Четирима млади неонацисти са изрязали със скалпел пречупен кръст на бедрото на 17-годишна девойка в Митвайда, блидо до Кемниц в източната част на Германия.
Четиримата скинхедс първоначално малтретирали 6-годишно момиченце и девойката им направила забележка да оставят на мира детето.
Това разказа говорителката на полицията в Кемниц Хайди Хениг.
Неонацистите се нахвърлили върху 17-годишното момиче, повалили я на земята и докато трима от тях я притискали да не мърда, четвъртият изрязал с нещо като скалпел 5-сантиметрова свастика на бедрото й.
След това садистите се опитали да изрежат на бузата й буквите SS, но момичето успяло да им се отскубне.
Инцидентът станал на 3 ноември, но то се осмелило да разкаже на майка си няколко дни по-късно и тя се оплакала в полицията.
Въпреки закъснялото оплакване вече е арестуван един 19-годишен младеж, заподозрян за участие в нападението.
*dnes.bg
Абе тия деградирали дебили ще спрат ли най-накрая да се правят на интересни?
Еба ги в страхливците. Като са толкова силни и мощни, да бяха нападнали някоя патрулка. Деба копелдаците жалки.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
mystnt
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2007 11:09
Angerfist написа:
Оти уе ? Света е по-пъстър с тях
Оти уе,оти ми на оная работа,да правят някой концлагер по-пъстър,тея са за бесилото...
Alien
03 Апр 2007 18:11 Мнения: 1019 Местоположение: On The Ares
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2007 16:07
От какво е умрял Хитлер
От сметка си за газта
___________________________________ Use Google Sucker
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2007 16:18
Omir написа:
От какво е умрял Хитлер От сметка си за газта
смех...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Nimrod
30 Май 2006 17:19 Мнения: 183 Местоположение: Малеее не зная къде съм
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2007 19:39
Кво друго да кажа....насилието край няма.И това,че са нападнали 6 годишно момиченце и след това 17 годишна.... бе направо нямам думи бахти идиоти и др. по тоя свят
___________________________________ Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно! Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
Макс Пейн
01 Май 2003 15:57 Мнения: 2620 Местоположение: в БИАД
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2007 21:15
На такива да им рисуваш с игла пречупени кръстове по членът и тестисите...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
FrAnTic1bg
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2007 01:51
Толкова им стиска на ония п*тки скиновете, момичета бият.
___________________________________ Sic vic pacem parabellum.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения