Не са пет
Не са и десет
Турците като цяло са си гадно племе
Има някои изключение (познавам един дето може да мине за свестен) ама се броят на пръстите на едната ръка на кьорав касапин
Дори да са над 10 едва ли са и 1% от цялата Турция. И щом познаваш свестни откъде знаеш, че и починалото момче не е такова?
Защо да не мога? Това че 14 годишните турчета се бият до смърт само подкрепя твърдението ми че са измет
Разбира се имат си разлики но това ги свързва
Това изказване е направо безумно. Тука става въпрос за починалото момче, защото ти точно за него каза, че не ти дреме. То виновно ли е? Бие ли до смърт другите деца или него го бият? За оня дето го убил естествено, че не го оправдавам, но в Българя (или която и да е рандом държава) все едно няма такива случаи. Подкрепя ти се твърдението само за него. Защо оплюваш и починалото момче?
Дали? А ти познаваше ли го? Тоя дето го е отупал е на същата възраст пък явно е като описаните от мен резаци че и по-зле
Тоя дето го е отупал е такъв като описаните от теб турци (по-правилно определение от резаци) съгласен съм. Но все пак колко процента от децата на тази възраст са такива психопати? Едва ли повече от 1-2%. Затова смея да твърдя, че едва ли е такъв. Аз не съм го познавал и затова не го оплювам. Аз за разлика от теб не оплювам хора, които не познавам.
Не съм извадил шампанското
Не се радвам... просто НЕ МИ ПУКА
Да си се избиват, мен това защо трябва да ме разстройва или възмущава или въобще да предизвиква някаква емоция у мен?
Първоначалния ти пост беше "Да се избиват резаците". Затова твърдя, че се радваш. Щом искаш да се избиват, а в случая детето е починало смятам, че би трябвало да се радваш.
А ето този ти коментар съвсем допълва вида ти на кръгъл идиот
Много се радвам когато видя такива неаргументирани мнения. Защо да съм идиот? Не съм казал нищо против чалгата (не, че няма какво да кажа против нея просто не е тука мястото). Просто казах, че ми е направило впечатление, че голяма част от чалгарите са прости.
Това живо ме интересува, да знаеш
Просто казвам, защото ти каза, че съм на 15. Явно си ясновидец.
В заключение ще кажа, че поне се аргументираш (доколкото може да се смята за аргументиране) за разлика от оня Фрости, но това не означава, че не си абсолютен идиот. Значи умряло е дете. Ако умре някой твой близък (да не дава Господ) и някой турчин, който си е изпатил от такива българи като теб пише такива глупости както ти едва ли ще ти е приятно. Не обичам да се заяждам във форуми (а и в реалния живот де) както и да обиждам, но просто такива дебили като теб ме изкарват извън нерви. И няма ли да изядеш бана най-накрая. Според мен дори спамърите по-малко заслужават бан от такива дето се подиграват със смъртта.
Ориндж мерси за подкрепата.
Wong Fei Hung напълно съм съгласен с теб.