Абе тея дни нещо скайпа не праща съобщенията, които изпращам, аз не получавам изпратените и понякога е така доста време, дори след като звънна на абоната не се оправя.При вас да сте го забелязвали тоя проблем?
Skype проблеми?
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Skype проблеми?
Здрасти форуме
Абе тея дни нещо скайпа не праща съобщенията, които изпращам, аз не получавам изпратените и понякога е така доста време, дори след като звънна на абоната не се оправя.При вас да сте го забелязвали тоя проблем?
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Gοסgle [Bot]
- Wile E. C.
Не че съм някъф спец, но си мисля, че тези проблеми стават защото сте с локални адреси. Поискайте от провайдър ви реален IP адрес и ще се родите. На мен ми помогна доста, WoW и торентите тръгнаха много по-добре, ICQ и Voice чатовете също. Ще ти трябва задължително firewall и антивирус, но си струва (5 лв еднократно за адреса).
Има си някакви странности, например че браузвам по-бързо през провайдърското прокси отколкото директно, но това са някви провайдърски недоглеждания. Например тегля файл с 700 КБ директно, ако пусна още един канал на GetRight през проксито, получавам още 1500 КБ.
Има си някакви странности, например че браузвам по-бързо през провайдърското прокси отколкото директно, но това са някви провайдърски недоглеждания. Например тегля файл с 700 КБ директно, ако пусна още един канал на GetRight през проксито, получавам още 1500 КБ.
Re: Skype проблеми?
Squiz написа:Здрасти форуме![]()
Неам проблеми батка,ти сигурно си бъгар