Значи мен ми остана само с марин да играя и ся ще използвам да рекламирам един фифа форум http://fifa4fun.forumhead.net/index.php това е моя на пигси и на еминемчо форума надявам се поне да го видите и ако ви хареса да се запишете
Larsson[Liver]- Romance[Marseille] 2:0
хубав мач стана с пропуски и за двамата,останах впечатлен от разнообразната му игра като понякога ме матираше с някой изненадващ пас в нападение
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Романс
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2007 18:53
Larsson написа:
Larsson[Liver]- Romance[Marseille] 2:0 хубав мач стана с пропуски и за двамата,останах впечатлен от разнообразната му игра като понякога ме матираше с някой изненадващ пас в нападение
Е питайте го какъв късмет имаше на моменти ама нямам намерение да се отказвам.Хубави голове вкара ама тоя негов вратар 2 пъти от голлинията вади топката.Просто уникални положения.
Уцелихми си по две греди, може и повече да бяха O.o. Вкарах два гола от центрирания по крилата. Второто полувреме ме притисна, но си прибрах победата (:
Два гола от Cisse и един от Перси
___________________________________ .
Kriss
24 Ное 2005 17:05 Мнения: 499 Местоположение: София
На тая Марсилия и е много зле защитата или Клозе е станал някакъв спринтьор...3 извеждащи паса - и трите стигнаха и гол...
Хеттрик на Клозе ако има значение...
П.П. Тоя срок само за първия полусезон ли е?
Романс
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2007 21:00
Rensing написа:
Рензинг 3:0 Романс
На тая Марсилия и е много зле защитата или Клозе е станал някакъв спринтьор...3 извеждащи паса - и трите стигнаха и гол... Хеттрик на Клозе ако има значение...
П.П. Тоя срок само за първия полусезон ли е?
Тъй е.
МНОГО зле играх.
Пък и ме резна корема от болка. Сега си връщам от тоалетната :Д
___________________________________ .
Larsson
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2007 21:01
Kriss написа:
Срока за изиграване на мачовете е 25ти декември
имаш предвид и 2-рия полусезон нали
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Kriss
24 Ное 2005 17:05 Мнения: 499 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2007 21:46
Larsson написа:
имаш предвид и 2-рия полусезон нали
еми първия
не очаквахме толкова бързо да се играе всичко и мислехме да има зимна почивка на полусезона и после втория но явно ще свършим по рано и тогава няма да има коледна почивка а си продължаваме па койт иска да почива койт иска не , срока ше е до 10-15 януари за втория полусезон сигурно
Red DevilS|RooNeY
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2007 21:50
Kriss написа:
еми първия
не очаквахме толкова бързо да се играе всичко и мислехме да има зимна почивка на полусезона и после втория но явно ще свършим по рано и тогава няма да има коледна почивка а си продължаваме па койт иска да почива койт иска не , срока ше е до 10-15 януари за втория полусезон сигурно
ем добре е срока
П.П писах на няколко съперника с които имам но не отговарят и се махам от компа утре вече
Alan_Smith
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2007 23:36
Gonzo [Lyon] 3 - 4 Alan_Smith [Arsenal]
27 Авг 2005 12:10 Мнения: 267
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2007 00:06
Man U [crazysasho] - Barcelona [raichev] 4:2
Saha 1 , Scholes 1 , Tevez 1 , Rooney 1
Henry 2
<ислех че ша слоиш шот ве пф ГГ начи 2 на Фред и 1 на Бензема
Еми приципно не слагам Иначе това са голмайсторите за него.
18 Дек 2005 19:05 Мнения: 419
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2007 21:05
red_master2 3:1 Piggsy
Така е , тази игра трябва минимум по 2 два пъти на 2 дена да я играеш , иначе губиш форма , поне при мен си е така.Не бях я играл от седмица и нещо и сега ненужна загуба...Успех му желая в другите мачове.
crazysasho
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2007 23:22
Пичове да се бех на концерта на Ариана , и съм умрел то туд ... Са излизам от банята и ми е още студено , та неска не ме тръсете
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения