Куц Пръч написа:БТВ Новините:
-Здравейте, аз съм Хасани Мангалич.
-Аллах Ак... Добър ден и от мен - Юксел Кадриев.
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
- NeO_Zealot
Винаги съм харесвал тактичния начин на заключване на темите, с малка доза хумор
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=52155
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
- Ледник фир Болг
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Notorious™ написа:Лапе, скрий се по-добре че ще ти се смеят хората
Едно на ръка че вадиш отделни думи от целия пост и се губи смисъла ама и не знаеш какво значи "расизъм"
Разлика между раса и националност правиш ли?
Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цветът на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност.
Notorious™ написа:Аз от расизъм не страдам
За пореден път доказваш тъпотата си. Даже не знаеш какво означава расизъм.Notorious™ написа:Не мога да понасям единствено турците
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Тъкмо щях да го пусна, ахахахахах...bOtLik3 написа:Винаги съм харесвал тактичния начин на заключване на темите, с малка доза хумор :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Edwin Odesseiron
Не ме интересуват цитатите ти от някой речник за 1.50лв от СлавейковIndiana Jones™ написа: За пореден път доказваш тъпотата си. Даже не знаеш какво означава расизъм.
Раса... расизъм... имат нещо общо май, а?
Расизма е на расова основа
Това в което ти се опитваш да ме уличиш е ксенофобия
Може и да съм ксенофоб въпреки че и по това може да се спори
Ксенофобията обаче е нещо съвсем различно от расизма, не негова разновидност
I'm busy, okay? I'm busy!
- Ледник фир Болг
Не е различна.Notorious™ написа:Ксенофобията обаче е нещо съвсем различно от расизма, не негова разновидност
Расизмът е вид ксенофобия - при него мразиш хората от различни раси. Той е най-популярният вид ксенофобия, защото е най-често срещан в световната история - главно с гоненията на евреи и дискриминацията на чернокожи. В сравнение с него омразата на религиозна и социална основа е по-рядко срещана.
Но да се върнем на въпроса - ако си расист, ти си задължително ксенофоб (мразиш различните, независимо дали е по един или по много признаци). Ако си ксенофоб обаче, не е задължително да си расист. Можеш да мразиш бедните или умствено изостаналите, без да мразиш евреите (примерно). В този смисъл, да, ти си ксенофоб.
Моля да не затлачвате темата повече.
Наистина не знам какво да напиша тук.
- Edwin Odesseiron
-
Der Meister
- Обратна връзка:
За кой път да казвам, че казах "масата" чалгари не "всички", за разлика от теб, който казва "всички" турци (не точно в цитата, който ми е в подписа, но ме мързи сега да го търся). Ама ти не си го цитирал това, нали? Второ аз теб не те класифирицам по музикалния вкус, а по изказванията ти, както и всички други чалгари, които познавам. Ако за един човек знам само, че е чалгар и нищо друго не мога да кажа нищо против него.
Едит: и забравих да кажа, че цитата не е от никакъв речник за 1,5, а от уикипедия. Ето ако не вярваш: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 1%8A%D0%BC
Но това няма значение, защото където и да провериш ще видиш, че означава това.
Едит: и забравих да кажа, че цитата не е от никакъв речник за 1,5, а от уикипедия. Ето ако не вярваш: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 1%8A%D0%BC
Но това няма значение, защото където и да провериш ще видиш, че означава това.
admin написа: Споко, никакви данни "само за хората с права" няма. Никъде не питаме за истинско име, домашен адрес, телефон, ЕГН и размер на обувките. Форумите по принцип са анонимни и се влиза само с измислен юзърнейм.
Ако събирахме "лични данни", щяхме да се регистрираме по Закона за защита на личните данни, което е една безмислена административна клизма.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Да, потвърждавам. Псуваше яко навремето, напсува 70-80% от потребителите, но загуби интерес, докато псуваше неактивните юзъри. Сега гледам пак е почнал да псуваIndiana Jones написа:Рядко псувам. Има разлика между рядко и никога. Аз съм в тоя форум повече от 3 години. Питай, който щеш от хората регнати по моето време, че съм псувал по-малко от 90% от форумците
-
Der Meister
- Обратна връзка:
И за какво трябва да пренасяш спора в тази тема? Да беше писал в другата. Само офлуудваме темата така. Иначе не знам кога е било това да псувам 70-80% от потребителите. Вие ме изкарахте най-обиждащия от форума ебаси. В сравнение с другите изобщо не псувам. Защо никога не съм имал предупреждение, а? Не искам да се хваля ама това да ме изкарваш, че съм псувал 70-80% от юзърите е абсурдно. Признавам, че в началното бях noob (то кой не е бил) и флуудих доста ама определено не съм псувал толкова колкото ме изкара. А сега почнах, но само във въпросната тема и само по ония двамата (Frosty и Notorius), които ме изкараха извън нерви.HELLwINd написа:
Да, потвърждавам. Псуваше яко навремето, напсува 70-80% от потребителите, но загуби интерес, докато псуваше неактивните юзъри. Сега гледам пак е почнал да псува
Винаги си ми правил впечатление на културно и услужливо момче. Дори в началото, когато беше нууб си личеше че си свестен. И не пренисам никакъв спор тук. Явно си искал да кажеш, че псуваш по - малко, спрямо 90% от потребителите, но както ти си я казал фразата, която цитирах е двусмислена - смешното е че звучи като - Ми к'во, аз не псувам, даже и 90 % от потребителите не съм опсувал
Аре поздрави
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Извинявай много аз не разбрах какво всъщност си имал предвид. Фразата наистина е двусмислена, не съм забелязал. Поздрави и от мен, ти също винаги си правел впечатление на свестен.HELLwINd написа:![]()
Охх стар познайнико.
Винаги си ми правил впечатление на културно и услужливо момче. Дори в началото, когато беше нууб си личеше че си свестен. И не пренисам никакъв спор тук. Явно си искал да кажеш, че псуваш по - малко, спрямо 90% от потребителите, но както ти си я казал фразата, която цитирах е двусмислена - смешното е че звучи като - Ми к'во, аз не псувам, даже и 90 % от потребителите не съм опсувал
Аре поздрави
Ледник е на среща с много симпатично момиче ... Центъра на София по Коледа - идилия ! Снега се сипе тихо, светлините на града сгряват младите влюбени ... Момичето се усмихва и предлага :
- Искаш ли да отидем на ледената пързалка "Ариана" ?
- Не, тя е финансирана от евреи и люде врагове на народа ! Ако искаш обаче можеш да дойдеш с мен на сбирката на младежкото крило на "Атака"
- Shocked Ъъъъъ ... аз трябва да си ходя, мама е болна

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
The Chameleon написа:Аз пък си спомням един стар филм, дето го бях гледал по канал 1 навремето.. О.о ужас се водеше, хората по плажа - минават космически кораби, праскат ги с некви лазери и стават на негри. Ебаси филма беше.![]()
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?