Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Заглавие:
Публикувано на: 20 Ное 2007 00:17

Krasen написа:
1. Ако не те кефи Warcraft 3 просто нема как да те кефи WoW
2. Ако те кефи Л2 просто нема как да те кефи WoW (с изключения)
3. Л2 гийковете приказват повече от колкото ВоВ
4. Хейтърите - като не ги кефи, да мрът. И мен не ме кефят много игри ама си трая ;)

п.п. Тъпо ми беше затва пиша в тъпа тема :)
п.п2. Имам оригинална игра максимума на героя който съм развивал е 43 левъл :)

1.Кефи ме както Warcraft 3 така и WoW
2.Кефи ме L2 почти толкова колкото и WoW
3. Напълно съм съгласен оня ден/петъка/ бях в в едно заведение с такива манияци на L2 ужас некав :shock:
4. мдааааа и мене не ма кефат мноо джитки/CS особено много/ ама....хора сякакви както и игри за тях

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Заглавие:
Публикувано на: 20 Ное 2007 00:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Call of Duty 4
Заглавие:
Публикувано на: 20 Ное 2007 13:57

1. Играта е адска зарибявка
2. Превръща те в деградирал и пъпчасал деградант (изпробвано е върху един мой познат)
3. Като играеш много кефа изчезва остава само желанието да дигнеш левел и/или да си вземеш по яки предмети
4. Плащаш за всичко това
5.Накрая оставаш без живот и откачаш напълно (отново изпорбвано върху моя познат)

ей затова намразих играта - започнах от пиратски сървъри минах на близзард ... хубаво че се сетих да си купя нов компютър за да разбера че има и други игри на този свят...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Ное 2007 18:08

Игрите са измислени като начин за забавление. За жалост онлайн игрите се превръщат във заместител на социалните контакти което не е добре, нали така? Нямам нищо против World Of Warcraft и тази част от играчите които не прекаляват. Но тези които висят по 25/8 в играта започват да дразнят (и не са малко).

Профил

Аватар
В момента играе: Diablo II: LoD
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 17:02

The Chameleon написа:
Scar, а докато станеш тоз 70-ти лвл ? Говори ми като играч , който тепърва докосва играта, не като 70 лвл чул и видял всичко, моля те. :roll:

А много от хората са точно като мен - искат да изпитат Всичко от играта. Всеки един сайд куест да си го прочетат спокойно, да вникнат в света и какво ли още не.. Помня как веднъж в Ъндедската столица се зачетох в някакви книги в тамошната библиотека, ти правил ли си подобни неща? Сигурно не. ;р >>

Аз да си призная честно куестовете които съм прочел, за да вникна какво трябва да направя и да осмисля цялата история около това се броят на пръститите на едната ръка. Обикновено внимам куеста и просто го правя без да ми дреме защо стига да си прибера наградата (експ. и/или пари/предмет :) ) И аз съм от тези хора дето играят доста (не прекалявам де все пак си имам социален живот, но играя доста), и аз съм оъ хората които мразят играта защото е толкова зарибяваща, бо въпреки това продължавам да гладувам в даскало за да събера пари за поредните 2 месеца игра. Много хора ми говорят за другите ММО-та особено за излизащия сроко WAR. Еми не знам квото и да излезне пак ще си цъкам WoW. Единственото с което може да я заменя е Диабло 3 или WoW 2 ама това го мисля на тоя етап та не знам на къде ще ме повее вятъра :lol:

MY LIFE IS FUCKING BEATDOWN!!!

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 19:10

Най-пропиляните 2 години от живота ми :x Даже треаше да замина у друго даскало, че да си водя социалen живот, просто от старото ме имаха за nerd :x

Профил Skype

Аватар
В момента играе: World of WarCraft
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 19:23

УоУ-а е много яка игра и т'ва всички го знаете...няма игра, която да се играе толкова...говоря за ММОРПГ жанра!Невероятен геймплей, не дърво като лайнейдж и темп...история всичко си има, докато при другите една през друга взимат, крадат, мажат и е лека объркавация!Вярно е че е пълна с бъгове обаче това е по простата причина, защото играта е ОГРОМНА за разлика от съжанровиците ;)

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 19:27

Ти май Обливиън не си я чувал, че за огромност ми говориш ?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 22:40

така ли ми се струва или някои хора тук не харесват играта,защото е прекалено добре направена

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 23:30

ПРЕКАЛЕНО ДОБРЕ НАПРАВЕНА ??? :ROFLROFL: :ROFLROFL:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: World of WarCraft
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 20:30

Точно така - ПРЕКАЛЕНО ДОБРЕ НАПРАВЕНА!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 22:31

Като невероятно голям фен на warcraft още като видях wow преди 3 години нямаше как да не я харесам. Какво ми хареса в нея ? Просто наистина почуствах че съм влезнал в света на warcraft който така си обичам. Бях започнал като нощен елф и макар че тогава играех в пиратски сървър просто всичко ми хареса! Музиката, приятната и ненатоварваща графика, НЕВЕРОЯТНИЯ геймплей, както и историята. Някой беше попитал дали ние играчите сме чели нещо от историята на wow. Лично аз съм чел абсолютно всеки куест (дигнал съм 70 левел без никакъв грайнд на exp и имам още няколко героя .. смятай колко куеста съм минал) всяка книжка която ми попадне, всичко което съдържа дори и частица малко повече информация за света на warcraft просто защото си го обожавам и обичам всичко да бъде в невероятни детайли, обичам да знам колкото мога повече за това което харесвам. Може да не повярвате, но като по висок левел съм се връщал в местности за по малки левели само за да си мина куестите. На който не му харесва, че трябва да убива Грул, Илидан , Кел Тузад или който и да е ... еми това е направено просто за да достави кеф на играчите. Много е готино чуството да влезнеш в Каразан и да видиш къде е вечерял Медив, къде е убил иконома си Морос или да видиш къде гостите са гледали опери и да станеш част от това. Мен не ме притеснява, че трепим главни герой защото си го обяснявам по следния начин - > за да влезеш в инстанция минаваш през портал ... поне за мен това е портал към друго измерение огледално на азерот и оутланд ... тоест вие в действителност не убивате никой от героите в инстанциите просто виждате какво би се случило ако се срещнете с тях. Да убивате ги, но не в истинския свят (може би чета твърде много фентъзи), но поне аз така си го обяснявам и ми доставя удоволствие да се разходя из коридорите на Каразан. Според мен героите всички са си живи точно за това няма някаква главна промяна в света когато убиеш бос който да речем държи контрола над някаква територия ( и защото е ММО ест ), но тъй като те са живи поне за мен това си е нормално. Казвате че има малко класове ... те ще започнат да стават все повече и повече, но дори и да не станат има толкова различни начини на развитие и на игра че просто човек който гледа отстрани няма как разбере ако не пробва. А за пвп-то ... незнам дали има по добра пвп система ... толкова развлекателна... динамична и никога няма две еднакви битки. Нищо против Lineage, но игра в която се движеш с мишката и когато докато се биеш стоиш на едно място и не мърдаш ..... просто не ми се струва привлекателно. Друго е да се движеш с a,d,s,w ... предоставя много по големи възможности. За гринда ще кажа че никога не съм го правил и все пак имам някакъв пвп и пве прогрес в играта. И за тези които казват че е нужно да играеш по 24/7 за да постигнеш нещо .. ще кажа че играя 3 дни в седмицата по за не повече от 3 часа. Просто когато нямам какво друго да правя влизам минавам няколко куести и излизам доволен. Не съм сигурен дали казах всичко което исках да кажа, но взе да става дългичко затова за финал ще добавя : Играта си е такава каквато вие си я направите !

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 23:13

Ace написа:
Ти май Обливиън не си я чувал, че за огромност ми говориш ?

Картата на Обливиън е голяма колкото около 2-3 зони във WoW,а там зоните са над 20, така че няма база за сравнение. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 00:37

DUALeX написа:
УоУ-а е много яка игра и т'ва всички го знаете...

Предлагам ти да прочетеш постовете от началото до края. Така ще разбереш, че не всички сме съвсем съгласни с теб ;).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 01:04

ММО, това са най-тъпите игри, които някога са правени. Едно постоянно циклене пред монитора, без никакво сюжетно развитие. Завързвате нови контакти казвате. Благодаря, но ако някога предпочета да излизам със задръстени кретеноиди, които познавам от някое ММО, вместо с приятелите ми, просто ме застреляйте и нека е в главата. Не съм някой гъзар, но си имам социален живот и държа на него, а не на многото запознанства с УоУ маняци, които ако не играят УоУ, говорят за УоУ, мислят за УоУ, дори си имат свой жаргон. Леле как мразя някой да ми говори, използвайки някакви глупости от чата в ММО. Важи за всички игри, не само УоУ. Инсталирайте си Фаренхайт, ако не сте я играли и се съберете трима четирима души пред нечий компютър. Сюжетът на играта и геймплеят са толкова увлекателни, че може да стоите цяла нощ все едно гледате интерактивен филм. Гарантирам, че преживяването е много по-пълноценно от който и да е рейд с "пичовете от УоУ".

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 01:09

След като съм играл ММО... десетки /стотици хиляди хора (сред тях и приятели) замесени в нещо... игри въртящи се около действията на хората... Която и да е сингъл плей игричка просто ми е тъпа. Почти същото важи и за LAN. Не е същото просто. Не можеш да гарантираш такова нещо, защото просто не си прав ( а и да си прав - си прав само за себе си)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 01:22

Колкото и хора да играят едновременно, все тая. Непрестанното повтаряне на едни и същи действия, до такава степен затъпява сетивата към наистина качествените игри, че не е за разправяне. Не очаквам да променя мнението ти Гипо, но все пак, аз съм пробвал твоят начин за виртуално забавление и съм си направил изводи. Защо не пробваш моя (ако не си) и да споделиш, дали ти е било тъпо. Наистина не разбирам, как една игра без грам история може да ви зариби толкова. Все едно да ядеш само леща и след всяка купа да ти се прияжда още. Парадокс?

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 01:33

Аман от тъпаци...Чули сте, че дръпнатите не жиевят за да играя WoW и айдееее който играе лол е морков...Играя си WoW, и т'ва не ми пречи да съм ебахти пича...Обаче аз си играя УоУ по 2-3 часа дневно и почти през ден-два!Т'ва, че наистина има тъпаци дето играят по 9-10 часа на ден и като излязат с момиче тръгват да и говорят, че дупето на тауренката от гилда е по-яко, незначи, че всички са нърдове!

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 06:18

Ми и аз играя УоУ . Неговоря за Близард , а поредната пиратка ( dragonfire ) определено играта е яко зарибителна
има уникален геймплей и страшно много ми харесва , но идва и момента , в който дотъпява и намаляваш посещението и.
Поне при мен стана така , направих си героят 70левел , събрах Тиър5 ( и двете регалии за войн ) , воъръжих се и тогава започна само Батълграундовете и чат пат някой по-нисък левел герой да поиграя . Смея да твърдя , че имам прекрасен социален живот ( поне на мен ми изглежда такъв :lol: ) излизам си с приятели пия си яко , пушим , говорим
направо прекрасно :Д . Играта може да ти навреди ако прекалиш с нея като загърбиш нормалният живот .

Това е всичко което съм успял да създам с игра

http://img260.imageshack.us/my.php?imag ... 941eo2.jpg

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 17:34

Към всички вас който повтаряте като малоумници, че играта не струва, няма история , че е еднообразна и че всички които я играят нямат живот извън WoW ... Защо не прочетете по горния ми пост ? Просто така ви е по удобно или ви мързи да четете по дълги постове от няколко изречения ?

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com