Автор |
Съобщение |
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 20:12
bomal написа: да питам танаси кога ще играеме дори не ми е писал в скаипа от началото само с него останах
браво аз имам 2 мача с Марин и Танаси марин каза че няма да е скоро а танаси ми отговори веднъж и каза че имал мн работа за това неможел и се надявам скоро да играем
П.С имам и 1 предложение което го казах на реван но и тук да го кажа предлагам всеки на която позиция е завършил тогава да си избира отбор например 1-я избира 1-и 2-я 2-и и така
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 20:20
Kaloz (Ювентус) 0:2 Rensing (Байерн)
Вкарах му сравнително ранен гол като му заобиколих вратаря колкото е възможно на тая игра...след това мачках мачках и след едно красиво извеждащо подаване Клозе не сгреши Някъде след 85 минута прекъсна ли, той ли излезе не знам, броим го изигран
Хора - имам един проблем - самиче мачове вървят перфектно, но менюто сече адски много, истинска мъка е да пиша айпи-то, да не говорим за смените...
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 21:21
Larsson [Liverpool] 0:1 Piggsy [AC Milan]
Screenshot
van написа: П.С имам и 1 предложение което го казах на реван но и тук да го кажа предлагам всеки на която позиция е завършил тогава да си избира отбор например 1-я избира 1-и 2-я 2-и и така
Идеята е добра.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 21:34
Alan Smith (Arsenal) 1:2 Rensing (Bayern)
Пропуснах на празна врата заради лага да го поведа. След това той ме натисна и поведе. Вкарах му леко нелеп гол след нелепо центриране, а след това след негова грешка поведох и удържах Накрая беше мъка и едва не ми вкара на няколко пъти...
|
|
|
|
|
If4y
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 22:24
reнсинг-иф4у-0:0
|
|
|
|
|
collector
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 12:12
изиграх си и последния мач с танаси в които паднах с 0:1 и чакам да вида дали продължавам
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 12:16
tanasi : collector 1:0
Първа победа, вдъхнови ме да играя още Заслужена е според мене, той беше по-добър първото полувреме, след това му вкарах обаче и цялото второ беше пред неговата
Сега имаме полуфинал на БФСЛ и трябва да излизам след малко, довечера ще съм на линия за още мачове
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 13:38
Валенсия [Krissan] - Ман Ю [CrAzYsAsHo] 1:6
Саха 1 , Руни 2 , Харгрийвс 2 , Тевез 1
Вия 1
ГГ ... Коментарите си ги казахме в скайпа и мисля , че тук е излишно !
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 15:44
Тук съм който не е играл с вс мен да пише gonzo-9
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 16:53
crazysasho написа: Валенсия [Krissan] - Ман Ю [CrAzYsAsHo] 1:6 Image Replaced With URL For Only One Quote MOD: [url]http://www.picvalley.net/u/133/33017_588_m.JPG[/url] Саха 1 , Руни 2 , Харгрийвс 2 , Тевез 1 Вия 1 ГГ ... Коментарите си ги казахме в скайпа и мисля , че тук е излишно !
Само да кажа че при 3 на 1 спрях да играя и за тва стана толкова разгромна победа иначе мача си отиваше към 3 на 1 за него.
Просто се изнервих че за пореден мач допускам да загубя по тоя смешен начин.Водих даже мисля че чак второто полувреме ме изравни и поведе и като вкара третия гол който го вкара от аут линията нз как стана , все едно гледате Лампард гола му срещу Барса преди време дет имаше такъв.Еми нз ама то тия ман са безгрешни аз ше зема вече да играя и аз с някой такъв отбор че иначе не мога вратата да оцеля.Розовото прасе всеки удар му е гол ...
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 16:54
Gonzo - Piggsy (Насрания) 2-3
Фред и Тулалан той сигурно ша слои снимка
Начи тоя малкия грозник играе само отзад с 15 човекааа най мраза така е и аз моа да почна така бее смешниции :@:@:@: и почвам тфа преля чашата !!!
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 17:06
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 17:33
TroY Gonzo написа: Gonzo - Piggsy (Насрания) 2-3
Фред и Тулалан той сигурно ша слои снимка
Начи тоя малкия грозник играе само отзад с 15 човекааа най мраза така е и аз моа да почна така бее смешниции :@:@:@: и почвам тфа преля чашата !!!
То тука 80% играят така. Цял мач отзаде, накрая веднъж я ритне, и тя вземе че влезе
|
|
M a K a T a™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 17:38
Krissan[valencia]-M a K a T a[real madrid]-0:1
егати мача,в 31 минута изгониха серхио рамос защото спьна в наказателното противников играч,касияс спаси дузпата и за капак робинъо откри резултата с невероятен гол в началото на второто полувреме.В крайна сметка реал с 10 души успя да изльже валенсия с минималното,но напьлно достатьчно 1:0
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 17:38
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 18:01
Ае стига сте хранили Пигси, че го сдухахте бе
Иначе за Гонзо е прав, забелязал съм че мн се нерви като падне
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 18:06
Kriss 0:1 MAKAKA
Това е последният ми мач за дълго време на пред защото се отказвам за неопределен период от играта.Много съжелявам но не искам да се дразня от некви глупаци пишлеменца дето нз кво е фифа и ме бият тука с бъгав гол от аут линията .Тва момче точно така ме би.Омръзна ми от тая тъпа фифа която няма нищо общо с миналите супер яки игри.Омръзна ми скучно ми даже на един мач щях да заспа докато го играя.И като прибавя някви бъгави играчи просто как да имам желание за игра...
Така че спирам да играя фифа08 , най-вероятно ще се завърна като излезне ШЛ 08-09 освен ако и тя не есъщата тъпня като тая.Съжелявам пишете победи за другите срещу мен.Аз ще пордължавам да помагам за турнира и ако искате ще го и пускам .
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 18:25
Kriss написа: Kriss 0:1 MAKAKAТова е последният ми мач за дълго време на пред защото се отказвам за неопределен период от играта.Много съжелявам но не искам да се дразня от некви глупаци пишлеменца дето нз кво е фифа и ме бият тука с бъгав гол от аут линията .Тва момче точно така ме би.Омръзна ми от тая тъпа фифа която няма нищо общо с миналите супер яки игри.Омръзна ми скучно ми даже на един мач щях да заспа докато го играя.И като прибавя някви бъгави играчи просто как да имам желание за игра... Така че спирам да играя фифа08 , най-вероятно ще се завърна като излезне ШЛ 08-09 освен ако и тя не есъщата тъпня като тая.Съжелявам пишете победи за другите срещу мен.Аз ще пордължавам да помагам за турнира и ако искате ще го и пускам .
ПОне ако ще се пише на сички да се пише щото с мен като игра напрай Х и ся аз и още доста хорта остават прецакани, но според мен не трябва д асе отказваш да не ти пука ко са ти казали и ко става играй си там да не ти пука
Група 8
Италия
България
Ейре
тези е отбора са борците за класиране надявам се крайното класиране да е така както съм ги написал надявам се да се класираме и да вземем поне 3 точки от мача с ИТАЛИЯ настоящия световен и бъдещ европейски шампион
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 18:28
Ще треснем Италия, нали ? (:
___________________________________ .
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 18:29
tanasi написа: Ае стига сте хранили Пигси, че го сдухахте бе Иначе за Гонзо е прав, забелязал съм че мн се нерви като падне
Нерва са срещу малките бъгави лапенца ... как да не се нерва вс пичовете които играят фор фън не се нерва
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|