PSP + и -
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
Та значи супер е да но има еидн мн гаден проблем поне на старата версия която аз имах не слим нензам на слим може да са го оправили но на стария имаше проблем с кръстачката неможе да дадеш диагонал а има игри в които ти трябва много само с аналог стика може ад дадеш диагонал но аз игаря текен с кръстачка и трябва да барам стига за да права някои спешъли или някви рпг та игарех дето с кръстачката си избивам уменията и можех да си избирам 4 умениа я диагоналите кърец супер трудно с 2 ръце и 5 минути мъка да си пусан скила просто забрави за диагонал застопорено е и е 4 почета за да несе счупи можеби което е яко да неси изкъртиш ръчката от цъкане ама няма диагонали бее мн е депресиращо а пускат игри в които диагонала е задължителен курец
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Купих го:)
Вече съм го закачил през USB-то и пълня 4те гиги на картата с музика и клипве:) Като я понапълня ще обикалям из нас да търся WiFi покритие, но пред PC-то и на леглото ми няма:/ Дано поне на дивана тече интернет :Д Поиграх 1час в Стантек и още около 30минути в 83, напът за вкъщи. Лошото е, че в Pulsar ми дадоха PES6, а се надявах на Текен... както и да е- тия час и полувина не ги осетих!
Първи впечатления- къртиии!
Вече съм го закачил през USB-то и пълня 4те гиги на картата с музика и клипве:) Като я понапълня ще обикалям из нас да търся WiFi покритие, но пред PC-то и на леглото ми няма:/ Дано поне на дивана тече интернет :Д Поиграх 1час в Стантек и още около 30минути в 83, напът за вкъщи. Лошото е, че в Pulsar ми дадоха PES6, а се надявах на Текен... както и да е- тия час и полувина не ги осетих!
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Ееее като каза че не е Теккен чак и на мен гадно ми стана.Тази игра е най добрата игра за псп тегли я от арена и я слагай вярвай ми няма да те остави дъъъъълго времеUndead Dude написа:Купих го:)
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
- Till.Lindemann