Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: 3-мата братя и златната ябълка в УоУ вариант(1 лице)
Публикувано на: 07 Дек 2007 22:31

Ставам.Гледам до мене някакъв паладин и шаман.Сетих се че са ми братя.Обърнах се настрани.Гледам някакво НПЦ пред мене.Врънкяше да пазим нещо златно.Не ми пукаше но като каза че наградата е 20000 злато и 500 експирънс веднага го акцептнах.Нарамих меча си и излизам от "малка схлупена къщурка без две липи отпред"Вървя и паладина вика че той ще изпълни куеста.Ние се връщаме като мърморим.На другия ден отиваме и го видяхме заспал като заклан.След 1 година шамана каза че е негов ред.Поредните метри мърморене.На другия ден същото като с паладина.Аз сега хванах една солница и отивам там.Срезах си пръста и го напоих хубаво с солчица.ДЕЕБА КАК ЩИПЕ МАМИЧКАТА МУ.Нищо.Аз съм Грендор уориър на левел 52.Никой не се ебава с мене.Вадим меча и влизам в шумака на дървото.Седя час,два,пет,десет.Няма го тоя дракон нито това златното.По едно време оно почна да трепти и беше като зърното на селянина от Northrend.Ибре.Тва растяло много бързо.Внезапно започнаха да почерняват облаците и гледам-дракон.Викам си 'мамичката ти ела тука'.Той се дръпна назад и огледа.Май реши че няма никой и се спуска.ПРАС.Срязах му езика.ФРАС и му го откъснах.Тоя па побегна.Нищо.Взимам ябълката или каквото е и се връщам.NPC-то вика нещо и ми даде златото де.Аз му казах че отивам да го довърша и паладина и шамана веднага казаха 'ОК'.Нарамих един меча си и едно въже и тръгвам от......абе знаете откъде.Вървим така и стигнахме до един кладенец.Паладина като фукльо 'аз слизам,аз слизам'.Пуснахме го и като стигна до средата го хвана шубето и разклати яко въжето.Шамана и той така.Аз слизам долу и кога стъпих на земята гледам-стълба 2 години дълга.След 3-4 часа стъпих на земята и гледам някакво момиче си подхвърля същото като онова дето дадох на НПЦ то-Ябълка или каквото е.Аз я питам за дракона и тя нещо ми врънкя за долната земя.Викам и че не иска да ходя в Ъндърсити аз да намеря дракона.После каза че трябвало да яхна някакъв бял овен.Добре де няма значение.Изнесой я а тя ми даде пръстен.По едно време земята се строши и гледам долу-един черен и един бял.Гледам да яхна белия ама не стана и бум-на черньото.Паднах още по надолу.Вървя и гледам някаква къща.Викам си 'дай да вляза пък който ида е все ще ме приюти'.Влизам.А оказа се че е бабичка.Тя вика 'седни ще ти измеся питка'.Сядам аз и тя почнала да меси питката с сълзи.Скачам и я питам какво става.Тя пак се раздрънка нещо за дракона.Леле мамка му е те са го пипнах.Нарамям меча и отивам към извора който ми каза бабишкерата.Там гледам една змия ще лапна орлета.Фраснах я с ножа си и това взе че умря.След няколко часа се почви дракончето.Праснах го по корема и тоя падана веднага.Майката на тея....орлета или каквито са ми каза какво искаш да ти се отплатя.Аз и викам ако ме изнесеш най горе да си завърша куеста ще съм ти благодарен.Тя вика трябва ми ковчег и много ядене.Като кажа Га даваш месо а като кажа Пиу даваш вода.Добре де влизам аз в ковчега и така летим летим.Месото свърши.Тя вика Га.Аз си казвам леле ами ся.Вадим ножа и си режем палеца.Пак Га-айде другия палец.По едно време тя спря и вика айде тръгвай.Яз и казвам че ня мога да хода.Тя ми извади палците от устата си и ми ги закрепи за краката-ИБА ГО ФОКУСА.Е няма значение.Отивам там при кладенеца а то се оказа че тъпите ми братя мислели как да направят сами роба левел 52 която носи 33 файър демидж и 55 хеал.Аз размахвам пръстена и тя се появи.Паладина и Шаман се поклониха и казаха аре да дигаме сватба.И така имам си жена,дъжеря която исакше да е маг като майка си и син който искаше да уориор като татко си.Абе май ще спра с тия куести за 1-2 години

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 10:12

Простотия.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 10:44

Демончо, няма ли да се откажеш най-накрая. Не разбрали, че не ставаш за тая работа

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 10:44

DJ Cat написа:
Простотия.....

+1

След първите 20 реда не си направих труда да чета повече.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 11:41

Цитат:
DJ Cat написа:
Простотия.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 12:54

Още от заглавието ми стана ясно, за какво иде реч.Прочетох точно 5 реда и се отказах.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 14:52

Odin написа:
Още от заглавието ми стана ясно, за какво иде реч.Прочетох точно 5 реда и се отказах.

x2

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 14:57

след прочит на няколко реда се отказах да чета творбата ти до края :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 15:00

Демонч0, намери си някой възрастен демон да те нажули и стига си осирал форума :evil:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 15:40

Демончо...майката няма ли да ти спира нета скоро?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 15:51

Pennywaise сега ще те хейтна....

ебси майката

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 16:01

FeShAnA написа:
Pennywaise сега ще те хейтна....

ебси майката

np

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 16:13

Демончо, получаваш най-престижната награда за литература на годината:

Хейт от Наз'Ул.