теб...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Провери си сънната артерия дали е запушена... Ако не е, бързо я запуши, понеже може тя да ти прави проблемите 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Хаха тоя форум ме радва всеки божи ден. Достатъчно е да имаш настинка и следва -> "... да ще пукнеш от кашляне, ще се задавиш от храчката си ... шанс бате " примерно
По темата : Пич потърси съответната лекарска помощ, някои форумци ти го казаха.
По темата : Пич потърси съответната лекарска помощ, някои форумци ти го казаха.
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
SkyDrifter
1-во не мога да заспя и лягам в 3-4 часаWile E. C. написа:Това е обикновено безсъние, 1-во не можеш да заспиш и лягаш в 3-4 часа, след това не можеш да станеш и спиш до 12. Лекува се със самодисциплина, започваш да ставаш в 7 сутринта (с будилник) и след 2-3 дни започваш и да си лягаш рано и да спиш нормално.
2-ро ставам в 6:30 всяка сутрин вече от 1 месец
-
SkyDrifter