Автор |
Съобщение |
Кочана
|
|
|
|
Заглавие: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО КЪМ "Гиро мекицата" или воината Публикувано на: 13 Дек 2007 16:33
Из нашите земи се носеха легенди за странно безформено създание носещо името "Гиро мекицата"
И аз като деец на българската простащина и тъпизъм тръгнах на лов за мтичното съществол Пътятми ме отведе до малко забътано селце със странното име "На геврека дупката". Казах си тук ще е.
Беше хладен дъждовен и слънцев Маиски ден. Снега валеше на парцали а аз бях облякал старият пеньоар на баба си окрасен с дребни бъстунчета. Чудех се защо ми настръхват космите на палците седнах и се замислих над този нъпрос но не прозрях и продължих къ селото.
Щом влязох ме посрещно старица която хвърли сатъра си по мен и каза само "Бягаи ТОИ е тук" Ставало е въпрос за местният изнасилвач Дядо ПОП Дърви Куртев които не обича да седи сам тои обичал гости.
Е болката е кратка срамът е голям.
На следващият ден аз продължих да издирвам митиното създание. Разбрах т достоверни личности че това нещо се подвизава в един от българските форуми а срещу още 50 кинта можел да ми каже и каде има компютър.
Подмамен от сладките му приказк и беззъбата му уста из кихнах 50 лв и вече седях пред ПРАВЕЦ 8 горд от собствените си постижения.
За моя лича изненада се оказа че съм много глупав забравих да попита за кои форум става въпрос. Знаух че започва с "WWW"
и има точки в името но незнаех къде се пишат тези работи.
Мистерята беше пълна . Изведнъж видях че в ляво до мен с УРИНА беше написано името на форума.
МОЖЕБИ ТО ЗНАЕШЕ ЧЕ СЪМ ТУК
Сега съм вече тук и зъзна на студа пред кръчмата здраво стиснал клавишите.
МЕКИЦА обявавам ти воина ти не си нищо повече от продукт на местни търговци ползващи тесто и вода за направата на мекици
Аз те предизвиквам да сесражаваш с мен Краткият хумористичен разказ които създаваш не струва.
Но нека товаго оцени публиката
БИТКАТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В 10 кръга като за всеки кръг ще пишем по един кратък или дълъг разкз но определена тема
ПО ЕДИН РАЗКЗ ВСЯКА СЕДМИЦА в неделя обявяваме победител Разакза може да се сложи когато си искаш през седмцата ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦА без НЕДЕЛЯ.
Публиката оценява само по веднъж накрая сумираме точките
ОЦЕВЯВАИТЕ С точки от 1 до 3 спрямо вашият вкус.
Пример КОЧАНА 1 или МЕКИЦАТА 1 така
ТЕМИТЕ МОГАТ да са разнообрпазни като всяка седмица един от нас двамата избира по една тема ПЪРВО ТИ защото аз съм по умен и отстъпвам после аз. АКо се затрудняваш мога да ти дам пример за тема тя може да бъде от сорта на така любимата ти РЕКЛАМА
Ако приемеш предизвикателството ми се обади по телефона прати ми факс или просто пиши във форума
ПОБЕДЕНИЯТ ЩЕ СЕ ПРИЗНАЕ ЗА ПОБЕДЕН И ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН а ПОБЕДИТЕЛЯ ЩЕ ЗАСЛУЖИ УВАЖЕНИЕТО на другите и ще бъде признат за наи великият н хумористичните разкази на света .
Ако някои друг иска да се включи да се обади но основно предизвикателството е насочено към мекицата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО КЪМ "Гиро мекицата" или воин Публикувано на: 13 Дек 2007 16:37
Кочана написа: Е болката е кратка срамът е голям.
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:11
Някога бях чувал за съществата наречени безхуморки, но не вярвах че съществуват.
До днес.
На входа в блока видях лист закован с пирони за една пощенска кутия. Пишеше моето име и покана за двубой. От някакъв Кочан. Място- сайта на pc mania, предизвикателството- 10 кръга, съдията, определящ победителя- самата публика.
-Защо пък не - казах си аз.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Приемам това предизвикателство, аз царя на хумористичните кратки разкази. Първата тема е ЛЮТ ПИПЕР
|
|
|
|
|
Кочана
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:21
Щом сме вече на ринга МЕКИЦА избери темата и нека двубоя започне
ПРАВИЛА ЗА ПЪРВИ КРЪГ НА ДВУБОЯ
/НАПИСАНИ ОТ НЕИЗВЕСТЕН ПИЯНИЦА/
Първият кръг на борбата между двамата нещастниц започва от двес и приключва в НЕДЕЛЯл Тъи катои двамата са наплашени от кървавата схватка им даваме повече време за първият мач подготовки и писане и тем подобни глупости.
Корумпираната публика го оценява с оценка от 1 до 3 другата НЕДЕЛЯ телефонните линии се затварят и тоновете гласове започват да се броят
ВСЕКИ ЕДИН ОТ ПУБЛИКАТА ИМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА ПО ВЕДНЪЖ ЗА ЕДИН ОТ ДВАМАТА КРЕТЕНИ
ЗА МЕНЕ ВЕДНЪЖ И ЗА ДРУГИЯ ПО ВЕДНЪЖ
ЯСНО ДА ДОБРЕ
|
|
|
|
|
Кочана
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:24
ПЪРВИ КРЪГ ЗАПОЧВА ТЕМАТА Е
..............................................................."ЛЮТ ПИПЕР"
НАЧАЛО........... СЕГА
КРАИ............ДУГАТА НЕДЕЛЯ
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 22:49
Ти имам и правописа...
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 23:15
Гиро го е хванала много тежка форма на шизофрения.Май съм го заразил...
Обявява си сам войни атакува се сам...
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 23:25
И аз исках, да предизвикам Галин Релефа на състезани по кулоризъм, за да се разбере кой е по релефен, но самозванеца на Галин избяга. А за този спор искам да кжа, че отава е лиготия, по-добре излезте пред блок и ритайте топка и се набирайте на лоста. Щото това ще изгради вашия дух, а не тези драсканици на Гиро
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 23:34
Пешо фитнеса написа: И аз исках, да предизвикам Галин Релефа на състезани по кулоризъм, за да се разбере кой е по релефен, но самозванеца на Галин избяга. А за този спор искам да кжа, че отава е лиготия, по-добре излезте пред блок и ритайте топка и се набирайте на лоста. Щото това ще изгради вашия дух, а не тези драсканици на Гиро
Ако не си някоя стара форумна пушка, а аз си мисля че си, едва ли си чел много книжки... без картинки.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 07:54
Кочане, няма смисъл да провеждаме състезанието тъй като си мисля, че никой няма да оценява разказите. Тъй че най-добре да го спрем преди да е започнало
|
|
|
|
|
Кочана
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 14:09
Предположих че ще се оплашиш ПЪРВО
Аз нямам нищо общо с мекицата тои не е мен и аз не съм него
Трябва да го оцените защото ще трябва да се определни кои е по добър това го е казала съдбата
ПЪК И РАЗНООБРАЗЯВАМЕ ФОРУМА
Та ка че състезанието продължава ЛЮТИЯТ ПИПЕР не е трудност по пътя ми
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 19:43
Кочана написа: Предположих че ще се оплашиш ПЪРВО Аз нямам нищо общо с мекицата тои не е мен и аз не съм него Трябва да го оцените защото ще трябва да се определни кои е по добър това го е казала съдбата
ПЪК И РАЗНООБРАЗЯВАМЕ ФОРУМА
Та ка че състезанието продължава ЛЮТИЯТ ПИПЕР не е трудност по пътя ми
Преди да почнете отвори буквара за първи клас и виж кога и защо се използва буквата "й"
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 22:51
Гиро кърти, бре! Язе съм за него!
Айде Гиро и агитка имаш вече!!!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 10:37
Odin написа: Гиро кърти, бре! Язе съм за него! Айде Гиро и агитка имаш вече!!!
Аре, Гиро на мекица направи го !
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 11:20
GO AHEAD GIRO
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 11:50
Може и аз да се включа.
А иначе Гиро рулез!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 12:03
Саблезъба Катерица написа: Аре, Гиро на мекица направи го !
Rock on! Давай, Гиро! ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 12:10
при такава силна подкрепа се нещо ще измисля на тема лют пипер
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 12:51
"Който и да победи, ние пак губим!"
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 12:59
Гоу он Гиро, ние сме с теб
Андрей, ще ми видиш ли разказа че да кажеш едно две неща...като на колега (:
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|