Автор |
Съобщение |
M a K a T a™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 18:31
kriss написа: Kriss 0:1 MAKAKA
Това е последният ми мач за дълго време на пред защото се отказвам за неопределен период от играта.Много съжелявам но не искам да се дразня от некви глупаци пишлеменца дето нз кво е фифа и ме бият тука с бъгав гол от аут линията .Тва момче точно така ме би.Омръзна ми от тая тъпа фифа която няма нищо общо с миналите супер яки игри.Омръзна ми скучно ми даже на един мач щях да заспа докато го играя.И като прибавя някви бъгави играчи просто как да имам желание за игра...
Така че спирам да играя фифа08 , най-вероятно ще се завърна като излезне ШЛ 08-09 освен ако и тя не есъщата тъпня като тая.Съжелявам пишете победи за другите срещу мен.Аз ще пордължавам да помагам за турнира и ако искате ще го и пускам . Wink
Пьрво се научи на правопис,преди да почнеш да пишеш безсмислени и никому интересни коментари А и ако визираш мен за "пишлеменце" ,грешиш...аз сьм доста по голям от теб и играя тая игра още преди да знаеш какво е фифа а за мача ни какво да кажа,пропусна дузпа,играх 60 мин с човек по малко и пак те бих. Престанете да се оправдавате а помислете,че проблема за слабата ви игра може да е в вас!!! Ае с здраве
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 18:34
Споко бе, Крисане ти точно нема се отказваш щото ти си първия човек с който съм играл, играхме още на 2005 преди да се познаваме, с който и да било оттука, тъй че без глупости
А Гонзо може и така да е, ма кво ти пука, един от най-добрите тука си и си личи, тва че някой те е бил в един мач нищо не значи
!!!
Италия, знаех си! Ще им ебем майката на тия боклуци, на тоя мач ще умра ама ще има яко хранилка
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 19:01
Гонзо предупреден си от изгонване заради псуването ти в скайп с-у Пигси.
П.С. Ако не беше сериозен играч и ветеран в турнирите ,като нищо те гонихме веднага.
Също така ,като те дразнят лапетата се дръж като голям и престани да псуваш хората по скайп и т.н.
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 19:39
ние с Ванката че одиме у агитката на Адзурите
абе обезателно тоя мач няма да е за изпускане... има доста време дотогава а мисля и на другите мачове да ходя... ще видим как ще е ситуацията!!!
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 19:44
В агитката на жабетата? Честно ми кажете - за кой ще сте в този мач?
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 19:48
Ако някой вика за тея на мача с нас не го познавам повече
Иначе
tanasi - Piggsy 2:0
Веднъж да го бия, и веднъж да бия с повече от 1:0. Доволно
tanasi - Van 1:3
Разделихме си по едно полувреме, но аз не реализирах положенията си
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 19:51
Ван 3-1 Танаси
мач с изключителн старт за мен в 01:47 мин открих после в 16 мин стана 2-0 и само доиграхме пшолувремето през второто полувреме той зашпочна да атакува и стигна до 2-1 в 56 мин и около 70 мин нещо невероятно от 3 метра той излезе сам вс канисарес и канисарес избяга на тъча и нистелрой просто направи това което може най-добре да пропуска и не вкараш ли ще ти вкарат в 86 мин направих 3-1
Гол Майстори
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 19:55
Който ще бъде за Италия получава посмъртна забрана да участва в турнира
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
raichev_stz
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 20:01
който има мачове с мен да пише да ги играем че вече непомня с кои имам мачове
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 23:51
Букмейкара 0-0 Ред Мастър
Просто в този мач нямаше греда ,която не уцелих и нямаше част от тялото на Буфон в която да не рикошира топката.Просто не знам как не влиза тази топката.С Мартинс 10тина пъти сам с-у вратаря и я праща в аут мангала му с мангал.
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 00:00
че кой не иска България да се класира за финалите на световното, дори аз си мечтая да сме първи... но съм жабе, изграден съм така човек, харесва ми този футбол, харесвам всичко дееба
но иначе Българи юнаци
ъ относно мачовете ми тука-утре по точно вече днес ще пробвам да изиграя поне 2-3 мача но ще ми трябва време докато започна да движа на фифата, не съм я пипал от много много много време
ъъъ, малко лошо се получава че скоро май отново ще имам проблеми с нашите и няма да се учудя ако отново остана на сухо... но засега съм спокоен, трябва да отделям ужасно много внимание на учението ми защото тази година ще ми е изключително интересна
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 00:41
Букмейкара написа: Гонзо предупреден си от изгонване заради псуването ти в скайп с-у Пигси.
П.С. Ако не беше сериозен играч и ветеран в турнирите ,като нищо те гонихме веднага.
Също така ,като те дразнят лапетата се дръж като голям и престани да псуваш хората по скайп и т.н.
Ок няма псувам поече почвам да играя защитно и грозно ... Пигси е с Бан така че и да искам не моа го напсувам вече ... ае за ся
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 10:58
А Пигси като има бан аз нали трябва пак да си играя мача с него ? Не искам служебни
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 11:43
Сашо играй с Пигси
Първият изиграл всичките си мачове е Колектор.Да провери дали има грешка в точкуването ,а головата разлика ще я оправим накрая.
С това темпо трябва да завършим първият полусезон до 1 седмица.Танаси се акивизира ,а Марин и Феликс малко се губят ,но съм сигурен ,че ще наваксат.Получих уверение от Крис ,че ще довърши полусезона и после ще решава дали ще се отказва и т.н.
Райчев да си гледа мачовете на първата страница ,а да не чака да го търсят другите.
|
|
collector
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 13:38
collector: 26 точки
7 победи
5 равенства
10 загуби
дано да мина в следващия етап на надпреварата
|
|
|
|
|
Red DevilS|RooNeY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 13:41
довечера ще потърся с тея с коите имам да играя и САшо ако не ми отговори вече искам наказание кво е тва няма винаги когато му скимне на него да играем
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 14:00
Alan Smith 0 - 1 red_master2
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 15:55
абе и на мене ми е малко трудно за играене, ама все ще намеря тия дни време за да преполовя мачовете си
играх с Калоз
KaLoZ [Juventus]-1
FELIX [Chelsea]-1
добър мач се получи и за двамата аз си пропускам положения след положения изобщо нормално е това вече за мене...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 17:30
kaloz - pecata6289 2:2
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|