Какви коли предпочитате?
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Европейски, предимно. Основни предпочитания към BMW, симпатии към Audi и огромен РЕСПЕКТ и мечти при Porsche-тата.Демек най-вече немски возила
Италианските ги бива най-вече в дизайна, за съжаление.Lamborghini и дори Ferrari често не могат да стигнат времената, които Porsche постига на пистите.Въпреки това, екзотичното в тези две марки привлича
Също така японски коли харесвам, и понеже си падам по спортни автомобили - Lancer Evo, RX-8 ( ех, тоя ванкелов двигател ) и прословутия Skyline.
Американките...Недолюбвам ги, като че ли Corvette Z06 e eдинственото им по-сериозно постижение.
Също така недолюбвам и британските возила, като има тамън две изключения - великия McLaren F1 и Rolls-Royce - една фирма, за която не е нужно да се говори.
Ама ако съм честен, и на това от банерът в подписа ще съм много доволен.Ама с акциза тая М3-ка излиза над 30 000лв.Ха-ха-ха!

Също така японски коли харесвам, и понеже си падам по спортни автомобили - Lancer Evo, RX-8 ( ех, тоя ванкелов двигател ) и прословутия Skyline.
Американките...Недолюбвам ги, като че ли Corvette Z06 e eдинственото им по-сериозно постижение.
Също така недолюбвам и британските возила, като има тамън две изключения - великия McLaren F1 и Rolls-Royce - една фирма, за която не е нужно да се говори.
Ама ако съм честен, и на това от банерът в подписа ще съм много доволен.Ама с акциза тая М3-ка излиза над 30 000лв.Ха-ха-ха!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
- vladovichev
- Highroller
Canis Lupus написа:Служебните
Тука си много прав! Служебните те са най-добрите, няма значение каква е, дават ти я, караш я колкото изкаш, ръчкаш я без да ти пука, чупиш я и те ти я поправят!

Иначе уважавам най-много Немските коли - Ауди, БМВ, Мерцедес и Порше, и на второ място слагам японските. Не признавам френските и кореиските чикии, както и Опел.
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Никога не съм харесвал да излезеш по улицата с някаква спортна кола, нашарена с какво ли не. Просто много се набива на очи.
http://www.caradisiac.com/media/images/le_mag/mag169/nm_bmw.jpg
ох, вижте я. ИСКАМ Я !
Ето такива коли ми харесват. Повдигнати, високи и масивни.
http://www.caradisiac.com/media/images/le_mag/mag169/nm_bmw.jpg
ох, вижте я. ИСКАМ Я !
Ето такива коли ми харесват. Повдигнати, високи и масивни.
.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Sophos написа:Освен Гипо, ои други имат книжка? :Р
Т'ва, че нямаш книжле не значи, че не си карал :Ь Аз със скромният си опит открих, че всъдеходите не ми допадат ни най-малко...Малките коли също ( изключение - Смарт, просто рулира! ! ! ), трябва да е нещо по-нормално

"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Dr Zombayo
Романс написа:Никога не съм харесвал да излезеш по улицата с някаква спортна кола, нашарена с какво ли не. Просто много се набива на очи.
Нашарена с какво ли не? Истинските спортни коли могат да имат единствено 2 елегантни ленти, които придават допълнително агресивен вид. Всичко друго е прекалено, безвкусно и излишно. Пак казвам - истински спортни коли, а не разни голфчета и калибри

п.п. в момента далеч не карам спортна кола, ама какво да се прави

Гипчо ( ◕ Y ◕ )