PSP + и -
580лв нов
900Mhz Pentium M, Windows, само харда е малко, 4ГБ. Продължавам да не мисля PSP-то за алтернатива.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Лорде- от вчера в работата сме с EEE-та. Днеска им качихме XP и се справят доста прилично. За работа с текстови документи, таблици и диаграми е добро, но само ако се търси мобилност. Лошото идва, когато опре до дисплея- ниска резолюция(добра картина, обаче)- 800x480. Липса на DVD, а даже и на CD-ROM, калпави и много малки клавиши на клавиятурата, бутона под тъчпада също търпи критика- покритието е едно, а има различни функции в 2та си края, доста досадно е. Освен това с такъв лаптоп забравяш да играеш игри с PS2-like графика.
Иначе лаптопа е супер готин- WiFi антената е силна, тъчпада е доста добър, а linux-а, с който си идва е повече от приятен. Като цяло машинката си заслужава парите, но само ако търсиш супер-мобилен хлаптоп на символична цена.
Утре е денят. След работа скачам до Pulsar да си взема джаджата, а вдругиден ще я водя за смяна на фърмуеъра и ще й купя мемори карта
Иначе лаптопа е супер готин- WiFi антената е силна, тъчпада е доста добър, а linux-а, с който си идва е повече от приятен. Като цяло машинката си заслужава парите, но само ако търсиш супер-мобилен хлаптоп на символична цена.
Утре е денят. След работа скачам до Pulsar да си взема джаджата, а вдругиден ще я водя за смяна на фърмуеъра и ще й купя мемори карта
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Резолюцията е проблем само до някаква степен. На UMPC-то от предната страница съм с такава, интерполира до 1024х768 съвсем прилично и тогава става доста добре. Яд ме е, че не изчаках още 1-2 седмици да изкарам още пари и да взема по-яко, ама то пусти мерак не търпи (:
Днес пак пробвах от чисто любопитство да пиша на PSP. Ми само за игри е и тва си е (:
Днес пак пробвах от чисто любопитство да пиша на PSP. Ми само за игри е и тва си е (:
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Ти луд ли си ? Сам си го хакни , аз вече съм хаквал 2 пъти PSP , на двама приятели , въобще не е трудно . Даже има и тъториали , виж http://psp-bg.netUndead Dude написа:а вдругиден ще я водя за смяна на фърмуеъра и ще й купя мемори карта
Zначи са ще ти кажа как се прави
теглиш даунгреидер и си даунгреидваш фирмуера до версиа 1.5 наи старата
след това на мемори стига инсталираш наи новия девхуук и трябва да имаш някакво цд в псп то просто за да лъжеш по този начин
с новия девхук ще ти тръгват сички игри и то е като даемон туулс моунтваш цд имижда и играеш
след това на мемори стига инсталираш наи новия девхуук и трябва да имаш някакво цд в псп то просто за да лъжеш по този начин
с новия девхук ще ти тръгват сички игри и то е като даемон туулс моунтваш цд имижда и играеш
Точно на новите FW-и никво умд не трябва да има.От рекавърито слагаш да е на NO UMD и при новите м33 FW-и какъв девхуук какво нещо незнам девхуук е само при старите ОЕiddqd написа:Zначи са ще ти кажа как се прави
UNDEAD DUDE влизаш във форума на http://www.psp-hacks.com/ ИМА ВСИЧКО.Чети ит там и пспто ти звяр ще стане казвам ти го от личен опит
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Знам как се хаква PSP Slim&Lite и за това ще го водя при някой с опит. Има ънбрик, който бачка безотказно, но за него трябва хакнато PSP. За това не мога сам.Вuddy написа:Абе на Slim не става толкова лесно, айде не го съветвайте, че да не си убие PSP-то.
@Frosty поизчетох го тоя форум миналата седмица, споко
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth