Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 21:55

Van 2-1 Gonzo
бих го с изкл късмет в 83 изравних в 90 го бих той се изнерви и излезе не м,у се сърдя вероятно и аз щях да постъпя така извинявам му се пак

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 22:22

Само едно немога да разбера какъв е смисълът да излизате , това особенно по време на мач когато всеки е набрал темпо и се прецаква целия мач , това за мен е изключително не спортсменско и ако можеше да се докаже че другия е излиезнал бих предложил да има наказание . В случая в 90 мин вече не е толкова фатално

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 22:24

MaRiN_007 написа:
Само едно немога да разбера какъв е смисълът да излизате , това особенно по време на мач когато всеки е набрал темпо и се прецаква целия мач , това за мен е изключително не спортсменско и ако можеше да се докаже че другия е излиезнал бих предложил да има наказание . В случая в 90 мин вече не е толкова фатално

+1

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 22:39

M a K a T a[real madrid]-RED_MASTER2[Juventus]- 4:0

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 22:52

сори днес цял ден ме нямаше и не можах да играя един мач утре ще потарся тея с които не сам играл :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 03:31

Kriss написа:
Krissan [Valencia] 2:1 Gonzo [Lyon]

Според мен си разделихме по две полувремена.Много силно мое първо полувреме , и много силно негово второ полувреме .Като през него правих страшно неадекватни работи със защитата по едно време даже се наложи да финтирам с вратаря , малшанс му липсваше да ме изравни .Всичките голове паднаха първото полувреме , аз открих след самостоятелна акция на Вилла веднага след това той ме изравни , и по късно аз вкарах трети гол след извеждащо подаване за Мориентес.

Общо взето много слаб мой мач с много глупави грешки и определено не заслужавах победата , но днес се чувствам късметлия :P

http://url85.imageshack.us/url85/6561/97856943zd0.png < шот

Брао Крис сори за след мача ма неска съм цял ден изнервен не си ти виновен успех в др мачове :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 03:32

van написа:
Van 2-1 Gonzo
бих го с изкл късмет в 83 изравних в 90 го бих той се изнерви и излезе не м,у се сърдя вероятно и аз щях да постъпя така извинявам му се пак

Сори за след мача Ван брао за победата ... неска ми беше някфо тъпо и така успех !!! :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 14:47

Larson 2-1 Wayne_Rooney

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 14:50

Larsson[Liver]- Wayne Rooney[Arsenal] 2:1

Тва е най малкия резултат с който можеше да завърши мача.имах 4-5 втопроцентови положения за гол 2 греди, пича вкара от фал(и остави повторенията да ме дразни :x ) и един път излезе сам с/у вратаря и тва му беше.некви безмислени шутове от далече по земя дет едвам стигат до вратара ми друго не видях от него :lol: .а след мача имаше наглостта да заяви че съм касметлия и че играел с мн слаб отбор :roll:

Късмет му пожелавам се пак :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 15:05

Ван 2-1 Раим

мисля че мача беше равностоен с оглед на нещата мисля че заслужавах съвсем малко повече от него победата и в последнбата минута исках да изчистя и изчистих с Я+В но не вкарах за това искам да му се извиня мача започна от съблекалните както се казва със студен душ за ВДС :oops:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 15:13

van написа:
Ван 2-1 Раим

мисля че мача беше равностоен с оглед на нещата мисля че заслужавах съвсем малко повече от него победата и в последнбата минута исках да изчистя и изчистих с Я+В но не вкарах за това искам да му се извиня мача започна от съблекалните както се казва със студен душ за ВДС :oops:Image Replaced With URL For Only One Quote MOD: http://i.data.bg/07/11/22/674218.jpg
Image Replaced With URL For Only One Quote MOD: http://i.data.bg/07/11/22/674230.jpg

аре бе само 1 пат с Я+В ли я изчисти само с него играеш и затова такива хора като тебе ми падат в очите и др пат ако ще ми пишеш да играем гледай да не играеш с Я+В щото такива аз не ги уважавам :wink: УСПЕХ за напред :wink:
тва ми беше първия мач за последните два дена ако има някой да пише да играем :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 15:40

Larsson[Liver]- Felix[Chelsea] 1:0

Хубав и равностоен мач,малко на надлъгване.За мое щастие успях да вкарам едно положение и спечелих.Успех на Феликс в другите мачове! :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 15:40

Играх с Ларсон. получи се един много интересен мач!
Ларсон-Ливърпул-1
Феликс-Челси-0

и двамата си имахме положения вярвам че няма сърдити, аз лично вече разбирам че това е от прекаленото неиграене, не мога да се нарека про в момента за играта! Ще видим, дано не стане живота ми преди 24.11 и след тази дата защото това ще е лошо, искам да си възвърна нормалия ритъм, не играя по 5, не играя по 3 дори мача на ден а искам доста е не става, и най-добрите са тръгнали от училище :lol:
успех на съберника, много добър мач и изцяло в духа на феърплея, нито един от двамата не е бавил умишлено 8)

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 16:08

Ван 2-2 Феликс
еми добър мач НО невероятен карък съм водех 2-0 и в 86 той върна един гол в 90 мин се откъсна зад защитата ми и вратаря ми го спъна червен картон за накисарес и от пряксвободния Мигерл застана на врата и бам 2-2 ебаси тъпото мисля че от ЕА трябва да направят някво меню като ти покажат червен веднага да праиш смяна а не да чакаш както стана сега :x

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 16:13

Играх и с Ван сега
Ван-Валенсия-2
Феликс-Челси-2
супер мач от 2 на 0 2 на 2 :)
за жалост обаче повече няма да играя тази игра!!! не мога да се занимавам поне до края на седмицата с тая игра докато не спра да се лигавя, не спра да правя такива неща, виждам просто вече кошмара който съм изживявал на 06 и 07. КРАЙ, това няма да се повтори на 08!!!!!!!!!!! Почивка докато нещата не се нормализират!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 16:20

Larsson[Liver]-Pecata[Inter] 1:0

Просто не си спомням отдавна да съм правил толкова мн пропуски мн късмет извади пича че падна само с 1 гол.статистиката говори красноречиво:

Мн лошо впечатление ми направи тва момче с непрестанните рендета ,буквално всеки път когато зимах топката и тръгвах в атака негов играч ме подкосяваше,ако ме достигнеше...Мн грозно просто нямам думи ама той щом си е решил така :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 17:04

Larsson[Liver]- eminem4o[Barca] 1:0

4-та поредна победа за деня с 1:0.Мача започна с зверска греда от съблекалнята на фернандо торес след което последваха 87 минути на напрежение в които се сблъсках с ужасните мръсотийки и бъгчета които може да си представи човек.то не беше q+w то не беше зверския лаг то не беше мазните бъгчета от тъч и корнер,пича буквално тича малко по тъча изсили топката с q+w и кот стане.ас не мога да се осазная от лага гледам го излезнал сам срещу пепе рейна играта още не е минал стария кадър. :lol: както и да е в посл.минута маймунка бабел едва не скъса мрежата и оформи крайния резултат :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 17:30

ЕЕЕ на петия път вече се счупи стомничката:

Larsson[Liver]-Kaloz[Juve] 2:2

Поведох го 2:0 и се размечтах за първа победа с повече от 1 гол разлика,но пича не мислеше така и ме изравни.... :? с последните минути шаби алонсо можеше да ми донесе победата но би некадърно и буфон изби в корнер.пожелавам му успех на калоз :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 18:14

Ван 4-0 Уейн Руни
мача прекъсна в 26 мин тока сил спрял на пича случва се за тва казвам ЕОН да умрат както и да е 2 гола на виля и 2 на мориентес

П.С специалнмо за Феликс и нашия фаворит за Евро 08

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 18:22

Някой да каже ,ако сме пропуснали някой мач.

Ван твоя шампион няма мине групата :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com