До 31ви героя ми ще го използват като бъф пет, до тогава имам време да реша какво ще правя с предметитеOnePageLife написа:Гипчо, ако си приключил с Л2-то може да спонсорираш старото с някой друг итем ;];];];];]
Lineage 2 - всичко
- OnePageLife
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
В пиратките оръжията светят доста по-различно от ретаил бтвRensing написа:На 9 не ме кефи как свети, на 10 е по-яко![]()
Не, не. Честито(бтв тва на офи ли е, кой по дяволите енчантва каквото и да е на +9 на офи(май сте говорили за това...))
![]()
![]()
Честито на УанПейдж, аз на пиратскитемного ряко съм стигал толкова, пък ти на офи
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- OnePageLife
- OnePageLife
- Highroller
- Highroller
И по-добре, преживал съм игрането на L2... доста е тежко, безсънни нощи игра, левъли, рейд-ове, пвп-та, стоене събота вечер вкъщи заради поредния сийдж, като се замисля ми липсват тези времена, но е много по-приятно, когато си свободен и не играеш Л2.
Иначе аз съм играл Sieghardt с Tempest и Blaze(доста известни кланове) до края на C3, след това се пренесох на private сървъри, ikon, katsu, es, l2paradise, l2max, isogames, myst, eva, l2frenzy, l2gold, supremel2 и къде ли още не. Навсякъде сме омазвали, но айде спомени.
Ако някой е цъкал на някой от тези сървари, кажете, може да се знаем.
Иначе аз съм играл Sieghardt с Tempest и Blaze(доста известни кланове) до края на C3, след това се пренесох на private сървъри, ikon, katsu, es, l2paradise, l2max, isogames, myst, eva, l2frenzy, l2gold, supremel2 и къде ли още не. Навсякъде сме омазвали, но айде спомени.
Ако някой е цъкал на някой от тези сървари, кажете, може да се знаем.
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
хаха честито... вижте малка част от новостите на CT2
Restrict level off (85 levels) > Only main job.
- Completion of hellbound
- Wizards of the darkness appeared evenly
- Subclass foster workers ( sub give some benefits to main job)
- new items ( lvl 82)
- new skills
- new pet
- emergence of Zion ( new boss )
Restrict level off (85 levels) > Only main job.
- Completion of hellbound
- Wizards of the darkness appeared evenly
- Subclass foster workers ( sub give some benefits to main job)
- new items ( lvl 82)
- new skills
- new pet
- emergence of Zion ( new boss )
Гипчо ( ◕ Y ◕ )