Какви коли предпочитате?

Нещата от живота
Аватар
Squizzzy

Мнение от Squizzzy »

Squiz написа:Европейски, предимно. Основни предпочитания към BMW, симпатии към Audi и огромен РЕСПЕКТ и мечти при Porsche-тата.Демек най-вече немски возила :lol: Италианските ги бива най-вече в дизайна, за съжаление.Lamborghini и дори Ferrari често не могат да стигнат времената, които Porsche постига на пистите.Въпреки това, екзотичното в тези две марки привлича :icq27:

Също така японски коли харесвам, и понеже си падам по спортни автомобили - Lancer Evo, RX-8 ( ех, тоя ванкелов двигател ) и прословутия Skyline.

Американките...Недолюбвам ги, като че ли Corvette Z06 e eдинственото им по-сериозно постижение.

Също така недолюбвам и британските возила, като има тамън две изключения - великия McLaren F1 и Rolls-Royce - една фирма, за която не е нужно да се говори.

Ама ако съм честен, и на това от банерът в подписа ще съм много доволен.Ама с акциза тая М3-ка излиза над 30 000лв.Ха-ха-ха!

Ха-ха-ха!
Искаш ли да те направя с една идея по отворен към света?
.!. :mexican:
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Пичага, не си забавен...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Squizzzy

Мнение от Squizzzy »

Същото се отнася и за теб!
Само,че ти си и мазен фйешън! :lol: :lol: :lol:
SkyDrifter

Мнение от SkyDrifter »

Най ми допада Shelby Mustang GT500 ама тунингован. А иначе BMW M5 , не е най-бръз или хубав модел, но ми харесва!
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Саблезъба Катерица написа:Най ми допада Shelby Mustang GT500 ама тунинговах. А иначе BMW M5 , не е най-бръз или хубав модел, но ми харесва!
Че как M5 не е най-добър, я виж как от 50 до 250 се държи рамо до рамо с Gallardo а е тамън два пъти по-евтино - http://youtube.com/watch?v=fA5uEaW5ZnQ :lol: Гледал съм и клипче как на писта държи Gallardo, Carrera 4, Skyline зад себе си, а пред него беше само М3 CSL, което помежду другото е една от най-бързите коли на Nurburgring със суперчарджър :lol: Времето майче беше 7:28 сек :lol:

А тук е показано какво прави с малко пипане М5 http://youtube.com/watch?v=hQAmQEoXNkg

А към оня дето се прави на мен - що пък не си покажеш истинския акаунт във форума да видат всички кой си всъщност?
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Mercedes и всички останали така знам аз.
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Hova написа:Mercedes и всички останали така знам аз.
Не са те учили правилно. :P
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

Hova написа:Mercedes и всички останали така знам аз.
Така ли ти е казал тате? :lol:
Много селско мислене, честно...
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

В момента си мечтая за едно хубаво Пежо 306 което да е на мое разположение ... Нищо повече не искам. Като се замисля обаче съм толкова изпаднал, че ще вземда са събера 300 лева и да си взема някоя ладичка :)

А иначе какви харесвам - 1ците и 3ките на БМВ (нагоре нещо не ме кефат :) ), мускулите от САЩ ( Камарота, ама без тва новото, Плимути, Доджове, Фордове ), Поршета от 60те ... Да ви кажа най ми харесва колата да е поддържана - е до нас да кажем има един пич с една Жига - то тая кола е по хубава от повечето БМВ-та в моя район - не е удряна, държи се винаги лъсната, звучи все едно е излязла от завода, вътре салона е в някакво утопично състояние. Вместо да е класическата руска бракма, тя е запазен ретро автомобил, на който можеш да се наслаждаваш ... В следващия момент до нея има Мерцедес 190Е, къде къде по качествена кола, която обаче се кара от комбайнер и прилича на гъз. Честно да ви кажа, ако ми кажат избери си една от двете и ше зема Жигата, независимо колко главоболия ше си имам после ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

RoyalFlush написа: Така ли ти е казал тате? :lol:
Много селско мислене, честно...
Братле твоя баща като кара Пежо,Фолгсваген или Шкода и ти си мислиш че има хубава кола ти си селтак.Плюс това аз не ти говоря за Мерцедес 190 бял(въпреки че са железни) аз ти говоря за новите няма по добри коли от тях.Например днес Мерцедес ще похарчат около 2 милиона евро за разработки.
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

1. Немски
2. Японски
3. Другото - таралясници
+
http://www.dieselstation.com/news/autom ... ncept.html

какво повече му трябва на човек (отг: пари за бензин :D)
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Новите мерцедеси далеч не са това, което марката беше преди - а именно здрави и надеждни. Едно време бяха едни от първите, по най-рядка посещаемост в сервизите и тн. Сега са повече към средата на тази класация. Конкуренцията е толкова голяма, че да кажеш - тая кола е най-добра/най-здрава... е леко несериозно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Squizzzy написа:

Ха-ха-ха!
Искаш ли да те направя с една идея по отворен към света?
.!. :mexican:
Бацко, в момента и най-жалкия фешън е нещо по-възвишено от теб. Истина ти думам.
Аватар
Spock
Обратна връзка:

Мнение от Spock »

Гипо написа: Нашарена с какво ли не? Истинските спортни коли могат да имат единствено 2 елегантни ленти, които придават допълнително агресивен вид. Всичко друго е прекалено, безвкусно и излишно. Пак казвам - истински спортни коли, а не разни голфчета и калибри :lol:. Колите, които ти харесваш са изключително удобни за каране, но също така и скучни :). Аз лично нямам нужда от скучно возило на този етап.
п.п. в момента далеч не карам спортна кола, ама какво да се прави :(
Муцко ми то правят вече коли, които са супер луксозни и бързи. :shock:
What Really Matters...
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Мацко луксозните коли имат доста по-меко окачване, допълнително и звука от двигателя е доста по-изолиран с цел комфорт. Като се порадвам на истинска спортна кола може би ще поискам и лукс... но на тоя етап за мен резачката си е резачка :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Гипо написа:Мацко луксозните коли имат доста по-меко окачване, допълнително и звука от двигателя е доста по-изолиран с цел комфорт. Като се порадвам на истинска спортна кола може би ще поискам и лукс... но на тоя етап за мен резачката си е резачка :lol:
Е хваща ли те яд, че продаде онова Пежо 106 и го замени с някъв умрел Голф? :)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

е 106-така е голем дзвер :D
с 1.6 двигател и 200 кила купе .. :D

ние имахме едно 1.4д .. нол яко се караше, ама френска кола, кофти двигател .. на стръмно се мъчеше хаха
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Онуй беше 106, ама някаква рали модификация с повечко коне. Продадохме го по две причини:
1. в един от цилиндрите налягането беше различно, което щеше да доведе до тотално умиране на двигателя
2. по-неудобна кола няма... хем малка и тясна(за 190см човек не е никак добре), хем двуврата, возеше като лагерна количка.

Голфа GTI дърпаше пак толкова, но беше къде къде по-удобен за каране.

Аз и сега карам френска кола, точно двигателя и е най-якото конкретно на нея :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Audi. Това е.
Duke

Мнение от Duke »

В момента съм с това:
Изображение

TDI, има си климатроник, четири въздушни възглавници, синхро (4х4), катализатор и всичко, което на човек му идва наум.
Публикувай отговор